X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bookinger

Vejvisning til Oasis Backpackers' Palace Sevilla

C/ Almirante Ulloa, 1, Sevilla, Spanien

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 92%Sikkerhed
  • 91%Område
  • 89%Personale
  • 90%Atmosfære
  • 89%Renlighed
  • 91%Faciliteter

Oversat af Google FRA Plaza de Armas STATION:
Hvis der stadig er på stationen forlade via hovedindgangen. Det ligger på hjørnet af bygningen med en korsvej. Hvis du ser på din højre vil du se en bro - ikke gå på denne måde er det den forkerte retning! Ser til venstre vil du se en korsvej med en tunnel under den. Kryds vejen mod den store murstensbygning - dette er Plaza de Armas indkøbscenter. Fortsæt forbi dørene til indkøbscenter og bjørn til venstre, passerer Cerveceria la Surea og Mcdonalds. Du bør være i stand til at se en stor lyserød / orange farvet bygning på den anden side af vejen, der har store bogstaver erklærer, at det er Avenida 5 vacciner (en biograf). Kryds vejen ved fodgængerfeltet, så for at være på den samme side af vejen som denne biograf og fortsætte waklingin samme retning som du var. Passing et par barer, du vil nå en korsvej (der er en bar på hjørnet her). Drej til højre og gå lige på for 300 meter (på calle Alfonso XII), der passerer en tobak butik, et apotek, en grøn firkant (dette er Plaza del Museo). Når du har bestået pladsen, den næste vej til højre er Calle Almirante Ulloa, stedet Oasis Backpackers Palace.

Fra lufthavnen:
Tag den specielle lufthavnsbussen EA (4) hele vejen til endestationen, Plaza de Armas bus staion. Nu følg anvisningerne til, hvordan du får her fra Plaza de Armas busstation.

FRA PRADO DE SAN SEBASTIEN BUS STATION:
Gå ud af hovedindgangen til stationen og bære venstre. Du bør se en sporvogn stopper foran dig. Tag sporvognen (der er kun 1 linje) i retning af Plaza Nueva. Du skal ride hele vejen til Plaza Nueva, det sidste stop. (1,30). Så gå ind på Tetuan Street og gå lige indtil Plaza del Duque / La Campana (du vil se en Burger King på din højre). Drej til venstre ad Alfonso XII Street og gå lige til du ser et rødt bygning på hjørnet på venstre side af vejen. Drej til venstre på denne gade, Calle Almirante Ulloa nr. 1..