X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Midtown Hostel

Podwale Staromiejskie 105/106 lok.1, Gdansk, Polen

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 94%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 88%Område
  • 93%Personale
  • 82%Atmosfære
  • 95%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Fra tog / bus station

Find den vigtigste underjordiske passage under togstationen, der fører til den anden side af Podwale Grodzkie og gå i retning af byens centrum (Centrum). I enden af ​​tunnelen (ved siden af ​​Empik Store) drej til højre og i slutningen af ​​shopping firkantede tage trappen til at gå op til jordoverfladen. Drej til venstre og derefter tage den anden tur til højre (Korzenna Street). Efter ca. 3 minutter gåtur, du vil gå gennem den lille bro med skabe. Bag broen drejes til venstre (Na Piaskach Street) og drej i den første vej til højre - du skal se vores hostel tegn (Mlynska Street). På bagsiden af ​​værftet skulle du se det store tegn på vores hostel. Yeeey, du gjorde det !!! :)


Fra lufthavnen

I løbet af dagen:
For at komme til centrum, du er nødt til at tage bussen nr 210. Du er nødt til at stå af ved siden af ​​hovedbanegården Gdansk Glowny. Følg derefter instruktionerne ovenfor.

Om natten:
Hvis du ankommer om natten, du nødt til at tage natbus N3. Den endelige stop er ved siden af ​​Cinema City (modsatte side af gaden til togstationen). Gå sammen Karmelicka Street (du har Biograf City på din højre og trapper gå under jorden på din venstre). Tag den anden drej til højre (Korzenna Street). Efter ca. 3 minutter gåtur, du vil gå gennem den lille bro med skabe. Bag broen drejes til venstre (Na Piaskach Street) og drej i den første vej til højre - du skal se vores hostel tegn (Mlynska Street). På bagsiden af ​​værftet skulle du se det store tegn på vores hostel. Yeeey, du gjorde det !!! :)