X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Nikbor

Paseo de Gracia 114, Barcelona, Catalonia, Spanien

kort og rutebeskrivelse


86%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 88%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 84%Renlighed
  • 83%Faciliteter

Oversat af Google OFFENTLIG TRANSPORT:
- Metro (metro): Diagonal (L3-grøn linje og L5-blå linje, forskellige lokale tog FGC bindinger)
- Bus system: 6, 7, 15, 16, 17, 22, 24, 28, 33, 34
- Touristic Bus
KØRSELSVEJLEDNING:
Fra El Prat:
Tog:
Der er tegn inde i terminalen til perronen. Køb en T10 billet (dette giver dig 10 rejser på alle metroer / undergrundsbaner, busser og sporvogne i det centrale Barcelona). Fra lufthavnen er der kun et tog forlader mod byen, så du kan ikke glip af det! Stå af ved Passeig de Gracia station. Her har du to muligheder: enten kommer ud af stationen og gå 4 blokke op til Passeig de Gracia 114 eller skifte fra tog til metro / subway L3-grønne linje, og stå af ved næste stop, Diagonal.
Bus:
Den Aerobus (shuttle bus fra lufthavnen til byens centrum) efterlader direkte uden for terminalen (tegn i terminalbygningen), og tager dig til Plaça Catalunya. Her kan du tage metroen L3-grøn linje fra Plaça Catalunya til Diagonal. Vi er 2 minutter væk fra Diagonal metro stop. Kom ud og gå til Passeig de Gracia 114.

Fra Girona eller Reus lufthavne:
Tag bussen til Estació de Nord, Barcelona. Her vil du tage metroen fra Triumfbuen L1-rød linie til Plaça Catalunya. På Plaça Catalunya skifte til L3-grønne linje og stå af ved Diagonal. Vi er 2 minutter væk fra Diagonal metro stop. Kom ud og gå til Passeig de Gracia 114.