X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

La Voliera

Via Giuseppe Belluzzo 27, Rom, Italien

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
La Voliera er den rigtige kompromis for der ønsker at redde, hvad du ville bruge på det historiske centrum, men ønsker denne let at komme i opholder sig i en fjerdedel nær og optimalt tilsluttet.
Vores værelse er lyse og tavse, med privat badeværelse, trådløs internetforbindelse, tv og aircondition. Alle værelser, dog forekom man har adgang til den fabelagtige balkon i fotogalleriet. Efter anmodning, tilbyder vi også garagen service.
Vi privilegium på "maksimal uafhængighed" gæstfrihed: vores gæster vil have nøglerne til deres lejligheder, så du ikke vil have nogen tid-table restriktioner eller bliver tvunget pass thru en modtagelse hver gang du får ind eller ud; vores Morgenmad er ikke inkluderet i prisen, men er på anmodning kontakte os før din ankomst; det er self service: i det øjeblik ankomst vil du have alle ting, du har brug for til dit ophold her (kiks, cornflakes, smør, marmelade, frugtsaft, mælk, te, kaffe), og, igen, ingen tidsplan restriktioner. Tillægget til morgenmad er 4,00 for person per dag.

Historie:
Den måde Portuense kan være mor til vejene i Rom, og det blev bygget i slutningen af ​​det jeg århundrede DC, for at forbinde byen til havnen i Fiumicino.
Det er i XV Rådhus kaldet Arvalia-Portuense til minde om den gamle præstelige kollegium af Frates Arvales nedsat ved Romolo, grundlæggeren af ​​Rom.

Vigtig information:

Det er vigtigt, at du meddeler os tidspunktet for din check-in mindst to dage efter din ankomst; ellers kan du ikke opfylder nogen åbne døren, fordi vi ikke altid er hjemme.
Hvis du har brug stedet for dig bil, du er nødt til at løse to dage før din ankomst, fordi stedet er kun to.
Afkrydsningsfeltet i er mellem 13-21. Vi anmoder om et tillæg på 20,00 euro for ankomsten i ekstra tid, indtil 01:00.
Vi accepterer ikke ankomster efter 01:00.

Check ud før 10:00.

Vigtigt: Afbestillingsregler 72h før ankomst!

Betaling kun kontant ved ankomst.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Kabel tv
  • Gratis internetadgang
  • Gratis WiFi
  • Hårtørrere


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 3 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
La Voliera Located at Via Giuseppe Belluzzo 27, , Rome.
La Voliera
Italy
Rome Lazio Via Giuseppe Belluzzo 27
0% 7
41.8640850 12.4617540
La Voliera
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Standard Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc