X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Monalysa Bungalows

26 La Salette Road, Grand Bay, Mauritius

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Beliggende på Grand Bay, tæt på strandene i den nordlige del af øen, vil disse logi placere dig i hjertet af Grand Bay, hvilket giver alle de attraktioner og faciliteter af en ferieby.

Fordelen ved booking med Monalysa Bungalows er der er også andre tjenester, ligesom på indgangen, i stueetagen af ​​bygningen, er der en rummelig rejsearrangør, hvilket giver til jer alle udflugter, land og hav, med meget gode priser, for at gøre du har en meget behagelig ferie i Mauritius og også for biludlejning.

PROMO LUFTHAVN TRANSFER: GEM SOM fra nu 5 euro!
Vi er nu på fremme og tilbyder til vores kunder i lufthavnen overførsel (nice, sikker og direkte), til en nedsat pris på 35 euro for 1-2 personer (Normal pris var 40 euro for 1-2 personer) i Monalysa Bungalows egen transport.

Gem som fra nu de 5 euro på din ankomst kun Transfer!

Vi anbefaler Monalysa kunder til at tage overførslen, som vi opererer 24h / 24h 7/7, for at drage fordel af de særlige overførselshastigheder. Det er meget vigtigt at bestille før din afrejse ved at kommunikere din nøjagtige navn, tidspunkt for ankomst eller ankomst / afrejse, antal personer og flynummer.

I tilfælde af sen check-in, beder vi vores kunder til at bestille deres ankomst overførsel, så vores chauffører kan håndtere dem nøglerne til deres bolig.

Vores chauffør, i Mauritius, vil vente på dig i Meeting Point (ankomst-lounge udenfor, tæt på rampen), med dit navn skrevet på en A4-papir. Han vil bringe dig til Grand Bay. Vi anbefaler Monalysa klienter til at bruge vores lufthavn overførsler, for at drage fordel af de særlige overførselshastigheder.

Vi foreslår også til dig i Grand Bay, følgende indkvartering:
- 9 nye, luksuriøse aircondition store studios til 2 personer, indrettet og møbleret med smag, herunder fuldt udstyret lille køkken, et privat badeværelse (varmt og koldt vand), terrasser eller balkon og TV @ 37 euro per nat. - (Du skal bestille hele rummet)

- 2 lejligheder til 3 - 4 personer @ 64 euro per nat (luksuriøse med 2 værelser med aircondition) - (Du skal bestille hele rummet)

- 1 lejlighed @ 91Euros per nat (luksuriøse med 3 værelser med aircondition - 2 toiletter, 2 badeværelser, 2 køkkener, 1 stue og 1 balkon) - (Du skal bestille hele rummet)

Alle enheder af Monalysa Holidays Bungalows er udstyret med køkken, el-kedel, mikroovn, kaffemaskine, brødrister, osv ... brusebad, toilet, badeværelse, varmt og koldt vand, køleskab, tv, terrasse eller balkon. Tjenesten maid hver 3 dage. (ændring af bed-tøj og håndklæder). Vi leverer håndklæder og lagner.

Vi gør også til din rådighed Elektronisk pengeskab, som er tilgængelige for alle nye studios og lejligheder i New Monalysa Bungalows gratis.

Wifi fartøjet er tilgængelige i kun korridoren og omkring Monalysa Office.

Den bungalow er beliggende i centrum af Grand Bay (2 min fra hypermarked Super U og 200 m til stranden), vil du også få adgang til alle de tjenester (f.eks Monalysa Tour operatør, læger, apoteker, banker, posthus, kontor for at veksle penge, restauranter, bus, Fritid, Vaskerier, Frisør, etc ...).

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt
  • Aircondition
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Gratis WiFi
  • Microwave


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Monalysa Bungalows Located at 26 La Salette Road, , Grand Bay.
Monalysa Bungalows
Mauritius
Grand Bay 26 La Salette Road
0% 21
-20.0131610 57.5858550
Monalysa Bungalows
    Værelser til rådighed     Deluxe Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     6 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Standard Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Deluxe Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc