Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Masaya Hostel Bogotá

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
9.1
Fabelagtigt 860 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.7
  • Sikkerhed 9.4
  • Område 9.4
  • Personale 9.1
  • Atmosfære 8.7
  • Renlighed 9.2
  • Faciliteter 8.8
BOOK NU
9.1
Fabelagtigt 860 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.7
  • Sikkerhed 9.4
  • Område 9.4
  • Personale 9.1
  • Atmosfære 8.7
  • Renlighed 9.2
  • Faciliteter 8.8

De følgende anmeldelser er indsendt af kunder, der har reserveret i løbet af de seneste 12 måneder. Anmeldelserne og bedømmelserne i kassen er baseret på samlet feedback og er udtalelser fra de kunder, der har indgivet dem. De er ikke udtryk for Hostelworld.com's holdninger. På den måde får du en dugfrisk mening om, hvor godt et hostel i virkeligheden er.
Læs vores retningslinjer for bedømmelser

  • Vis:
  • Sorter Efter:
  • Anonym
  • Frankrig, Mand, 41+
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
10 feb 2017
8.0

Bon établissement

    • 6.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 6.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed
10 feb 2017
8.9

Belle endroit, calme, mais un peu cher.

    • 6.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Bonjour Merci beaucoup pour ton commentaire. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Anonym
  • Brasilien, Mand, 25-30
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
7 feb 2017
9.7

Excellent facilities and staff. Every bed has his own plug and light, very usefull

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Hello Thanks a lot for your comment, qe are glad you enjoy the time with us. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

4 feb 2017
10.0

Very nice clean ensuite private rooms.

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Hello Thanks a lot for your comment, we appreciate it. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

3 feb 2017
8.9

Would happily recommend people to stay at this hostel. It's lovely and clean, dorm rooms are spacious and beds are comfortable. They offer various nightly activities to join in on too. Only one issue is with the gent working behind the front desk, he came across as rude from the initial meeting and throughout the stay wanted to charge me for repairs to a locker that was already damaged when we checked in (luckily another guest came to the rescue). Would still stay again.

    • 8.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 6.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Hello Thanks for your comment, we are sorry about the problem you had with the front desk staff, it was a misunderstanding because of he understood you were reporting you broke the locker, apologize about that situation. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

2 feb 2017
9.7

Probably the best hostel I've stayed at. Maybe a little too quiet for my tastes but that's not necessarily a bad thing.

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Hello Thanks a lot for your comment, we try to have a place where everybody can enjoy but also can rest well. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
29 jan 2017
6.3

Masaya Hostel really doesn't live up to expectations. If you're looking for a decent nights sleep you won't find it here. The dorm bedrooms are damp and smelly. The bed was so uncomfortable, the bottom of the mattress (if you can call it that) touched the wooden planks, all the wood creaked every time someone moved. The door creaked so loudly every time it opened. All communal areas are right outside the dorm bedrooms. So other guests that don't respect the rules regarding noise wake you up.

    • 6.0Værdi for pengene
    • 6.0Sikkerhed
    • 8.0Område
    • 6.0Faciliteter
    • 6.0Personale
    • 6.0Atmosfære
    • 6.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Hello Thanks a lot for your comment We are so sorry you had problems to sleep, we will take in mind your comment in order to improve our facilities and services. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

28 jan 2017
8.3

Nice hostel! Great personel and good price!

    • 8.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 8.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Hello Thanks a lot for your comment, we appreciate it. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Anonym
  • Frankrig, Kvinde, 41+
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
28 jan 2017
10.0

Tout pour plaire . Toilettes communes et chambres extrêmement propres . Petits déjeuners très variés, copieux et excellents. Les moins : l'espace fumeur dans le patio du bas entraîne une odeur de cigarette dans les chambres qui donnent sur ce patio . Comme c'est le seul endroit fumeur de l'auberge cela peut être bruyant la nuit .

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Bonjour Merci pour ton comentaire on est désolé avec le probléme vous avez eu , votre comentaire nous aide améliorer. Vladimir Manager Masaya Bogota

26 jan 2017
9.4

Fantastisch hostel. Een aantal toiletten en wastafels meer zou wel fijn zijn!

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 6.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Danke

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.