X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Niriis Hotel

Agii Apostoli, Herakleous St, Kato Daratso, Chania, Grækenland

kort og rutebeskrivelse


84%Vurdering

  • 89%Værdi for pengene
  • 82%Sikkerhed
  • 79%Område
  • 89%Personale
  • 84%Atmosfære
  • 85%Renlighed
  • 82%Faciliteter

Oversat af Google Her er de anvisninger om, hvordan at nå frem til Niriis hotel:

Med fly (Chania Lufthavn), bus og biludlejning:
Fra lufthavnen til Chania er der busser (lokal bus tidsplan, de skifter hver uge: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php) hver 2 timer til Chania (første på 5:00, sidste på 24: 00, afhængigt af sæsonen), pris 2,30 € hver billet. Lufthavnen er 19 km fra hotellet, 20 minutters tur til Chania. Når du er i Chania, er du nødt til at fange en anden bus fra 1866 kvadrat, 1 blok væk fra terminalen af ​​lufthavnen bus i Chania centrale busstation (se info nedenfor 'Med bus "). Offentlig transport er let.
Du kan også tage en taxa, det er omkring 25 Euro til hotellet. Det er 25 Euro til Chania. Spørg altid den gennemsnitlige pris før du går ombord en taxa! Der er ingen grund til at foretage en avanceret reservation, da der er masser af taxier venter i taxaholdeplads overfor lufthavnsterminalen.
Billeje er omkring 30 euro per dag, hvis du lejer i 4 dage, betaler du for 3.. Gas i Kreta er € 1,85 per liter. Hvis du har en bil, jeg vil give dig ideer hvor skal gå, og hvad de skal gøre! Hvis I er 3 personer, dets billigere at leje en bil end gå udflugt med bus.
Biludlejningsfirmaet, som vi anbefaler at bruge er OK huslejer. Det er pålideligt, give fuld forsikring og er beliggende mindre end 100 m fra hotellet, ved siden af ​​INKA supermarked.
For instruktioner fra lufthavnen, kører mod vest for Chania til Kladissos krydset. Følg anvisningerne Bellow fra Kladissos.

Med bus fra: Chania / Chania Central bus station (lokal bus tidsplan, de skifter hver uge):
I Chania gå til 1866 kvadrat (Platia 1866 på græsk), hvor busserne afgår og afslutte til / fra Agii Apostoli (hvor Niriis hotel er). Tag bus nr. 21 (og andre) fra 1866 pladsen. Det er 1 minuts gang (50m) mellem busstoppestedet og Chania centrale busstation. Afstanden er endnu kortere fra Chania Central bus station (lokal bus tidsplan, de skifter hver uge: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php). Første bus til Agii Apostoli afgår på 7:00, sidste på 23:00 1866 kvadrat, men vi anbefaler at være der tidligere. Alternativt få en taxa fra 1866 pladsen. Køb din billet i kiosken (1.10 euro), før du får på bussen til Agii Apostoli, billetterne er billigere, hvis du køber dem, før du får på bussen. Når du får på bussen, så spørg føreren til at tabe dig ved Agii Apostoli parkeringsplads, ved siden af ​​Agii Apostoli Park. Du vil vide, du er der, når du kan se havet. Når du får ud af bussen på parkeringsplads, og havet er bag dig, vil du se overfor Xenios Dias restaurant. Derfra Niriis er 30m. Eller bede om at stoppe efter Lidl eller Inka supermarkeder i Agii Apostoli og finde Xenios Dias restaurant foran parkeringsplads. På venstre side af restauranten er en meget lille, to-retningen gade Herakleous Street. Gå ind, går vejen til venstre, derefter i 5m vil du se Niriis hotel på venstre side.

I bil fra Chania:
Gå til Kladissos krydset vest grænser Chania, med 6 trafiklys. Derfra Niriis er 3km. Hold alle lige, drej til højre på den tredje lyskryds, at du kommer på tværs, når du ser på din højre side INKA supermarked, efter at gå ned fra en bakke. Derfra Niriis er 300m. Så gå alle lige. Du vil se en lille fodboldbane på højre og en lille park til venstre. Du kan se havet. Derfra Niriis er 100m. Drej til venstre og kører langs parken. Du vil ankomme i en stor parkeringsplads, havet er foran dig. På den store parkeringsplads er der en restaurant, Xenios Dias. Derfra Niriis er 30m. På venstre side af restauranten er en meget lille, to-retningen gade Herakleous Street. Gå ind, drejer vejen til venstre, i 5m på venstre side vil du se Niriis hotel.