X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Oak Inn

#11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town, Lijiang, Kina

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Velkommen til Oak Inn, en hjemlig og komfortable hostel. Oak Inn køres af et par kristen fra Guangzhou, det sydlige Kina. Du kan få en virkelig slappe af her og har en god hvile.

Oak Inn er placeret på Shuhe Old Town, Lijiang City. Det er kun 2 minutter væk fra Small Stone Bridge til fods. Det er en typisk Naxi lokal stil bygningen er træ med 2 etager. Der er 10 standard værelser (den ene er tredobbelt værelse, de andre 9 er dobbelt-værelse, og hver enkelt har individuel vask-værelse). Der er 24-timers varmt vand, der leveres til organ vask, gratis trådløst net arbejde, komfortabel strøelse, P & G mærke shampoo og organ vask, og selvhjælp vaskeri, hårtørrer, alle de ovennævnte tjenester er GRATIS!

Til sanitet, vi insisterer på at rydde op hvert værelse én gang efter rejsende check ud, for at sikre, hvert værelse er pænt og ryddeligt. For måltider, kan du hjælpe dig selv til at gøre det, som der er køkken og spisekammer i vandrerhjemmet, eller du kan placere ordre på forhånd at prøve typiske kantonesisk fødevarer fremstillet af os. Hvis du ønsker at have måltider uden for, det er bekvemmelighed, som der er mange restauranter tæt på kroen, 3 ~ 5mins til fods.

I midten af ​​kroen er der en solrig gård, omkring værftet er forskellige planter såsom æbletræ, kirsebær, granatæble træ og mange forskellige blomster. En menneskeskabt bæk strømmer rundt i gården, med nogle fisk inde. Værftet er egnet til at chatte og hvile i det, og også et godt sted for børn at lege i det. Udover gården, har vi en in-house stuen, kan du se film eller læse her, har vi også både kinesiske og engelske bøger forudsat.

Vi opkaldt Oak Inn, først er, fordi vi gerne egetræ har stærke og lang levetid, og dets store krone kan gavne mange skabninger. For det andet er fra Bibelen, Mosebog kapitel 18, Abraham mødte Herren og hans engel af egetræ fra Mamre, og fik den velsignelse fra Herren der. Vi opkaldt Oak Inn antyder, at vi vil følge den model af Abraham, om sin tro, lydighed og udstilling gæstfrihed til fremmede.

Der er ingen dobbelt så Lijiang er et af de smukkeste steder i Kina, det har smukke tegn, flash luft og venlighed folk. Hvis du trykker ned på Oak Inn, kan vi tilbyde vores holdninger, der passer for dig at rejse rundt som du ved, er der forskellige attraktive steder i nærheden er værd at gå.

Siden Oak Inn åbnede i maj 2010, er det allerede fået mange positive kommentarer fra gæster omkring Kina. Velkommen til at være den næste gæst i Oak Inn, og ønsker du har en dejlig tur til Lijiang!

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Morgenmad ikke inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Oak Inn Located at #11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town, Lijiang.
Oak Inn
China
Lijiang Yunnan 674100 #11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town
0% 2
26.9190422 100.2033913
Oak Inn
    Værelser til rådighed     Standard 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc