Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mamallena Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 8.4
 • Sikkerhed 9.0
 • Område 7.9
 • Personale 8.9
 • Atmosfære 8.3
 • Renlighed 8.2
 • Faciliteter 8.4

Område

'Casa 7-62, Calle Primera, Perejil'

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Med taxi,
Hvis du har brug for transport til eller fra lufthavnen eller anden shuttle transport, bedes du kontakte os med dine oplysninger.
Uanset hvor du kommer fra en taxa er lettest for din første gang. Fortæl taxachaufføren 'La Primera calle, Perejil, en la misma Casa de la Junta Comunal de Calidonia en Perejil. Tiene que entrar donde esta Antigua Million y Seguir la calle, doblar a la izquierda. Estamos 50 metros antes de Via Espana, en la misma casa de la Junta Comunal de Calidonia.

De kan også tabe dig overfor Farmacias Arrocha i Persilleøen, vil du se en bygning kaldet 'Govimar', gå op at street, og vi er på rette handside.

Vi har også en lufthavn pickup service fra den internationale lufthavn. Det er $ 30 (omkring samme pris som en taxa) for 1-4 personer, og vi vil forsøge at sætte dig sammen i en gruppe med andre mennesker at gøre det billigere, hvis vi kan.

MED BUS
De die hard backpackere vil sandsynligvis gøre det på denne måde,
Fra den internationale lufthavn-
Generelt kun tilrådeligt i dagtimerne. Det kan tage 1-2 timer afhængig af trafikken og koster 25 cent på dette stadium. Det vil gå hele vejen langs Via Espana. Fortæl den driver, du ønsker 'Farmacias Arrochas da Persilleøen'. Overfor Arrocha på Via Espana er Govimar, ved siden af ​​det er en Delta tankstation. Gå op på gaden, der Govimar er tændt, og vi er på højre side, er det den første hvide hus., Den anden port og op i toppen.
For at nå bussen, forlade lufthavnen terminal og gå til højre, gå rundt på siden af ​​cafe og gå gennem parkeringspladsen og op til hovedvejen. Kryds vejen og vente på bussen ly for en bus, der siger "Tocumen-VIA ESPANA 'på forsiden. Med ryggen til lufthavnen terminal bussen vil rejse til venstre. Det er nemt, men du kan blive nødt til at bede om nogle lokale hjælp.

Fra busterminalen / Domestic Lufthavn (Albrook) -
Kom til os fra Albrook bus terminal (hvor alle busser ankommer og afgår) er nemt, så længe du ved, hvor du kan få. Hop på en bus, siger VIA ESPANA på forsiden og fortælle den driver, du ønsker at stå af på 'UNIVERSIDAD LATINA ". Derfra krydse vejen, hovedet op til Via Espana, og du skal komme ud på 'Farmacia Aroccha', kryds ved fodgængerfeltet og gå lige op, med Govimar på din venstre, og vi vil være det hvide hus på højre, andet gate og op i toppen.
Fra indenrigslufthavn følge de samme retninger som ovenfor dog først er du nødt til at komme til busterminalen! som $ 2 taxa.
 • Værdi for pengene 8.4
 • Sikkerhed 9.0
 • Område 7.9
 • Personale 8.9
 • Atmosfære 8.3
 • Renlighed 8.2
 • Faciliteter 8.4
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×