X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til New Generation Hostel Urban Brera

via Renzo Bertoni, 3, Milano, Italien

kort og rutebeskrivelse


75%Vurdering

  • 73%Værdi for pengene
  • 79%Sikkerhed
  • 82%Område
  • 74%Personale
  • 68%Atmosfære
  • 78%Renlighed
  • 71%Faciliteter

Oversat af Google Beliggende på Via Renzo Bertoni, kun få blokke til katedralen, The Monastery Ejendom er meget tæt på Fashon District og fordele ved en yderst privilegeret beliggenhed, og på grund af sin strategiske beliggenhed, er det let at nå den vigtigste betydningsfulde steder og de vigtigste shopping områder i Milano.
Fra Hovedbanegården tage metroen gule linje (San Donato retning) og stå af ved det andet stop Turati. Gå ud gennem Moscova exit og se efter Via Montebello; drej til højre i Via Sandro Sandri og nederst finder du Via Renzo Bertoni. Der vil du se en brun åben dør! Der er vi!

Fra Stazione Centrale, kan du også gå til vores ejendom, det tager kun 20 minutter. Komme ud fra Stazione Centrale, fangst via Pisani, passerer gennem Piazza della Repubblica holde gå ind via Turati, drej til højre i Via Moscova. Ved lyskryds drej til venstre ind via Corso di Porta Nuova og drej til venstre igen i Via Renzo Bertoni, der vil du se en brun åben dør! Der er vi!

Fra Linate Lufthavn tage lufthavnsbussen mod den centrale station og videre til metroen gule linje mod San Donato, stå af ved tredje stop Turati, fangst 'Moscova' exit, og derefter tage Via Montebello og drej til højre i Via Sandro Sandri; drej til venstre og du vil se en brun åben dør, der er vi!

Fra Malpensa Airport tage lufthavnsbussen til Milano Central station og tage metroen gule linje mod San Donato og stå af ved det andet stop Turati, derefter tage Via Montebello og drej til højre i Via Sandro Sandri drej til venstre og du vil se en åben dør , er vi der!

Takket være det faktum, at det er i nærheden af ​​to metrostationer (MM Turati gule linje og MM Moscova grøn linje) er det muligt at nå frem til den nye kongrescenter i et par minutter (mindre end 20), den centrale banegård, Linate lufthavn , Brera Pinacoteca, den Leonardos sidste nadver og de vigtigste natklubber områder, hvor det er muligt at tilbringe en fornøjelig aften og vide Milano natten.

Fra Hovedbanegården kan du også gå til vores ejendom, det tager kun 20 min at komme ud fra Stazione Centrale og gå lige ind via Pisani pass thru Piazza della Repubblica og tage via Turati derefter dreje til højre ind via Moscova. ved lyskryds drej til venstre ind via Corso di Porta Nuova og drej til venstre ind via Renzo Bertoni, der vil du se en åben dør! der er vi!