X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Kauai BeachHouse

4-1552 Kuhio Hwy, Kapaa, Kauai, Kapaa, USA

kort og rutebeskrivelse


57%Vurdering

  • 49%Værdi for pengene
  • 42%Sikkerhed
  • 84%Område
  • 58%Personale
  • 62%Atmosfære
  • 51%Renlighed
  • 53%Faciliteter

Oversat af Google Kørselsvejledning til Kauai Beach House Hostel fra Lihue Lufthavn.

KAUAI bus fra LIHUE LUFTHAVN:

1.. Tag bussen til Walmart Store 1 mile fra lufthavnen, rabat shopping.

2.. Overførsel til Bus 500 på Walmart Bus Stop

3.. Tag bussen 8 miles til Kapa'a Neighborhood Center. Stå der. Det er på den højre side af motorvejen som er havet og vi er også.

4.. Gå tilbage 2 bygninger til vores gamle blå garage med en awesome vægmaleri på forsiden, der forestiller en replika af vores lagunen / havudsigt i ryggen.

5.. Gå gennem og ud af bagsiden af ​​garagen til BBQ picnic borde område og bede om en person, der vil tjekke dig i. Eller gå ind 1. sal og / eller op til 2. sal og spørge rundt. Hvis ingen er der slappe af, nyde, gå langs havet kant eller slappe af ved lagunen, eller gå ind til centrum af den gamle Kapa'a Town town 2 blokke tilbage mod lufthavnen. Eller ring til os på disse # 's i denne rækkefølge. Telefonerne er godt markeret på 1. sal og 2. sal telefonen er på højre side af kridt bord. 652-8162 eller 8164, eller 8163, eller 8161.

KØRSEL FRA LUFTHAVN:

1.. Der er 8 stop lys og 8 ½ miles og 13 km fra den Lihue Lufthavn til Kauai Beachhouse. Og der er kun 1 TURN.
2.. Kommer ud af lufthavnen er den eneste tur er Drej til højre ved 1st stop lys.
3.. Gå lige (ingen omdrejninger) gennem 7 stop lys. = 8 af total stop lys.
4.. Det 7. stop lys har en Shell-tankstation og en Burger King på venstre ... KEEP GOING.
5.. Den 8. stop lys har en ABC dagligvarebutik på venstre hjørne, en bank på højre, og østsiden RESTARANT på samme hjørne, men langt hjørne til højre. Det næste blok forbi 8th stop lys har butikker og restauranter. Alle gode restauranter.
6.. Den næste blok er en fodbold park på højre, og så er havet ligesom vi er, men vi er den 7. bygning forbi fodbold parken. Men du kan ikke køre ind i vores garage, som vi bruger det til underholdning aftenen. Så Drej til vores nabo, Scotty'S RESTAURANT, og køre under hans 2nd historien restaurant og park overalt i ryggen langs lavasten eller ryggen af ​​os, vi er til venstre og vi er blå og gul trim. Venligst ikke parkere peger i den næste nabo bygning og korte lava klippevæg. Men Park andre steder i hele bagsiden af ​​os alle ... ALLE fri parkering.
7.. Kom ind i Kauai Beachhouse og spørge rundt for at få tjekket ind eller slappe af som ovenfor. Ring samme # 's ovenfor, hvis det er nødvendigt eller for flere retninger, hvis du har brug for dem.

Til rumfærgen:

1.. Spørg chaufføren til at påpege vartegn, floder, restauranter, indkøbscentre. Mv
2.. Har ham køre dig ved Baby Beach undervejs.

E KOMO MAI ... COME ON IN.