X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Magic Bus Kiev

31 Saksaganskogo Str, apt.3, Kiev, Ukraine

kort og rutebeskrivelse


95%Vurdering

  • 97%Værdi for pengene
  • 97%Sikkerhed
  • 95%Område
  • 97%Personale
  • 95%Atmosfære
  • 97%Renlighed
  • 90%Faciliteter

Oversat af Google Magic Bus Kiev ligger på Saksaganskogo street # 31 apt.3. På anden sal. Prøv venligst at kontakte os på forhånd, før din ankomst +38097-336-03-03

Du kan nemt gå til vandrerhjemmet fra den centrale jernbanestation. Du skal blot afhente gaden Symona Petliury (Kominternu) og på den anden cross drej til højre til Saksaganskogo gade, lige så holde på walking indtil du ser bygning # 31 ved din højre.

Hvis din rygsæk er for tung, kan du komme til vandrerhjemmet fra undergrunden - der er en station lige ved jernbanen. Så komme til metro station "L'va Tolstogo" derefter gå ned på Chervonoarmiis'ka Street for 1 blok og drej til højre til Saksaganskogo gaden. Bag den næste skillevej du se # 31 ved du forlod. Velkommen til Magic Bus!

Den bedste måde at komme fra den centrale busstation til hostel er med metro - blot komme til metro station "L'va Tolstogo" derefter gå ned på Chervonoarmiis'ka Street for 1 blok og drej til højre til Saksaganskogo gaden. Bag den næste skillevej du se # 31 ved du forlod. Velkommen til Magic Bus!

Fra Boryspil lufthavn venligst tage en af ​​disse SKY busser altid venter i venstre side af exit. Det vil bringe dig til den centrale jernbanestation, hvorfra du kan komme til hostel med metro.
Blot komme til metro station "L'va Tolstogo" derefter gå ned på Chervonoarmiis'ka Street for 1 blok og drej til højre til Saksaganskogo gaden. Bag den næste skillevej du se # 31 ved du forlod. Velkommen til Magic Bus!