Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Niriis Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 9.5
 • Område 9.3
 • Personale 9.5
 • Atmosfære 8.8
 • Renlighed 9.1
 • Faciliteter 9.0

Område

Agii Apostoli, Herakleous St, Kato Daratso

Kørselsvejledning Til Ejendom

Niriis hotel ligger 30 m væk fra havet (kig på hotellet fotos og nederst dem til at se området og strande), i Agii Apostoli område, 4 km vest for Chania.
I tilfælde af at du har brug for hjælp eller retninger, så ring til os på hotellet, på (0030) 28210 33034 (når du hører telefonsvareren, skal du trykke '0 'for at være forbundet med modtagelse), eller ved George Mobile (0030) 6972427286. Se vores hotel på Youtube: www.youtube.com/watch?v=eLJyv-mhx4g

Glem ikke at fortælle os din forventede ankomsttid og transportmidler for at nå Chania.

Her er anvisninger på, hvordan man kan nå Niriis hotel i en række måder:

Med fly:
Fra lufthavnen er der en bus (lokal bus tidsplan, de skifter hver uge: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php) hver 3 timer til Chania .. Du er nødt til at tage en taxa, det er omkring 30 euro for at gå til hotellet. Det er 25 euro til Chania. Spørg altid den gennemsnitlige pris før du går ombord i en taxa! Der er ingen grund til at foretage en avanceret reservation, da der er masser af taxier, der venter i taxaholdeplads modsatte lufthavnsterminalen.

Med bus fra Souda havn eller Chania eller fra Chanias centrale busstation (lokal bus tidsplan, de skifter hver uge: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php):
Når du kommer ud af båden på Souda, overfor båd eller på venstre side (10 m væk) er der den lokale blå bus (lokal bus tidsplan, de skifter hver uge: www.bus-service-Crete-ktel.com / timetable.php), som tager dig til Chania. I den nærliggende kiosk, de sælger billetter til bus. Bussen ender i Chania centrum, tæt på Agora (markedet i form af kors). Derefter gå til 1866 kvadrat (Platia 1866, på græsk), hvor busserne afgår og afslutte til / fra Agii Apostoli (hvor vores hotel er). Tag bus nr. 21 (eller noget kommer til at Galatas krydset (ikke landsby) fra 1866 kvadrat. Det er 1 minuts gang (50m) mellem de 2 busstoppesteder. Afstanden er endnu kortere fra Chanias centrale busstation (lokal bus tidsplan, de skifter hver uge:. www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php) Sidste bus til Agii Apostoli afgår omkring 23:00 fra 1866 kvadrat Alternativt få en taxa fra 1866 kvadrat Køb din billet fra kiosken før dig.. komme på bussen til Agii Apostoli, billetterne bliver billigere, hvis du køber dem, før du får på bussen. Når du får på bussen, så spørg føreren til at tabe dig ved at Agii Apostoli parkeringsplads ved siden af ​​Agii Apostoli Park. Du vil ved du er der, når du se havet. Når du kommer ud af bussen på den parkeringsplads, og havet er bag dig, vil du se modstående Xenios Dias restaurant. Derfra Niriis er 30m. Til venstre for restaurant er et meget små, to-retning gade, Herakleous Street. Gå ind, vejen går til venstre, derefter i 5m vil du se Niriis hotel på den venstre side.

I bil fra Souda havn eller som kommer fra Heraklios (i bil) via de nationale vejen:
Fra Heraklios i bil: Kør ad hovedvej, dets 150 km, eller 2-3 timers kørsel, afhængig af hastighed. Følg derefter anvisningerne efter Omalos tænde den nationale vej.
Fra Souda med bil: Når du kommer ud af båden, skal du følge strømmen af ​​biler. Vejene er rettet på denne måde, så trafikken går til Chania. Derfra Niriis er 9 km. Som du går til Chania, vil du stoppe ved det første lyskryds. Her vejen er smal, og der er en masse trafik. Vær tålmodig! 70m efter lyskryds, vejen bliver bredere, og der er et tegn Rethymno / Kissamos / Kasteli. Drej til venstre der. 100m senere er der et højresving Kissamos / Kasteli. Når du drejer til højre og du vil være på den nationale vej. På den måde er det hurtigere og mindre forvirrende at gå til vores hotel, end køre gennem Chania. Derfra Niriis er 8 km. Hold kører lige på den nationale vej. Når du ser skiltet for at dreje til højre til Chania, vend ikke. Når du ser skiltet mod Omalos, drej til højre. Derfra Niriis er 6 km. Som du gå ned langs den korte lille vej, drej til højre igen i første sving. Du går retningen til Chania, og ikke Omalos. Så gå alle lige, indtil første trafiklys. Derfra Niriis er 3 km. I lyskrydset drejes til venstre, ikke til Chania. Hold alle lige, drej til højre på det andet lyskryds, man støder på, når du ser på din højre side INKA supermarked, efter at være gået ned fra en bakke. Derfra Niriis er 1 km. Så gå alle lige. Du vil se en lille fodboldbane på højre, og en lille park til venstre. Du kan se havet. Derfra Niriis er 100m. Drej til venstre og kører langs parken. Du vil ankomme i en stor parkeringsplads, havet er foran dig. På den store parkeringsplads er der en restaurant, Xenios Dias. Derfra Niriis er 30m. På venstre side af restauranten er en meget lille, to-retning gade, Herakleous Street. Gå ind, drejer vejen til venstre, i 5 m på venstre side vil du se Niriis hotel.

Hvad skal man gøre i Chania og vest Kreta:
Det vigtigste sted at besøge, (hvis du kan lide naturen, 6 timers vandretur): Samaria Gorge (der er mere end 100 kløfter i det vestlige Kreta)
For strande, check: Elafonisi (og nærliggende Kedrodassos), Balos / Gramvousa, Falassarna, og selvfølgelig vores område Agii Apostoli (i Chania, Kreta)!
Google ovennævnte steder at se billeder!

Chania Prefecture officielle hjemmeside: www.chania.eu/tourism/
For steder at gå ud, arrangementer, vandreture i naturen, historien, tjek vores hjemmeside, www.niriis-hotel.gr og klik på indstillinger til venstre side.
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 9.5
 • Område 9.3
 • Personale 9.5
 • Atmosfære 8.8
 • Renlighed 9.1
 • Faciliteter 9.0
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×