X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Magic Bus Kiev

31 Saksaganskogo Str, apt.3, Kiev, Ukraine

kort og rutebeskrivelse


92%Vurdering

  • 97%Værdi for pengene
  • 93%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 90%Personale
  • 83%Atmosfære
  • 97%Renlighed
  • 90%Faciliteter

Oversat af Google Magic Bus Kiev ligger på Saksaganskogo street # 31 apt.3. På anden sal. Prøv at kontakte os på forhånd før din ankomst + 38097-336-03-03

Du kan nemt gå til vandrerhjemmet fra den centrale jernbanestation. Du skal blot hente gaden Symona Petliury (Kominternu) og på anden kryds drej til højre til Saksaganskogo gaden, så bare holde på walking indtil du ser bygning # 31 ved din højre.

Hvis din rygsæk er for tung, kan du komme til hostel med metro der er en station lige ved jernbanen. Så få til metrostationen Lva Tolstogo derefter gå ned på Chervonoarmiiska Street i 1 blok og drej til højre til Saksaganskogo gaden. Bag den næste cross road youll se # 31 på du forlod. Velkommen til Magic Bus!

Den bedste måde at komme fra den centrale busstation til vandrerhjemmet er med metro simpelthen komme til metrostationen Lva Tolstogo derefter gå ned på Chervonoarmiiska Street i 1 blok og drej til højre til Saksaganskogo gaden. Bag den næste cross road youll se # 31 på du forlod. Velkommen til Magic Bus!

Fra Boryspil Lufthavn skal du tage en af ​​disse SKY busser altid venter på venstre side af afgangen. Det vil bringe dig til den centrale jernbanestation, hvorfra du kan komme til hostel fra undergrunden.
Du skal blot komme til metrostationen Lva Tolstogo derefter gå ned på Chervonoarmiiska Street i 1 blok og drej til højre til Saksaganskogo gaden. Bag den næste cross road youll se # 31 på du forlod. Velkommen til Magic Bus!