X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Mosquito Old Town Apartments

Poselska 17, Krakow, Polen

kort og rutebeskrivelse


93%Vurdering

  • 93%Værdi for pengene
  • 100%Sikkerhed
  • 100%Område
  • 93%Personale
  • 87%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Mosquito Old Town Apartments er placeret på Poselska 17 Street (.

FRA LUFTHAVN
Hvis du kommer med fly, er den nemmeste måde at komme til vores hostel er at tage toget forlader fra lufthavnen tog terminal til hovedbanegården.

Fra lufthavnen terminalbygningen er der en gratis shuttle bus, der tager dig til toget terminal eller kan du bare gå 200meters.

Toget kører fra 05:24 till 22,24 kl.

Billetten er for 12 PLN / 20 PLN rundrejsebillet (du kan købe det i toget).

Det tager omkring 19 minutter at komme til hovedbanegården. Følg derefter vejledningen nedenfor.

I tilfælde af sen ankomst er der også natbus 902 til Krakow.

Den billigste måde at komme til Krakow er at tage en lokal bus nummer 208, 292 eller 902. Én tur cost 4,00 PLN / 2,00 PLN (diskonteret), men det vare op til 45 minutter. Bus vil tage dig ved siden af ​​togstationen, og derefter følge anvisningerne skrevet nedenfor.

Bus / Rutebil

Der er to niveauer af busstationen. Hvis du er på det første niveau gå nedenunder til niveau 0. På det niveau O gå til tunnelens indgang, og du vil være på togstationen, og følg anvisningerne nedenfor
Fra togstationen:

1.. OM MUND

Forlade togstationen og gå nedenunder til tunnelen drej til venstre ved trappen, som vil føre dig til hovedbygningen af ​​stationen. Kør mod bygningen, og før du indtaster tager et højresving, når du ser Galeria Krakowska (Big Shopping Mall). Når du når den store firkantede hoved for hotel ved navn 'Andels ". På venstre side af hotellet finder du fodgængertunnel fører til byens centrum. På den anden side af tunnellen gå til din venstre og fortsætter med parken. Efter cirka 7 minutters gang drej til højre ind Dominikańska street (gade med sporvogn spor). Den første vej på venstre er Poselska gaden. Gå sammen med små sving til højre og nummer 17 vil være på din venstre (den store træ gate siden af ​​'Trzy Papryczki' Restaurant

2.. Med sporvogn

Hvis du ikke lyst til at gå, kan du komme til Mosquito Apartments by sporvogn. Forlade togstationen og gå nedenunder til tunnelen drej til venstre ved trappen, som vil føre dig til hovedbygningen af ​​stationen. Kør mod bygningen, og før du indtaster tager et højresving, når du ser Galeria Krakowska. Når du når den store sqare fortsætte ad hovedbygning Station. I sidste ende af pladsen, vil du se en sporvogn stop på din højre side. Du er nødt til at tage sporvogn nr 10 (overskrift i retning Łagiewniki). Du er nødt til at tage ud på det andet stop (Sv. Gertrudy). Når du får fra din sporvogn du er nødt til at tage Dominikańska street (gade med sporvogn spor skære parken). Passere gennem parken. Den første gade på venstre er Poselska gaden. Gå sammen med små sving til højre og nummer 17 vil være på din venstre (den store træ gate siden af ​​'Trzy Papryczki' Restaurant). Du klarede det!

Sporvognen BILLETTER

På sporvogn stopper ved siden af ​​hovedbanegården samt i hver sporvogn (i første vogn) kan du finde maskiner, hvor du kan købe sporvogn billetter (de har forskellige sprog engelsk samt). En enkelt tur i 20 minutter (mere end nok for dig) koster 2,80 PLN. Husk! Du er nødt til at validere din billet, så snart du indtaster sporvogn (selv den ene du har købt i en maskine inde i sporvogn)!


LUFTHAVN pick ups!

Vi kan arrangere en lufthavn pluk for dig. Bare send os forespørgsel via e-mail med dit navn, flynummer, ankomst og vi vil samle dig op og bringe direkte til vandrerhjemmet.
Lufthavn afhentning fra Krakow Balice Lufthavn: 80 PLN (1-4 personer), 100 PLN (5-8)

Lufthavn afhentning fra Katowice Pyrzowice Lufthavn: 330 PLN (1-4 personer), 360 PLN (5 - 8 personer)