X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Mambo Tango Youth Hostel

Poeta Cabanyes 23, Barcelona, Spanien

kort og rutebeskrivelse


81%Vurdering

  • 78%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 86%Område
  • 85%Personale
  • 78%Atmosfære
  • 79%Renlighed
  • 77%Faciliteter

Oversat af Google Fra Prat Airport:
Tag lufthavnsbussen og stå af ved det sidste stop, Plaa Catalunya. Derfra tage metrolinje 3 (grøn linje) og stå af på Parallel station. Går ud afkørslen til Sant Pau og derefter Fontrodona. Når du er ude af stationen, gå lige i et minut. Når du ser Burger King, drej til venstre. Gaden hedder Poeta Cabanye og var på nummer 23!

Fra Girona Lufthavn:
Tag bussen og stå af ved det sidste stop, Barcelona Nord Station. Herfra tager metroen L1 (rød linje), indtil Plaa Catalunya. Skift her til linje 3 (grøn linie) og stå i Parallel station. Går ud afkørslen til Sant Pau og derefter Fontrodona. Når du er ude af stationen, gå lige i et minut. Når du ser Burger King, drej til venstre. Gaden hedder Poeta Cabanye og var på nummer 23!

Fra togstationen Sants:
Tag metro linie 3 til Parallel station. Går ud afkørslen til Sant Pau og derefter Fontrodona. Når du er ude af stationen, gå lige i et minut. Når du ser Burger King, drej til venstre. Gaden hedder Poeta Cabanye og var på nummer 23!

Fra Barcelona Nord:
Tag metroen L1 (rød linje), indtil Plaa Catalunya. Skift her til linje 3 (grøn linie) og stå i Parallel station. Går ud afkørslen til Sant Pau og derefter Fontrodona. Når du er ude af stationen, gå lige i et minut. Når du ser Burger King, drej til venstre. Gaden hedder Poeta Cabanye og var på nummer 23!

Fra Parallel station:
Går ud afkørslen til Sant Pau og derefter Fontrodona. Når du er ude af stationen, gå lige i et minut. Når du ser Burger King, drej til venstre. Gaden hedder Poeta Cabanye og var på nummer 23!

Vær meget forsigtig med lommetyve i Barcelona; de gør meget gode tricks. Vær opmærksom især på metro når youre ankommer med alle dine ejendele på dig, og også på alle de turistattraktioner.