X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Mama Naxi`s Guesthouse

Wuyi steer WangJiaZhuang Alley 70#, Ancient Town, Lijiang, Kina

kort og rutebeskrivelse


80%Vurdering

  • 82%Værdi for pengene
  • 78%Sikkerhed
  • 87%Område
  • 77%Personale
  • 79%Atmosfære
  • 82%Renlighed
  • 76%Faciliteter

Oversat af Google Den mamanaxi Guesthouse ligger i den syd-østlige del af den gamle bydel i Lijiang, I midten af ​​den gamle bydel - Sifang Jie (Market Square) - ligger kun 10 minutters gang væk.

På grund af nogle licens-relaterede emner, havent vi været i stand til at tilbyde pick-up service i nogen tid. Hvis du kommer til Lijiang med bus, først og fremmest, er du nødt til at finde ud af, hvilken bus station, du ankom. Hvis du er i XinKeYunZhan (den centrale busstation), kan du fange # 12 bus at komme til NanMenJie (den sydlige port i den gamle by), så du gå til den gamle bydel, spørge omkring de lokale til Wanziqiao (en lille bro ) og derfra er det en omkring 200 ms gåtur til vores gæstehus. Hvis du tager en taxa fra busstationen, spørger chaufføren til at ringe til os, eller du ringe til os og bede chaufføren til at tale med os, og vi kan fortælle føreren, hvor til slip du (omkring 10 RMB), så kommer vi at samle dig op. I tilfælde af GaoKuaiKeYunZhan (Express bus station), er det bedre at tage en taxa, igen, vil vi fortælle føreren, hvor til slip du. Hvis du tager et tog til Lijiang, kan du tage # 18 bus til ZhongYiShiChang (ZhongYi marked), gå gennem markedet, spørge omkring de lokale, hvor Wanziqiao er. Eller hvis du giver os en meddelelse i forvejen, kan vi arrangere en 5-sæder mini-van at samle dig op på banegården. Det koster 40 RMB / varevogn.
Hvis du kommer til Lijiang med fly og har brug for afhentning fra lufthavnen, så fortæl os dit flynummer, ankomsttid og hvor du flyver fra den ene dag før via e-mail eller telefon i forvejen. Vi kan arrangere en bil til at hente dig fra lufthavnen til vores gæstehus. Dens 80 yuan per bil fra 7:00 til 11:00, og 100 yuan fra 11:00 til 07:00.
Og du kan tage en lufthavn bus. Bussen i Lijiang lufthavn (¥ 20/person) vil tage dig direkte til Lantian Hotel i Lijiang by. Efter derhen, bedes du ringe til os, når du fange en taxa. Vil vi fortælle chaufføren, hvordan du finder os.

Vi har forskellige typer af værelser, kan du finde et egnet own.And en stor gård, kan du chatte, spille, eller at gøre noget og bare nyde solskinnet ~
Og vi giver værdigenstande hosting service og bagageopbevaring gratis.
Vi levere de Trekking Tigerspringskløften rejserelaterede ydelser

Vi leverer solide lokal stil dinner.As gæsterne kan sidde sammen som en familie middag.
I ferien vil der være speciel mad og en lille fest.


Vi ser frem til dit besøg og bo hos os ^ _ ^