Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mosquito Old Town Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Poselska 17

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Mosquito Old Town Apartments ligger på Poselska 17 Street (.

Fra lufthavnen
Hvis du kommer med fly, at den nemmeste måde at komme til vores hostel er at tage toget forlader fra lufthavnen tog terminal til hovedbanegården.

Fra lufthavnen terminalbygningen er der en gratis shuttle bus, der tager dig til toget terminal, eller du kan bare gå 200meters.

Toget kører fra 05:24 till 22.24 pm.

Billetten er for 12 PLN / 20 PLN runde billet (du kan købe det i toget).

Det tager omkring 19 minutter at komme til hovedbanegården. Følg derefter vejledningen nedenfor.

I tilfælde af sen ankomst er der også natbus 902 til Krakow.

Den billigste måde at komme til Krakow er at tage en lokal bus nummer 208, 292 eller 902. En tur omkostninger 4,00 PLN / 2,00 PLN (tilbagediskonteres), men det sidste op til 45 minutter. Bus vil tage dig ved siden af ​​togstationen og derefter følge anvisningerne skrevet nedenfor.

Bus / Rutebil

Der er to niveauer af busstationen. Hvis du er på første niveau gå nedenunder til niveauet 0. På niveau O gå til tunnelens indgang, og du vil være på togstationen og følg anvisningerne nedenfor




Fra togstationen:

1. ON MUND

Lad togstationen og gå nedenunder til tunnelen drej til venstre ved trappen, som vil føre dig til hovedbygningen af ​​stationen. Hovedet mod bygningen, og før du indtaster tage et højresving, når du ser Galeria Krakowska (Big Shopping Mall). Når du når til store firkantede hoved for hotel ved navn 'Andels «. På venstre side af hotellet finder du tunnel, der fører til byens centrum. På den anden side af tunnel gå til venstre og fortsætte med parken. Efter ca. 7 minutters gang drej til højre ind Dominikańska street (gade med sporvogn spor). Den første gade på venstre er Poselska gaden. Gå sammen med små sving til højre og nummer 17 vil være på din venstre (den store træ porten ved siden af ​​'Trzy Papryczki' Restaurant

2. Med sporvogn

Hvis du ikke lyst til at gå, kan du komme til Mosquito Hotel med sporvogn. Lad togstationen og gå nedenunder til tunnelen drej til venstre ved trappen, som vil føre dig til hovedbygningen af ​​stationen. Hovedet mod bygningen, og før du indtaster tage et højresving, når du ser Galeria Krakowska. Når du når de store sqare fortsætte ad hovedbygningen på togstationen. I sidste ende af pladsen vil du se en sporvogn stop på din højre. Du er nødt til at tage sporvogn nr 10 (på vej ind retning Łagiewniki). Du er nødt til at tage ud på det andet stop (Św. Gertrudy). Når du får fra din sporvogn du nødt til at tage Dominikańska gade (gade med sporvogn spor skære parken). Passerer gennem parken. Den første gade på venstre er Poselska gade. Gå sammen med små sving til højre og nummer 17 vil være på din venstre (den store træ porten ved siden af ​​'Trzy Papryczki' Restaurant). Du gjorde det!

Sporvognen BILLETTER

På sporvognsstoppested ved siden af ​​hovedbanegården samt i hver sporvogn (i den første vogn) kan du finde maskiner, hvor du kan købe sporvogn billetter (de har forskellige sprogindstillinger engelsk samt). En enkelt tur i 20 minutter (mere end nok for dig) koster 2,80 PLN. Husk! Du er nødt til at validere din billet, så snart du indtaster sporvogn (selv den, du har købt i en maskine inde i sporvogn)!


LUFTHAVN PICK UPS!

Vi kan arrangere en afhentning i lufthavnen for dig. Bare send os anmodning via e-mail med dit navn, flynummer, ankomst dag, og vi vil samle dig op og bringe direkte til vandrerhjemmet.
Afhentning i lufthavnen fra Krakow Balice lufthavn: 80 PLN (1-4 personer), 100 PLN (5-8)

Afhentning i lufthavnen fra Katowice Pyrzowice lufthavn: 330 PLN (1-4 personer), 360 PLN (5-8 personer)

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.