X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Nathan's Villa Hostel Warsaw

Ul. Piekna 24/26, Building C, Warszawa, Polen

kort og rutebeskrivelse


79%Vurdering

  • 81%Værdi for pengene
  • 82%Sikkerhed
  • 83%Område
  • 85%Personale
  • 76%Atmosfære
  • 74%Renlighed
  • 73%Faciliteter

Oversat af Google Til dem, der kommer til vandrerhjemmet fra Central Train Station (Warszawa Centralna) anbefaler vi en kort gåtur. Efter at have forladt banegården (Warszawa Centralna) sørge for, at du har paladset for Videnskab og Kultur (enorme, weird, Ghost Busters stil, ser bygning med et ur tårn på toppen) på din venstre side, og at du er på Aleje Jerozolimskie Street. Hold walking; du nødt til at passere Polonia Palace Hotel (på din højre, på den anden side af gaden). Når du ser den store vigtigste passage af Aleje Jerozolimskie og Marszalkowska Street, gå gennem underjordiske passage: lige så langt som du kan gå og derefter til højre. Efter at være kommet ud fra underjordisk passage du nødt til at finde dig selv stående på bunden af ​​Novotel Hotel. Sørg for at du har dette hotel på din venstre og at du er på Marszalkowska gaden. Hold gå lige langs gaden.
Efter at have passeret Wilcza street (en sidegade fra Marszalkowska) drej til venstre ad Piekna Street og holde walking langs det. Var placeret i en lys pink bygning med en enorm Nathans Villa Hostel banner på det.

For dem, der ankommer med fly:
Chopins lufthavn tage en bus nr. 175 til City Centre. Det tager omkring 30 minutter at nå busstoppestedet kaldet 'Centrum' (18. stop). Senere følger vores walking retninger fra Novotel Hotel. Taxi fra Modlin bør ikke koste mere end PLN 30.
Modlin Airport-den nemmeste måde er at tage en bus til centrum (City Centre). Det koster omkring PLN 35. Det vil slippe du i nærheden af ​​Central Station (Warszawa Centralna) inden for synsvidde af Palace of Sience og Kultur-som er meget let at få øje på. Følg vores walking retninger. Taxi bør ikke koste mere end PLN 100.

For alle andre indgangssteder du tjekke din forbindelse på
http://warszawa.jakdojade.pl/?locale=en
som bus / sporvogn ruter kan ændres.

Ring til os hvis du har nogen problemer!