Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nicoleport

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Kalyoncu Kullugu Mah Tekir Sok No:15 Beyoglu

Kørselsvejledning Til Ejendom

Med hensyn til transport fra Atatürk Lufthavn er der 2 måder:

1 - Du kan tage en taxa fra Atatürk lufthavn til vores hotel. De normalt tager omkring 45-50 tyrkiske lire. Afstanden mellem lufthavnen og vores hotel er omkring 20 Kms. Det ville tage dig mere eller mindre 20-25 minuits. Du må hellere fortælle taxachaufføren til at bringe dig fra kysten, indtil du ankommer til TRT bygning (Tyrkiet Radio & TV), bør taxa dreje til højre side af TRT (Tyrkiet Radio & TV) bygning (UK konsulat ligger i samme vognbane.) drej til venstre og mod tunnel (HAMMALBASI cad.). Efter at taxi skal passere broen og drej til højre ind i den anden vognbane (KURDELA sok.). På højre side er der en købmand. Drej til højre (TEKIR sok.) Og stop foran den grå bygning med en lille bord, der er skrevet NICOLEPORT på det. Du kan også bede taxachaufføren til at ringe til os for at få retningen, så snart du får den taxa.

2 - Hvis du gerne vil komme på Taksim-pladsen ved HAVATAS BUS (. Det koster 10 tyrkiske lire fra Atatürk Lufthavn til Taksim Sq for hver person) den bedste retning til hotellet til fods, er som nedenfor:
Venligst gå til Istiklal Street og gå ligeud, indtil du ankommer til Galatasaray HIGH SCHOOL (GALATASARAY LISESI). Det er en meget berømt gymnasium i Istanbul med en meget stor mørk grøn port, og alle kender det. Der er en smal gade foran GALATASARAY LISESI. Indtast denne gade (Mesrutiyet cad), efter 20 meter, vil du se brættet, der er skrevet 'HAMMALBASI cad.', Fortsætter, indtil du passerer tunnel (HAMMALBASI cad.). Så få ind i den anden vognbane på højre side (KURDELA sok.). På højre side af banen er der en købmand. Drej til højre igen (TEKIR sok.). Du vil se vores grå bygning med en lille bord, der er skrevet NICOLEPORT på det.

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×