X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Oasis Backpackers' Palace Sevilla

C/ Almirante Ulloa, 1, Sevilla, Spanien

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 92%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 88%Personale
  • 89%Atmosfære
  • 90%Renlighed
  • 90%Faciliteter

Oversat af Google FRA Plaza de Armas STATION:
Hvis stadig i stationen forlade via hovedindgangen. Det ligger på hjørnet af bygningen ved en korsvej. Hvis du ser til din højre vil du se en bro - går ikke på denne måde er det den forkerte retning! Ser til venstre vil du se en korsvej med en tunnel under den. Kryds vejen mod den store murstensbygning - det er Plaza de Armas indkøbscenter. Fortsæt forbi dørene til indkøbscenter og forsynet med venstre, passerer Cerveceria la Sureña og Mcdonalds. Du bør være i stand til at se en stor lyserød / orange farvet bygning på den anden side af vejen, der har store bogstaver erklærer, at det er AVENIDA 5 Cines (en biograf). Kryds vejen ved fodgængerfeltet, så de er på samme side af vejen som denne biograf og fortsætte waklingin samme retning som du var. Passerer et par barer, du vil nå en korsvej (der er en bar på hjørnet her). Drej til højre og gå lige på for 300 meter (på calle Alfonso XII), der passerer en tobaksforretning, et apotek, en grøn firkant (dette er Plaza del Museo). Når du har bestået pladsen, den næste vej til højre er Calle Almirante Ulloa, stedet hvor Oasis Backpackers Palace.

Fra lufthavnen:
Tag den særlige lufthavnsbussen EA (4 €) hele vejen til den endelige stop, Plaza de Armas busstation. Nu følge anvisningerne for, hvordan man får her fra Plaza de Armas busstation.

FRA PRADO DE SAN SEBASTIEN BUS STATION:
Gå ud af hovedindgangen til stationen og bære venstre. Du bør se et sporvognsstoppested foran dig. Tag sporvognen (der er kun 1 linje) i retning af Plaza Nueva. Du bør køre hele vejen til Plaza Nueva, det sidste stop. (1,40 €). Så gå ind på Tetuan Street og gå lige indtil Plaza del Duque / La Campana (du kan se en Burger King på din højre). Drej til venstre ad Alfonso XII Street og gå lige til du ser et rødt bygning på hjørnet på venstre side af vejen. Drej til venstre ad denne gade, Calle Almirante Ulloa No. 1.