X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til La Controra Hostel Rome

Via Umbria, 7, Rom, Italien

kort og rutebeskrivelse


89%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 93%Sikkerhed
  • 89%Område
  • 92%Personale
  • 84%Atmosfære
  • 91%Renlighed
  • 86%Faciliteter

Oversat af Google Fra Termini Station:
La Controra Hostel ligger på Via Umbria 7, en prestigefyldt position i det historiske centrum af Rom, og inden for 10 minutters gang fra Roms hovedbanegård Termini. Afslut de vigtigste døre af stationen, gå forbi bybusser, og du bare nødt til at gå lige i retning af Piazza della Republica, en rundkørsel med et stort springvand. Fortsæt altid lige (ikke gå ned ad bakken!), Indtil du når "Fontana Dell Acqua Felice« (Fountain med de 4 løver), som vil være på din højre. Kig foran dig, vil du finde en bank kaldet Carige! Via Umbrien er den første vej på højre side af banken og bag den amerikanske ambassade, så tager det som en reference! Vandrerhjemmet Indgangen er på højre side af vejen - der er et tegn på væggen. Venligst ring på dørklokken!

Fra Leonardo Da Vinci Lufthavn (Fiumincino - FCO):
Følg skiltene til 'ai treni. « På platformen, købe en billet til non-stop tog Leonardo Express til Termini (14 euro).
Du kan købe billetter fra enten billetten vinduet, de automater, eller tobak butik i nærheden sporene. Følg derefter anvisningerne 'Fra Termini Station', som det er nævnt ovenfor.

Fra Ciampino Lufthavn (CIA):
Tag en bus shuttle for kun 6 euro. Bussen stopper på Via Marsala (Termini Station). Gå ned Via Marsala & følg anvisningerne 'Fra Termini Station', som det er nævnt ovenfor.

Vær sikker på at du har 10,00 kontanter med dig for nøglen depositum!