X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Mapamundo

Calle Milans, Barcelona, Spanien

kort og rutebeskrivelse


88%Vurdering

  • 89%Værdi for pengene
  • 84%Sikkerhed
  • 99%Område
  • 96%Personale
  • 83%Atmosfære
  • 83%Renlighed
  • 79%Faciliteter

Oversat af Google NB: Hvis du senere vil ankomme end angivet, eller har problemer med at finde guesthouse, bedes du give os et kald / send os en tekst


Kom lige til ejendommen efter du er ankommet i Barcelona, ​​som vi vil blive venter på dig her på den time, du har angivet i bestillingen.

Ankommer fra Barcelona lufthavn

Bus:
Når at komme ud af lufthavnen i Barcelona anbefaler vi dig at tage en blå bus kaldet AEROBUS til Plaza Catalunya. Denne bus forbinder lufthavnen til byen, og det er den nemmeste måde at ankomme. Det er omkring 4 euro, men det efterlader dig i centrum af Barcelona. Du er nødt til at stå af bussen i Plaza Catalunya. (Dette er endepunktet)

I Plaza Catalunya du nødt til at tage en metro.

Metroen er du nødt til at tage, er metrolinje 3 (den grønne linje) med retning til Zona Universitaria. Når du vil være i metroen Direction Zona Universitaria, du vil passere metrostationen Liceu og den næste er Drassanes. Du er nødt til at komme ud i 'Drassanes' Station, forlade Las Ramblas.

Lige foran afgangen fra stationen, er der Carrer de Josep Anselm Clave Street.

Denne gade er på din venstre; Det betyder, at når du er på Ramblas, med Plaza Catalunya i ryggen og Colon statue foran dig, er det til venstre. Du er nødt til at følge Josep Anselm Clave Street. Denne gade skifter navn til Carrer rigelig.

Når du går i Carrer rigelig og ankommer til hjørne med Carrer d'Aviny (den anden side af Avigno er opkaldt calle Simo Oller), drej til venstre i Avinyo, vil den anden vej på højre hånd nu være Carrer de Milans. Drej til højre ind Carrer Milans (tegnet af gaden navn vil være på den modsatte side, som du står over for). Du finder os på nummer 4, ringe på dørklokken mærket 'Marcelo, Principal 3a''.
Tog:
Hvert 30. minut et tog afgår fra lufthavnen. Tag toget og stå af i Barcelona Sants Station, så er du nødt til at tage metroen, linje 3 (grøn linje) med retning til Canyelles og stå i 'Drassanes' Station. Når du er i Drassanes Følg forklaringer ovenfor.


Ankommer fra Girona Lufthavn:

Tag bussen til Barcelona indtil Estacio Nord. I fronten er der en metrostation. Du er nødt til at tage Linje 1 (Red Line) med retning til Hospital de Bellvitge. Du er nødt til at komme ud i Plaza Catalunya. Skift til Linje 3 (den grønne linje) med retning til Zona Universitaria. Du passerer Liceu metrostation og stå af i Drassanes. Når du er i Drassanes Følg forklaringer ovenfor.