X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Oak Inn

#11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town, Lijiang, Kina

94%Vurdering

  • 100%Værdi for pengene
  • 100%Sikkerhed
  • 80%Område
  • 100%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 100%Renlighed
  • 100%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Velkommen til Oak Inn, en hjemlig og komfortable hostel. Oak Inn drives af et par Christian fra Guangzhou, Sydkina. Du kan få en virkelig slappe af her og har en god hvile.

Oak Inn er placeret på Shuhe Old Town, Lijiang City. Det er kun 2 minutter væk fra Small Stone Bridge til fods. Det er en typisk Naxi lokal stil bygningen er træ med 2 etager. Der er 10 standard værelser (den ene er tredobbelt værelse, de andre 9 er dobbelt-værelse, og hver har individuelle wash-rum). Der er 24-timer varmt vand leveret til organ vask, gratis trådløst net værk, komfortabel strøelse, P & G mærke shampoo og organ vask, og selvhjælp vaskeri, hårtørrer, alle de ovennævnte tjenester er GRATIS!

For Renholdelse, insisterer vi at rydde op hvert værelse én gang efter rejsende tjek, for at sikre hvert værelse er pænt og ryddeligt. For måltider, kan du hjælpe dig selv til at gøre det, da der er køkken og spisekammer i vandrerhjemmet, eller du kan placere ordre på forhånd at forsøge typiske kantonesisk fødevarer fremstillet af os. Hvis du ønsker at have måltider udenfor, er det bekvemmelighed, som der er mange restauranter tæt på kroen, 3 ~ 5mins til fods.

I midten af ​​kroen er der en solrig gård, omkring gården er forskellige planter såsom æbletræ, kirsebærtræ, granatæble træ og mange forskellige blomster. En menneskeskabt bæk er streaming omkring værftet, med nogle fisk indeni. Værftet er egnet til at chatte og hvile i det, og også et godt sted for børn at lege i det. Udover gården har vi en in-house stuen, kan du se film eller læse her, vi også har både kinesiske og engelske bøger forudsat.

Vi hedder Oak Inn, første er, fordi vi gerne egetræ har stærke og lang levetid, og dets store krone kan gavne mange skabninger. For det andet, er fra Bibelen, Genesis kapitel 18, Abraham mødte Herren og hans engel af eg Mamre, og fik den velsignelse fra Herren der. Vi hedder Oak Inn antyder, at vi vil følge den model af Abraham, om sin tro, lydighed og vise gæstfrihed til fremmede.

Der er ingen dobbelte Lijiang er et af de smukkeste steder i Kina, det har smukke skilte, flash luft og venlighed folk. Hvis du rører ned på Oak Inn, kan vi tilbyde vores holdninger, der passer for dig at rejse rundt som du ved, er der forskellige attraktive steder i nærheden, er værd at gå.

Siden Oak Inn åbnede i maj 2010, er det allerede fået mange positive kommentarer fra gæsterne omkring Kina. Velkommen til at være den næste gæst i Oak Inn, og ønsker du har en dejlig tur til Lijiang!

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Morgenmad ikke inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Oak Inn Located at #11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town, Lijiang.
Oak Inn
China
Lijiang Yunnan 674100 #11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town
94% 2
26.9190422 100.2033913
Oak Inn
    Værelser til rådighed     Standard 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc