X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Luka's Lodge

Lu'ica b.b. 21450, Hvar, Kroatien

kort og rutebeskrivelse


91%Vurdering

  • 92%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 87%Område
  • 95%Personale
  • 94%Atmosfære
  • 91%Renlighed
  • 90%Faciliteter

Oversat af Google Hvis du rådgive Luka af din ankomsttid han vil indsamle du fra færgeterminalen. Nummeret vil være på din booking bekræftelse.

OR

Fra Hvar Færge
-------------------
Når du får ud af båden ved Hvar havn, vil du være på molen. Molen strækker sig ud til venstre, og du kan se slottet i det fjerne.

Næsten foran dig (lidt til venstre), vil du se en lille isbutik foran et venteområde og nogle pizza butikker. Walk bag isbutik og op baggyden af ​​trapper. (Der er en pengeautomat til højre for trappen, hvis du har brug for at tage nogle penge ud.)

På din vej op ad trappen, er der en restaurant omkring halvdelen måde op på din højre. Mod toppen af ​​trappen er der det lokale fodboldhold emblem på væggen (til venstre). Nu er du på toppen af ​​trappen, drej til højre og begynde at gå langs gaden.

På denne gade, du vil passere syv 'stationer i den Kors (små sten hytter). Hold gå forbi disse, indtil du ser trappen til en skole på venstre hånd (en bygning underskrevet 'Skola ").

Der er en orange boks, som normalt har en trafik arm er forbundet til det efter skole, og umiddelbart derefter vil der være en gade stiger op til venstre med nogle trapper. Drej til venstre her og begynde at gå op. Vær forsigtig, fordi fortovet her kan være ganske glat!

Gaden fører opad til en lille trappe. Tag trappen til vejen, så urne til højre og følg gaden.

Efter 100 meter til venstre vil du se en gul tegn for Luka Lodge. Gå op ad trappen, og Luka vil være der for at hilse på dig!