X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Mini Hostel Kiev

43, Chervonoarmiis'ka St., Kiev, Ukraine

kort og rutebeskrivelse


91%Vurdering

  • 94%Værdi for pengene
  • 89%Sikkerhed
  • 96%Område
  • 90%Personale
  • 91%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google FRA hovedbanegården:

Hvis du ankommer til togstationen efter midnat, vil taxi sandsynligvis være din bedste valg. Den normale pris for at komme derfra til vores hostel er 35 UAH (50 UAH på det mest, bare for at undgå enhver studehandler - de burde være tilfreds med det).

Hvis du ankommer til togstationen før midnat selv, kan du tage metro eller bus.

Den Vokzal'na metrostation er 100 meter til venstre fra togstationen hovedindgangen. Gåtur i der, købe en token per person, gå ned af rulletrappen og tage den højre tog retning. Gå til 3. station fra Vokzal'na - den Kreschatik station (dvs. passere Universitet station, så Teatral'na og til sidst træde ud på Kreschatik). Når du er på Kreschatik station, forandring til Maidan Nezalezhnosti stationen og tage toget til LVA Tolstogo station (det er blot én station væk). Gå ud fra metro til McDonalds, og du er allerede på vores gade, er du allerede på Chervonoarmiis'ka Street. Vores hostel er placeret på Chervonoarmiis'ka St., 43. For at indtaste bygningen så ring '32' på døren bell på gaden.


Fra lufthavnen:

Der er flere måder at komme til vores hostel fra Boryspil lufthavnen. Den nemmeste en - endnu den dyreste så godt, - er på taxa: du kan gå til taxi kontoret direkte uden for ankomsthallen, og der skal du være i stand til at få en taxa til vores hostel for omkring 200 UAH (omkring 19-20 euro ). Dette bør også være en normal pris, hvis du beslutter dig for at tage en af ​​de taxier venter uden for lufthavnen bygning - du bør ikke lade dem opkræve dig mere.

Der er også en shuttle bus fra lufthavnen til hovedbanegården. Disse busser kører hver 10-15 minutter og koster omkring 30 UAH (omkring 3 euro); de kører om natten også. Når du er på togstationen, skal du følge instruktionerne ovenfor.


FRA den centrale busstation:

Gå til Lybidska metrostation (bør tage omkring 10-15 minutter), tage metroen og gå til LVA Tolstogo station. Når ud af metroen på, skal du følge instruktionerne ovenfor.