Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kiev Central Station

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.5
 • Sikkerhed 9.2
 • Område 8.5
 • Personale 9.5
 • Atmosfære 9.5
 • Renlighed 9.2
 • Faciliteter 8.9

Område

Hoholivs'ka, 25 - apt. 11

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Betale en masse opmærksomhed fra retninger!
(I hvert fald holde vores kontakt nummer hvis du har noget problem 380.937.587.468):

Har du smartphone? Vi skabte et særligt kort over Kiev til at gøre alting let for dig at nå frem til vores sted:

http://www.kievcentralstation.com/mapAirport (Borispil):

Hver 30 minutter, 24 timer i døgnet, kan du få bussen Nr. 322, også kaldet Skybus, der forbinder lufthavnen til togstationen (ВОКЗАЛ - Volkzal), for 40uah (2,5 euro), og tager omkring en time.

Ankommer til togstationen, skal du sørge for at krydse til den "gamle side ', hvor du kan se en Mc Donalds lige foran, for at du skal finde den underjordiske passage, under platformene, så hvis du ser den gyldne kuppel kirke (den ny side), efterlade det du walking i side gåtur og drej til højre ved indgangen går ned (rulletrapper og trapper), der vil gøre dig gå under platformene

Taxaer fra lufthavnen bør koste omkring 200uah, forhandle, før du tager bilen.

Fra Zhiliany Lufthavn, finde nogen bus, der kan tage dig til togstationen (vokzal central), og følg anvisningerne bellow. Med taxa til vores sted, bør ikke være mere end 100 UAH.

Fra togstationen

Der er en bus linje fra togstationen, lige foran bygningen finde de gule busser på stoppesteder med tallet "7 'eller '18 +7«, betale, når du få i (pris skrevet bag føreren) turen bliver kort, og du er nødt til at være opmærksom på to ting: Når bussen nå en stor avenue med et monument med en stjerne på toppen og vil dreje til højre (den eneste rigtige slå denne bus vil gøre), tælle lyskrydset efter her: 3 lyskryds, efter et 3rd gøre ham forstå, at du ønsker at komme ned.

Gå ned denne gade, drej til højre første og thats Hoholivs'ka Street, gå til bygning nummer 25, og der er koder til at indtaste døren: 247 (første dør, træ) og 38 (anden til højre, metal), end at gå ovenpå, bør 4 etager på lejligheder nummer 11. BEMÆRK at koderne SKAL ARBEJDE du trykker på alle de numre på samme tid.

Hvis du kan lide at gå fra togstationen, følg denne vejledning fra togstationen:

1 - Find den rundt omkring foran togstationen, forlade bygningen bag dig og gå fremad på avenue Kominternu, krydse en bro og drej til venstre på 2. gaden (Saksaganskogo, hvor trafikken vil flyde til venstre samt ).

2 - Gå til slutningen, hvor du kommer til en stor avenue med en boulevard i midten og du vil være i stand til at se et monument med en stjerne på toppen. Krydse til den anden side og holde walking, krydser følgende street (Alesia Gonchara). Nu du er til fods i Dmitrivska Str.

3 - Efter at have krydset Gonchara du holde walking indtil det næste hjørne, hvor du vil se kyosks sælger drikkevarer og snacks, drej til højre (dette er Vorovskoho) og gå op ad bakken, vender den 2. vej til venstre, Hoholivs'ka, vores gade.

4 - Bare for at få det antal 4, vi er nummer 25, og det hele skal tage dig omkring 15 minutter, vi er det nærmeste, man til togstationen.

Koden på trædør er 247, vil du se en anden 2 døre, tage den rigtige (metal) med koden 38, skal du huske at trykke på de numre på samme tid.

Vi er placeret i lejlighed # 11, ringer vores dørklokken !! Du vil se hostelworld tegn!
 • Værdi for pengene 9.5
 • Sikkerhed 9.2
 • Område 8.5
 • Personale 9.5
 • Atmosfære 9.5
 • Renlighed 9.2
 • Faciliteter 8.9
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.