X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Lisboa Hostal

Juan Morrison 46, Algeciras, Andalucia, Spanien

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 85%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 92%Område
  • 97%Personale
  • 77%Atmosfære
  • 91%Renlighed
  • 78%Faciliteter

Oversat af Google Hvis du ankommer med fly fra Malaga, Jerez og Gibraltar har til at tage en bus til Algeciras, følg skiltene 'A' fra busstationen til Property Lissabon til fods.
Hvis du ankommer med tog følg skiltene 'A' fra togstationen til Property Lissabon til fods.
Hvis du ankommer med ls havn Algeciras følg skiltene mod 'B' fra maritime station til Property Lissabon til fods.
Hvis du ankommer i bil tager som reference påtegningen »C« fra havnen i Algeciras til Lissabon i bil Hostel

A) busstationen eller Train Station retninger til Hospedaje Lisboa Hostel
Når du kommer ud af busstationen, du er på hoveddøren af ​​busstationen. Du er i Calle (gade) San Bernardo. Du er nødt til at krydse fodgængerfeltet og hovedet mod venstre om 15meters, forlader Bus Station bag dig. Du er nu i "Gesto por la paz" Avenue. Gå passere rundkørslen og fortsæt lige for omkring 120 meter, indtil du finder en White Building (Indenrigsministeriet) med de europæiske, spansk og Andalusien flagene i næste lille lyskryds, krydser fodgængerovergang. Du vil forlade den hvide bygning til din venstre side, og Juan Lima Square bag dig. Tag første vej til højre ind "Las Huertas" St. gå til ca 40 meter og tage det første sving til venstre. tilbage. Du er nu i "Juan Morrisons" St, holde i gang i omkring 120 meter, og du vil finde en grøn bygning, som er "Property Lisboa". Du vil se, at halvvejs i denne gade er der en stor restaurant kaldet Montes, er vi placeret lige over det i mellem "Las Coplas" Bar og mobiltelefon shop.

Togstationen er på venstre side af busstationen. Han Lige ud omkring 15 meter, efterlader hende togstationen, drejer til venstre. tilbage. Gå lige omkring 120 meter til lyskryds. Du vil forlade rundkørslen på ryggen, lige overfor lyskryds er den hvide bygning med flag 'sub indenrigsministerium. Kryds lyskryds ved fodgængerovergang og surround bygningen. Du vil forlade den hvide bygning til din venstre side, og Juan Lima Square bag dig. dig. Tag første vej til højre ind "Las Huertas" St. gå til ca 40 meter og tage det første sving til venstre. tilbage. Du er nu i "Juan Morrisons" St, holde i gang i omkring 120 meter, og du vil finde en grøn bygning, som er "Hospedaje Lisboa 'Hostel.


B) Kørselsvejledning fra havnen i Algeciras

Du kommer ud af havnen i Algeciras Building og fortsætte ligeud i cirka 700 meter til lyskrydset. Kryds fodgængerfeltet og du er i "Avenida del Carmen".
Drej til højre efter fodgængerfeltet, og du vil se Unicaja Bank. gå lige på for omkring 200 meter, indtil du når hjørnet for BBVA `s Bank.
Drej til venstre, gå til ca 70 meter lige forlader banken bag, drej en anelse og holde walking for omkring 60 meter langs Santa Marias Street (det har meget smalle stier), der forlader Parking bygning til din venstre side.
Drej lidt ind Emilio Castellar `s street (dette er en gågade kun) og gå lige på for omkring 200 meter.
Drej til højre og Halvvejs ind i Juan Morrison `s Gade i en grøn bygning, hvor Hospedaje Lisboa` s Ejendom er (i mellem "Las Copla` s "Bar og Mobiltelefon Shop.


C) Med bil fra havnen i Algeciras. distance 1,6 km, tid 4m
Go South West. Drej til højre ad Av de la Marina. Drej til venstre ad Av de la Marina. Tilbring en rundkørsel. Drej til venstre ved Av de la Marina. Tag 2. ret til st. Juan de la Cierva. Lidt til højre ved st. San Bernardo. Tag 1. ret til Av Gesto por la Paz. Lidt til venstre ved st. af patriarken Doc Perez Rodriguez. Tag 1. ret til st. Emilio Castelar.Take 2. til venstre, indtil John Morrison Street.The destination Hostal Lisboa er til venstre.