X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Koh Tao Backpackers Hostel

Sairee Beach, Sairee, Koh Tao, Thailand

kort og rutebeskrivelse


68%Vurdering

  • 65%Værdi for pengene
  • 73%Sikkerhed
  • 88%Område
  • 77%Personale
  • 63%Atmosfære
  • 54%Renlighed
  • 53%Faciliteter

Oversat af Google Vi ligger i hjertet af travleste område af øen, central Sairee, så du kan gå til stort set alt hvad du behøver. Vi er ikke lige på stranden, ca 2 minutters gang væk.

Dette er faktisk en god ting, men som de fleste af nattelivet i Sairee er baseret langs stranden, så bliver sat tilbage fra stranden er god, da det betyder, at støj er ikke et problem, hvis du vil have en tidlig aften hver dag og igen.

Når du ankommer på Koh Tao anbefaler vi at du tager en taxa fra molen til Sairee, bør dette kun koste dig 50-100 Baht per person. Da vi er ny nogle taxachauffører ikke kan vide, hvor vi er, og så du kan fortælle dem, at tage dig til DJL Diving eller Silver Sands og de vil sandsynligvis køre dig lige forbi eller til hoveddøren, som vi er på den samme gade som begge disse. Vi er den store hvide bygning lige før DJL bar / restaurant og swimmingpool.

Hvordan kommer man til Koh Tao

De fleste mennesker ind Thailand ved at flyve ind i Bangkok. Fra Bangkok er der tre muligheder for at komme ned til Koh Tao ø.


Den hurtigste men dyreste rute: Flyv til Samui.


Du kan pickup fly fra Bangkok direkte ned til Koh Samui fra omkring 4.000 baht, afhængig af årstiden og tidspunktet for flyvningen. Fra Samui tage en af ​​de hurtigfærger over til øen Koh Tao (Lomprayah katamaran eller Seatran) - disse koste omkring 550 baht pr person og tager omkring en time og en halv.
Hvis du shoppe rundt, kan du endda være i stand til at få en flyvning direkte fra dit hjemland til Samui, udskæring Bangkok bit. Du kan bestille flyrejser på internettet direkte med Bangkok Air.


NB. Hvis du ønsker at komme til Koh Tao på samme dag som du ankommer i Samui sikre, at du har en flyvning ankommer ved middagstid, da den sidste færge over til Koh Tao afgår Samui på 13.30.

Kompromiset: Tog til Chumphon


Thailand har en stor jernbaneforbindelse. Fra lufthavnen, du har brug for at få en meter taxa til den vigtigste Hualamphong togstation i byen (koster omkring 200 baht). Derfra kan du fange en komfortabel overnatning toget ned til Chumphon. Du kan få en seng i en aircondition vogn for mindre end 1.000 baht, at vågne op frisk til din destination i morgen! Fra Chumphon du tager en høj hastighed færge til øen Koh Tao samme morgen. Det vil tage cirka en time og en halv, og koster omkring 550 baht. Du kan også bestille en kombineret tog og båd billet.
Dette er min foretrukne måde at rejse på, men du ofte nødt til at bestille et par dage forude især omkring weekender & helligdage.

Budgettet rute: Bus fra Bangkok


Selv dette er ikke så slemt. Fra lufthavnen få en meter taxa til Khao San Road (ca. 200 baht). På Khao San Road kan du bestille en kombineret bus og båd billet direkte til Koh Tao. Dette vil være en overnatning bustur til Chumphon, så båden resten af ​​vejen og skal koste mindre end 1000 Bath alle i.
Look out - der er et par 'hajer' omkring Khao San område, uden for kirkeskibet turist. Mit råd ville være at gå ind i et af de officielle søger rejsebureauer og booke din billet med dem. Gå efter Lomprayah eller Seatran tjenester, bør du være i stand til at booke en af ​​disse i de fleste agenter. Disse er hurtige, behagelige tjenester og normalt vise dvd'er på vej ned. Du ønsker ikke at ende med at få proppet på en mini bus eller 'lokal' service.


Hvis du kommer fra syd eller øerne på vestkysten

Du kan fange en færge fra Surat Thani, eller lige uden på Don Sak molen. Du kan fange enten en færge med Songserm Express selskab, der afgår klokken 10:00 eller tage den nye Lomprayah service, som er begyndt opperating fra Surat Thani til Koh Tao, tjek deres hjemmeside for tidsplanen her, http://www.lomprayah com / surat / surat.html. Der er også nat bådene, der kører leverer vejret ikke er alt for dårlig, som afgår kl 23.00. Den billigste løsning er natten båd, efterfulgt af noget misvisende navngivet Songserm Express som tager omkring 6 1/2 timer. Den Lomprayah katamaran service er den hurtigste, men også den dyreste løsning, men er vores anbefaling for denne tur. Hvis du har planer om at rejse gennem øerne og derfra videre op til Bangkok og derefter spørger om Lomprayah s Buffet Ticket er umagen værd, som du vil spare penge og være i stand til at stoppe på Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao og Hua Hin på din vej til Bangkok.

Booking i forvejen online links

Hvis du ønsker at bestille dine rejsearrangementer før ankommer i Bangkok, som er tilrådeligt især i højsæsonen og omkring fuldmåne parter på Koh Phangan. Hvis der kommer med Bus & Boat du kan bestille online med enten http://www.lomprayah.com, http://www.seatrandiscovery.com/home.php, http://www.songserm-expressboat.com/, hvis flyvende ned til Samui kan du bestille denne online på http://www.bangkokair.com, for at bestille togbilletter i forvejen du kan bruge http://www.seat61.com/Thailand.htm.

NB. Som generel rejsetips sikre at holde dine værdigenstande på dig i din håndbagage, da der har været talrige rapporter om folk, der har ting stjålet især på overnight busser, der anvendes af Songserm selskab.