X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Mapamundo

Calle Milans, Barcelona, Catalonia, Spanien

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 86%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 96%Område
  • 95%Personale
  • 82%Atmosfære
  • 84%Renlighed
  • 78%Faciliteter

Oversat af Google NB: Hvis du ankommer senere end angivet, eller har problemer med at finde guesthouse, bedes du give os et kald / send os en tekst


Kom lige til ejendommen efter du er ankommet i Barcelona, ​​som vi vil blive venter på dig her på den time, du har angivet i reservationen.

Ankommer fra Barcelona lufthavn

Bus:
Når at komme ud af lufthavnen i Barcelona anbefaler vi dig at tage en blå bus kaldet Aerobus til Plaza Catalunya. Denne bus forbinder lufthavnen til byen, og det er den nemmeste måde at ankomme. Det er omkring 4 euro, men det efterlader dig i centrum af Barcelona. Du er nødt til at stå af bussen i Plaza Catalunya. (Dette er endestation)

I Plaza Catalunya du nødt til at tage en metro.

Metroen er du nødt til at tage den metrolinje 3 (den grønne linje) med retning mod Zona Universitaria. Når du vil være i metroen Direction Zona Universitaria, du vil passere metrostation Liceu og den næste er Drassanes. Du er nødt til at komme ud i 'Drassanes' Station, afslutte Las Ramblas.

Lige foran afgangen fra stationen, er der Carrer de Josep Anselm Clave Street.

Denne gade er på din venstre side, hvilket betyder, når du er på Ramblas, med Plaza Catalunya i ryggen og Colon statue foran dig, er det til venstre. Du er nødt til at følge Josep Anselm Clave Street. Denne gade ændringer det navn til Carrer rigelig.

Når du er til fods i Carrer Rigelig og ankommer til hjørne med Carrer d'Aviny (den anden side af Avigno er opkaldt calle Simo Oller), drej til venstre i Avinyo, den anden vej på højre hånd bliver nu Carrer de Milans. Drej til højre ind Carrer Milans (Tegnet af gaden navn vil være på den modsatte side, som du står over for). Du finder os på nummer 4, ring på dørklokken mærket "Marcelo, Principal 3a''.
Tog:
Hvert 30. minut et tog afgår fra lufthavnen. Tag toget og stå i Barcelona Sants Station, så er du nødt til at tage metroen, linje 3 (grøn linje) med retning mod Canyelles og stå i 'Drassanes' Station. Når du er i Drassanes Følg forklaringer ovenfor.


Ankommer fra Girona Lufthavn:

Tag bussen til Barcelona indtil Estacio Nord. Foran er der en metrostation. Du er nødt til at tage Linje 1 (rød linje) med retning mod Hospital de Bellvitge. Du er nødt til at komme ud i Plaza Catalunya. Skift til Linje 3 (den grønne linje) med retning mod Zona Universitaria. Du passerer Liceu metrostation og stå i Drassanes. Når du er i Drassanes Følg forklaringer ovenfor.