X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Liberty Fleet of Tall Ships

67 Long Wharf, Boston, Boston, USA

79%Vurdering

 • 77%Værdi for pengene
 • 70%Sikkerhed
 • 95%Område
 • 82%Personale
 • 85%Atmosfære
 • 80%Renlighed
 • 65%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Bo i downtown Boston ombord på skonnerter LIBERTY CLIPPER eller LIBERTY stjerne på vores Tall Ship overnattes. En unik oplevelse. Nyd de bedste priser i byen, mens de opholder sig i den historiske havnefront distrikt Boston, en blok fra den nordlige ende og Faneuil Hall / Quincy marked.

Du vil bo på en arbejdsdag høj skib i en af ​​vores hytter. Vi laver kun et par hytter til rådighed hver dag, og de går hurtigt. Alle hytter på Liberty Clipper (tilgængelig juli og august) er dobbelt-køje stil og har et skylight, varmt / koldt vand kører vask og er beklædt med gult fyr til at give en autentisk tall skib oplevelse. Vores seks hytter deler tre hoveder (badeværelser) og tre brusere, som er jævnt fordelt over hele skibet.

Liberty Star har to dobbelt-køje hytter plus en deluxe dobbelt kahyt med en enkelt dobbeltseng, der kan passe op til 2 personer. Alle hytter deler faciliteter på Liberty Star. Sengetøj og håndklæder er forudsat i hytter til begge skibe.

Vi er en arbejdsgruppe skonnert, så mens skibet er ude at sejle, vil du have din dag fri til at udforske byen i land (medmindre du tilmelder havnerundfart, der er ude at sejle på det tidspunkt). De fleste dage skibet er ude at sejle fra 10:30 til 08:00, dog kan nogle dage starte tidligere eller gå senere med enten privat chartre eller særlige begivenheder.

Checkout er ved 10 am hver dag.

BEMÆRK: Vores offentliggjorte priser omfatter ikke skatter. The Boston Hotel Skat vil blive tilføjet til prisen på din reservation, når Liberty fuldender din reservation.

Når du bestiller din reservation gennem Hostel verden, vil The Liberty Fleet færdiggøre din reservation, og e-maile dig en kvittering for din udfyldt booking. Bemærk, at når du har fuldført din booking gennem Liberty Fleet, bliver ikke refunderes din Tall Ship overnattes reservation.

Adgang til skibet: Liberty CLIPPER og LIBERTY STAR arbejder skibe, der regelmæssigt udfører både offentlige og private sejlads begivenheder i Boston Harbor. Du vil ikke have adgang til din kahyt (værelse) ombord på skibet, mens en tur er i gang. Hvis skibet er vært for en offentlig sejlads begivenhed, kan du booke en billet til at cruise og ophold ombord for sejlet (30% rabat til rådighed ekskl sort-out datoer og særlige begivenheder). I tilfælde af et privat charter, eller hvis du ikke køber en billet til en offentlig sejl, skal du holde i land under krydstogtet. Når du checker ind, vil vi give dig skibets tidsplan for dagen. Skibet typisk tilbyder tre to-timers sejl fra 10:30 til 08:00 hver dag, dog kan vores tidsplan starte tidligere eller gå senere og kan ændres.

Check-in tid: Du kan tjekke ind når som helst fra 10:00 til 05:30 på Liberty Fleet Kontor på 67 Long Wharf. Undlad venligst IKKE gå direkte til fartøjet, som du skal modtage instruktioner på kontoret før boarding. Du kan lade dine tasker på skibets kontor ved check-in og et besætningsmedlem vil bringe dem til din kahyt for dig. BEMÆRK: Vi kan ikke rumme sen check-ins. Hvis du ikke kan ankomme før 6 pm på din check-in dag, vil du ikke være i stand til at blive på skibet, der natten, så kontakt os, før du bestiller, hvis du har spørgsmål om denne politik.

Check-out tid: Tjek tid vil være 10:00 og kan være hurtigere i tilfælde af en planlagt offentlig sejl eller privat charter.

Tilbagebetaling / Omlægning Politik: ikke refunderes, ikke kan omlægges. Når du har købt, kan reservationer ikke blive refunderet og ikke kan omlægges. Du rum er blevet garanteret.

Annullering af Firma: Schooner Liberty Clipper, Inc. forbeholder sig retten til at annullere enhver bestilling i tilfælde af en privat charter. Hvis Selskabet annullerer din reservation for kun et privat charter, kan du omlægge til en anden sammenlignelig tid eller modtage en refusion.

Andre politikker: Børn: Minimum alder for logi ombord på Liberty Clipper er 8 år gammel. Forældre skal ledsage børn på alle tidspunkter, mens ombord på fartøjet. Regn eller Shine: Du må ikke annullere din reservation for vejrliget.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Cykelparkering
 • Varme brusebade
 • Sengetøj inkluderet
 • Håndklæder inkluderet


Politikker

 • Aldersbegrænsning
 • Kreditkort accepteres
 • Skatter ikke inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 3 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Liberty Fleet of Tall Ships Located at 67 Long Wharf, Boston, Boston.
Liberty Fleet of Tall Ships
USA
Boston Massachusetts 02110 67 Long Wharf, Boston
79% 81
42.3601099 -71.0487560
Liberty Fleet of Tall Ships
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Standard Enkelt Privat Fælles Badeværelse     Standard Twin Seng Private Fælles Badeværelse