X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

La Voliera

Via Giuseppe Belluzzo 27, Rom, Italien

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
La Voliera er den rigtige kompromis for der ønsker at redde, hvad du ville bruge i det historiske centrum, men ønsker, at dette nemt at komme opholder sig i en fjerdedel nær og optimalt tilsluttet.
Vores værelse er lyse og tavse, med privat badeværelse, trådløs internetforbindelse, tv og aircondition. Alle værelser, bortset fra trækkraftenhedens man have adgang til den fabelagtige balkon i fotogalleriet. Efter anmodning, tilbyder vi også garage service.
Vi privilegium på "maksimal uafhængighed" hospitality: vores gæster vil have nøglerne til deres lejligheder, så du vil ikke have nogen tidsplan restriktioner eller tvunget pass thru en modtagelse hver gang du komme ind eller ud, og vores morgenmad er ikke inkluderet i prisen, men er på forespørgsel kontakte os før din ankomst, det er self service: i det øjeblik ankomst vil du have hver ting, du har brug for dit ophold her (kiks, cornflakes, smør, marmelade, juice, mælk , te, kaffe) og igen, ingen tidsplan restriktioner. Tillægget til morgenmad er 4,00 for person per dag.

Historie:
Den måde Portuense kan være mor til vejene i Rom, og det blev bygget i slutningen af ​​I århundrede DC, for at forbinde byen til havnen i Fiumicino.
Det er i XV Rådhus kaldet Arvalia-Portuense til minde om den gamle præstelige kollegium af Frates Arvales nedsat ved Romolo, grundlæggeren af ​​Rom.

Vigtig information:

Det er vigtigt, at du meddeler os tidspunktet for din check-in mindst to dage efter din ankomst, ellers kunne du ikke opfylder nogen åbne døren, fordi vi ikke altid er hjemme.
Hvis du har brug stedet for dig bil, du nødt til at lave to dage før din ankomst, fordi stedet er kun to.
Afkrydsningsfeltet i er mellem 13-21. Vi anmoder om et tillæg på 20,00 euro for ankomsten i ekstra tid, indtil 01:00.
Vi accepterer ikke ankomster efter 01:00.

Check ud før 10:00.

Vigtigt: Afbestilling 72h før ankomst!

Betaling kun kontant ved ankomst.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Kabel tv
  • Gratis internetadgang
  • Gratis WiFi
  • Hårtørrere


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 3 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
La Voliera Located at Via Giuseppe Belluzzo 27, , Rome.
La Voliera
Italy
Rome Lazio Via Giuseppe Belluzzo 27
0% 7
41.8640850 12.4617540
La Voliera
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Standard Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc