X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til One Step Independence Square Hostel

Prorizna str. 18/1 G, Floor 4. Apt. 35, Kiev, Ukraine

kort og rutebeskrivelse


73%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 77%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 71%Personale
  • 57%Atmosfære
  • 66%Renlighed
  • 66%Faciliteter

Oversat af Google ATTENTION ... Torsk fra døren # 353

Fra lufthavnen
Vi kan arrangere en taxa til at komme og møde dig i lufthavnen og kører dig direkte til vandrerhjemmet. I dette tilfælde chauffør vil møde dig, når du forlader toldområdet inde i lufthavnen med et skilt med dit navn. Prisen for taxa er 43 Euro / bil. Det er billigere end den almindelige pris i lufthavnen. Du kan betale taxachaufføren direkte eller betale i hostel senere, som du foretrækker.
Lufthavnen ligger 45 km væk fra byen, og den offentlige transport stopper ved 12 pm, så især på dette tidspunkt vil det være et bedre alternativ til at tage en taxa.


KØRSELSVEJLEDNING

Fra Train Station:

Tag metroen (dette vil være den Vokzalna metro station) og komme ud på den Kreshatik station (3 stop). Når du er ude på Kreshatik street - hovedgaden i Kiev, - krydse gaden, og gå op Prorizna street to blokke. Derefter drejes til højre, gå til 30 meter og indtast (på lelf side) metal gates. Indgangen til vandrerhjemmet er i det fjerneste venstre hjørne af den indre yeard af bygningen - her er du, velkommen!

Fra lufthavnen:

Tag en bus til Central Train Station-Lufthavnen ligger 45 km væk fra byen, og den offentlige transport stopper ved 12 pm, så især på denne
tid det vil være et bedre alternativ til at tage en taxa!
- En gang på togstationen, skal du følge instruktionerne ovenfor.

Fra den centrale / internationale bus station:

Gang til Lybidska metrostation (10-15 minutter), tage metro og gå til Maidan Nezalezhnosti station (dvs. Independence Square). Skift til Kreshatik station og gå op jorden. Følg derefter instruktionerne ovenfor.