X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Liberty Fleet of Tall Ships

67 Long Wharf, Boston, Boston, USA

77%Vurdering

 • 74%Værdi for pengene
 • 69%Sikkerhed
 • 99%Område
 • 80%Personale
 • 81%Atmosfære
 • 67%Renlighed
 • 70%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Ophold i downtown Boston ombord skonnerten LIBERTY CLIPPER på vores 'Boat & Breakfast'. En unik oplevelse. Nyd de bedste priser i byen, mens de opholder sig i den historiske havnefront kvarter i Boston, en blok fra den nordlige ende og Faneuil Hall / Quincy marked.

Du vil bo på en arbejdsdag høj skib i en af ​​vores hytter. Vi laver kun et par hytter til rådighed hver dag, og de går hurtigt. Alle hytter har et skylight, varmt / koldt vand kører vask og paneler i gule fyr til at give en autentisk tall skib oplevelse. Vores seks hytter deler tre hoveder (badeværelser) og tre brusere, som er jævnt fordelt over hele skibet.

Vores B & B er "hostel" stil. Vi er en arbejdsgruppe skonnert, så mens skibet er ude at sejle, vil du have din dag fri til at udforske byen i land (medmindre du tilmelder havnerundfart, der er ude at sejle på det tidspunkt). De fleste dage skibet er ude at sejle fra middag til 08:00, dog kan nogle dage starte tidligere eller gå senere med enten privat chartre eller særlige begivenheder.

Morgenmad bliver kontinentale og være tilgængelig fra 08:00 gennem 09:00. Checkout er ved 10 am hver dag.

BEMÆRK: Vores offentliggjorte priser omfatter ikke skatter. The Boston Hotel Skat vil blive tilføjet til prisen på din reservation, når den Liberty fuldender din reservation.

Når du bestiller din reservation gennem Hostel verden, vil The Liberty Fleet afslutte din reservation, og e-maile dig en kvittering for din udfyldte booking. Bemærk, at når du har fuldført din booking gennem Liberty Fleet, bliver ikke refunderes din B + B reservation.

Adgang til skibet: Liberty CLIPPER er en arbejdsgruppe skib, der regelmæssigt udfører både offentlige og private sejlsport begivenheder i Boston Harbor. Du vil ikke have adgang til din kahyt (værelse) om bord på skibet, mens en tur er i gang. Hvis skibet er vært for en offentlig sejlads begivenhed, kan du booke en billet til at cruise og ophold ombord for sejl (30% rabat til rådighed eksklusive sort-out datoer og særlige begivenheder). I tilfælde af et privat charter, eller hvis du ikke køber en billet til en offentlig sejl, skal du bo i land under krydstogtet. Når du check-in vil vi give dig skibets tidsplan for dagen. Skibet typisk tilbyder tre to-timers sejl fra 12.00 indtil 08:00 hver dag, dog kan vores tidsplan starte tidligere eller gå senere og kan ændres.

Check-in tid: Du kan tjekke ind når som helst fra 10:00 til 06:00 på Liberty Fleet Kontor på 67 Long Wharf. Må du ikke direkte til fartøjet, som du skal modtage instruktioner på kontoret forud for boarding. Du kan efterlade din poser på skibets kontor ved indtjekning og besætningsmedlem vil bringe dem til din kahyt til dig. BEMÆRK: Vi kan ikke rumme sen check-ins. Hvis du ikke kan ankomme før 6 pm på din check-in dagen, vil du ikke være i stand til at blive på skibet om natten, kan du kontakte os, før du bestiller, hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik.

Check-out tid: Tjek tid vil være 10:00 og kan være hurtigere i tilfælde af en planlagt offentlig sejl eller privat charter.

Tilbagebetaling / Omlægning Politik: ikke refunderes, kan ikke omlægges. Når du har købt, kan reservationer ikke blive refunderet og ikke kan omlægges. Du rum er blevet garanteret.

Annullering af Firma: Schooner Liberty Clipper, Inc. forbeholder sig ret til at annullere en booking i tilfælde af et privat charter. Hvis Selskabet aflyser din reservation for kun et privat charter, kan du omlægge til en anden sammenlignelig tid eller modtage en restitution.

Andre politikker: Børn: Minimum alder for indgivelse ombord på Liberty Clipper er 8 år gammel. Forældre skal ledsage børn på alle tidspunkter, mens ombord på fartøjet. Regn eller Shine: Du må ikke annullere din reservation for vejrliget.

Søg efter tilgængelighed

 • Seneste anmeldelse

  Oversat af Google
  På hele dette var en standard båd indkvartering, dette var billigere end et hotel, men det var lidt mere grundlæggende end forventet selv for en hytte, som var meget små (vi havde 2 kufferter). Overbrusning var støjende grundet summende emhætte og der var ingen varmt vand. Jeg reserveret online uger i forvejen, men deres betalingssystem mislykkedes, hvilket betød jeg måtte få flere penge ud for at betale om aftenen vi ankom. Vi fik at vide at på skibet til 20:00 for at checke ind, men der var ingen skib skal findes.
  Læs mere
   Anonym, England, Mand, 31-40
 • Se alle bedømmelser »

Faciliteter

 • Cykelparkering
 • Morgenmad inkluderet
 • Varme brusebade
 • Sengetøj inkluderet
 • Håndklæder inkluderet


Politikker

 • Aldersbegrænsning
 • Kreditkort accepteres
 • Skatter ikke inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 3 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Liberty Fleet of Tall Ships Located at 67 Long Wharf, Boston, Boston.
Liberty Fleet of Tall Ships
USA
Boston Massachusetts 02110 67 Long Wharf, Boston
77% 69
42.3601099 -71.0487560
Liberty Fleet of Tall Ships
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Standard Enkelt Privat Fælles Badeværelse     Standard Twin Seng Private Fælles Badeværelse