X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Kvibergs Hostel and Cabins

Lilla Regementsvagen 35, Göteborg, Sverige

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 100%Værdi for pengene
  • 80%Sikkerhed
  • 70%Område
  • 100%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 100%Renlighed
  • 100%Faciliteter

Oversat af Google Kvibergs Vandrarhem & Stugby AB
Lilla Regementsvagen 35
SE-415 27 Goteborg

Bemærk venligst:
at receptionen er åben for check-in mandag-lørdag 2-6 pm søndag 2-4 kl. Hvis du arrrive senere skal du ringe tidligere på ankomstdagen. Ellers vil du ikke være i stand til at tjekke ind

Med offentlig transport
Fra hovedbanegården tage sporvogn no. 7 eller 11 mod Bergsjn til stop 'Kviberg (efter 9 minutter). Kryds gaden på samme side som du forlod sporvogn. Gå gennem den grønne port og du kan se vores røde hytter. Du tjekker ind på den røde murstensbygning på den anden side af hytter.

Med bil
Fra E6 Oslo / Malm
Følg skiltene E20 Stockholm, ud af det centrale Göteborg. Når din på E20, efter et par minutter tager fra ved afkørsel 76.. Følg skiltene Svens og også vandrehjemmet tegn (en hytte med et træ). Kør lige ud gennem den første rundkørsel og når du når den færdselsskilt du dreje til venstre. Du skulle nu køre over en lille bro og lige indfoere de næste tre rundkørsler (den anden har en kanon i midten). Du skal nu selv en pizzeria på din venstre side, Restaurant Regementet. Drej til højre ved krydset og du har nu Hostel ligeud omkring 150 meter. Velkommen til at tjekke, i den røde murstensbygning med en terrasse.

Fra E20 Stockholm
Tag afkørsel 76. Følg skiltene Savėnas og også vandrehjemmet tegn (en hytte med et træ). Kør lige ud gennem den første rundkørsel og når du når den færdselsskilt du dreje til venstre. Du skulle nu køre over en lille bro og lige indfoere de næste tre rundkørsler (den anden har en kanon i midten). Du skal nu selv en pizzeria på din venstre side, Restaurant Regementet. Drej til højre ved krydset og du har nu Hostel ligeud omkring 150 meter. Velkommen til at tjekke, i den røde murstensbygning med en terrasse.