X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Kiev Central Station

Hoholivs'ka, 25 - apt. 11, Kiev, Ukraine

kort og rutebeskrivelse


95%Vurdering

  • 97%Værdi for pengene
  • 93%Sikkerhed
  • 89%Område
  • 99%Personale
  • 97%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 98%Faciliteter

Oversat af Google Betale en masse opmærksomhed mod retninger! (I hvert fald holde vores kontakt nummer hvis du har noget problem 380.937.587.468):

Lufthavn (Borispil):

Hvert 30. minut, 24 timer i døgnet, kan du få bus nr.. 322, også kaldet Polit (ПОЛIТ), eller Skybus, der forbinder lufthavnen til togstationen (ВОКЗАЛ - Volkzal), for 25uah (2,5 euro), og tager omkring en time. Ankommer til togstationen, så sørg for at krydse til den "gamle side ', hvor du kan se en Mc Donalds højre forreste, for at du skal finde den underjordiske passage under platformene, så hvis du ser den gyldne kuppel kirke ( ny side), lad det bag dig gå i side gåtur og drej til højre ved indgangen gå ned (rulletrapper og trapper), der vil gøre dig gå under platformene

Taxaer fra lufthavnen bør koste omkring 150-180uah, forhandle, før du tager bilen.

Fra Zhiliany lufthavn, finde nogen bus, der kan tage dig til togstationen (vokzal centrale) og følg anvisningerne nedenfor. Med taxa til vores sted, bør ikke være mere end 40-50 UAH.

Fra togstationen

Der er en bus linje fra togstationen, lige foran bygningen finder de gule busser på stoppesteder med nummeret '7 'eller '18 +7', betale, når du kommer i (pris skrevet bag føreren), turen bliver kort, og du er nødt til at være opmærksom på to ting: når bussen når et stor avenue med et monument med en stjerne på toppen, og vil dreje til højre (den eneste højresving denne bus vil gøre), tælle trafiklys efter her: 3 lyskryds, efter et 3rd gøre ham forstå, at du ønsker at komme ned.

Gå ned denne gade, drej den første til højre og thats Gogolivska Street, gå til bygning nummer 25 og der er koder til at indtaste døren: 247 (første dør, træ) og 38 (anden til højre, metal), end gå ovenpå, 4 etager på lejligheder nummer 11 og 15 år. BEMÆRK, at de koder at arbejde, du skal trykke på alle numrene på samme tid.

Hvis du kan lide at gå fra togstationen, følg denne vejledning fra togstationen:

1 - Find rundt omkring foran togstationen, forlade bygningen bag dig og gå fremad på avenue Kominternu, krydse en bro og drej til venstre på 2. gaden (Saksaganskogo, hvor trafikken vil blive strømmer til venstre så godt ).

2 - Gå til slutningen, hvor du kommer til en stor avenue med en boulevard i midten og du vil være i stand til at se et monument med en stjerne på toppen. Krydse til den anden side og holde walking, krydser den følgende street (Alesia Gonchara). Nu du er til fods i Dmitrivska Str.

3 - Efter at have krydset Gonchara du fortsætter med at gå indtil det næste hjørne, hvor du vil se kyosks sælger drikkevarer og snacks, drej til højre (dette er Vorovskoho) og gå op ad bakken, vender den 2. vej til venstre, Gogolivska, vores gade.

4 - Bare for at få nummer 4, vi er nummer 25, og det hele skal tage dig omkring 15 minutter vi er den nærmeste til togstationen.

Koden på træ døren er 247, vil du se yderligere 2 døre, tage den rigtige (metal) med koden 38, så husk at trykke på tallene på samme tid.

Vi er placeret i lejlighed # 11 og # 15, ring vores dørklokken! Du vil se hostelworld tegn!

Der er en ny buslinje Fra togstationen, lige foran bygningen finder de gule busser på stoppesteder med nummeret '7 'eller '18 +7', betale, når du kommer i (pris skrevet bag føreren) , vil turen være kort, og du er nødt til at være opmærksom på to ting: når bussen når et stor avenue med et monument med en stjerne på toppen og vil dreje til højre (den eneste højresving denne bus vil gøre), tælle trafikken lys efter her: 3 lyskryds, efter et 3rd gøre ham forstå, at du ønsker at komme ned.

Gå ned denne gade, drej den første til højre og thats Gogolivska Street, gå til nummer 25 som du læser ovenstående!