Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Koh Tao Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 7.7
 • Sikkerhed 7.9
 • Område 9.3
 • Personale 8.1
 • Atmosfære 6.7
 • Renlighed 7.0
 • Faciliteter 6.3

Område

Sairee Beach, Sairee

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Vi er beliggende i hjertet af travleste område af øen, centrale Sairee så kan du gå til stort set alt hvad du behøver. Vi er ikke lige på stranden, ca 2 minutters gang væk.

Dette er faktisk en god ting selv som de fleste af nattelivet i Sairee er baseret langs stranden, så bliver sat tilbage fra stranden er god, som det betyder, at støj er ikke et problem, hvis du vil have en tidlig aften hver dag og igen.

Når du ankommer på Koh Tao anbefaler vi at du tager en taxa fra molen til Sairee, bør dette kun koste dig 50-100 baht per person. Alle taxachauffører på øen, hvor vi er, men hvis de synes forvirret, da der er en række af vandrerhjem, der har åbnet med lignende navne til vores egen, kan du fortælle dem at tage dig til DJL Diving eller Silver Sands og de? ll sandsynligvis køre dig lige forbi eller til hoveddøren, som vi er på den samme gade som begge disse. Vi er den store blå bygning lige før DJL bar / restaurant og swimmingpool.

Hvordan kommer man til Koh Tao

Yon kan bestille din transport via www.12go.asia hjemmeside.

De fleste mennesker ind Thailand ved at flyve ind i Bangkok. Fra Bangkok er der tre muligheder for at komme ned til Koh Tao ø.


Den hurtigste men dyreste vej: Flyv til Samui.


Du kan pickup fly fra Bangkok direkte ned til Koh Samui fra omkring 4.000 baht, afhængig af sæsonen og tidspunktet for flyvningen. Fra Samui tage en af ​​den høje hastighed færger over til Koh Tao island (Lomprayah katamaran eller Seatran) - disse koste omkring 550 baht per person og tage omkring en time og en halv.
Hvis du shoppe rundt, kan du endda være i stand til at få en flyvning direkte fra dit hjemland til Samui, skære ud Bangkok bit. Du kan bestille flyrejser på internettet direkte med Bangkok Air.


NB. Hvis du ønsker at komme til Koh Tao på samme dag som du ankommer i Samui sikre at du har en flyvning ankommer ved middagstid, da den sidste færge over til Koh Tao afgår Samui på 13:30.

Kompromiset: Tog til Chumphon


Thailand har en stor jernbaneforbindelse. Fra lufthavnen, du har brug for at få en meter taxa til den vigtigste Hualamphong togstation i byen (koster omkring 200 baht). Derfra kan du fange en komfortabel overnatning tog ned til Chumphon. Du kan få en seng i en aircondition befordring for mindre end 1.000 baht, at vågne op frisk til din destination i morgen! Fra Chumphon du tager en høj hastighed færge til Koh Tao ø samme morgen. Det vil tage omkring en time og en halv, og koster omkring 550 baht. Du kan også bestille en kombineret tog og båd billet.
Dette er min foretrukne måde at rejse, men du ofte nødt til at bestille et par dage forude især omkring weekender og ferie.

Budgettet rute: Bus fra Bangkok


Selv dette er ikke alt for dårlig. Fra lufthavnen få en meter taxa til Khao San Road (ca. 200 baht). På Khao San Road kan du bestille en kombineret bus og båd billet direkte til Koh Tao. Dette vil være en overnatning bustur til Chumphon, så båden resten af ​​vejen og skal koste mindre end 1000 Bath alle i.
Hold øje - der er et par 'hajer' omkring Khao San område, ud for kirkeskibet turist. Mit råd ville være at gå ind i et af de officielle søger rejsebureauer og bog med din billet med dem. Gå til Lomprayah eller Seatran tjenester, bør du være i stand til at bestille en af ​​disse i de fleste agenter. Disse er hurtige, komfortable tjenester og normalt vise dvd'er på vej ned. Du ønsker ikke at ende med at blive stuvet sammen på en mini bus eller 'lokal' service.


Hvis du kommer fra syd eller øerne på vestkysten

Du kan fange en færge fra Surat Thani, eller lige uden på Don Sak pier. Du kan fange enten en færge med Songserm Express selskab, der afgår klokken 10:00 eller tage nye Lomprayah tjeneste, der har startet opperating fra Surat Thani til Koh Tao, så tjek deres hjemmeside for tidsplanen her, http: //www.lomprayah .com / surat / surat.html. Der er også nat bådene, der kører levere vejret er ikke alt for dårlig, som afgår kl 23:00. Den billigste løsning er natten båd, efterfulgt af noget misvisende hedder Songserm Express som tager omkring 6 1/2 timer. Den Lomprayah katamaran service er den hurtigste, men også den dyreste løsning, men er vores anbefaling for denne tur. Hvis du planlægger at rejse gennem øerne og derfra videre op til Bangkok og derefter spørger om Lomprayah s Buffet Ticket er umagen værd, som du vil spare penge og være i stand til at stoppe på Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao og Hua Hin på din vej til Bangkok.

Booking i forvejen online links

Hvis du ønsker at bestille dine rejsearrangementer før ankommer i Bangkok, som er tilrådeligt især i højsæsonen og omkring fuldmåne parter på Koh Phangan. Hvis der kommer med bus & båd kan du booke online enten http://www.lomprayah.com, http://www.seatrandiscovery.com/home.php, http://www.songserm-expressboat.com/, hvis flyver ned til Samui kan du bestille dette online på http://www.bangkokair.com, for at bestille togbilletter i forvejen, kan du bruge http://www.seat61.com/Thailand.htm.

NB. Som generel rejsetips sikre at holde dine værdigenstande på dig i din håndbagage, da der har været talrige rapporter om folk, der har ting stjålet især på overnight busser til den Songserm selskab.
 • Værdi for pengene 7.7
 • Sikkerhed 7.9
 • Område 9.3
 • Personale 8.1
 • Atmosfære 6.7
 • Renlighed 7.0
 • Faciliteter 6.3
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.