X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Managua Backpackers Inn

Colonial Los Robles Monte Los Olivos, 1 c. Norte, 1 c. Oeste, � c. Norte Casa #55, Managua, Nicaragua

kort og rutebeskrivelse


82%Vurdering

  • 84%Værdi for pengene
  • 87%Sikkerhed
  • 80%Område
  • 82%Personale
  • 79%Atmosfære
  • 84%Renlighed
  • 82%Faciliteter

Oversat af Google Vi ligger lige ud af Carretera Masaya, 1 blok syd for MetroCentro Shopping Center. Fra den gamle placering af Bar 'Chaman', vi er en halv blok syd.

Taxachauffører vil kende vores placering baseret på følgende adresse: Colonial Los Robles, Donde Fue Bar Chaman, 75 Metros al Sur, Casa # 56

Vandrerhjemmet er beliggende cirka 30 minutter. i bil fra Managua internationale lufthavn (Augusto C. Sandino International Airport). Overførsler med taxa koster omkring 20 $. Vi tilbyder også lufthavnstransport, som kan bestilles på forhånd gennem vandrerhjemmet via e-mail til contact@managuahostel.com. Omkostninger er $ 15 for envejs-transport for én person og $ 20 for to personer og $ 10 for hver ekstra person.

Managua har ikke en central busterminal, men vandrerhjemmet er tæt placeret til alle større transportknudepunkter. UCA er et populært udskibningssted især for rejsende, der kommer fra Granada / Masaya, der er kun 5 10 minutter med taxi fra vandrerhjemmet (1 $ - $ 2 US per person eller 24-48 Cordobas) eller 20 minutters gang. Du kan enten bede chaufføren til at lade dig ud direkte på vandrerhjemmet eller stå af foran MetroCentro Shopping Center og Hotel Intercontinental og derfra er det kun 5 minutters gang til at komme her.

Den TICA busstationen er cirka 15 minutter med taxi fra vandrerhjemmet ($ 2 - $ 3 US per person eller 48-72 Cordobas).

Som regel de fleste steder i Managua koste $ 2 - $ 3 per person i en taxa for at komme til, medmindre de er meget langt.