X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Orange Fitness

Tsitsernakaberd Highway, House 7/1, Yerevan, Armenien

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
TheOrange Fitness beliggende i området af Master class klub er uerstattelige for sportsfolk og især for professionelle og amatører tennisspillere under hensyntagen til, at alle internationale turneringer i Armenien finde sted i denne klub, vil vores udenlandske gæster får en mulighed for at træne, deltage i konkurrencerne og leve på samme sted. Oversøiske tennisspillere kan foretage deres kurser og camping her, som på grund af milde klima i Armenien, de kan træne i de åbne domstole næsten hele året rundt. Resten kan være ledsaget med sporten kun i Master klasse hotel. 16 komfortable værelser, rund ur roomservice, gratis parkering, billard hall, transport-service, sikkerhed.
Hårde og Lawn caféer, er Sport bar opererer i Hotel-området, der giver velsmagende måltid og drikkevarer og sund mad kunne især findes i menuen. Vores kunder kan benytte tennis-og basketballbaner gratis; deltage i alle de sportsbegivenheder og turneringer foretages af Det Master Class klub.
Frisk luft, praktiske faciliteter, international standard tennis courts- alt dette tiltrækker ikke kun professionelle sportsfolk, men også folk, der glad for sport og rejser.
Et kreditkort er påkrævet for at sikre reservationen. Du har op til 3 dage før ankomst for at annullere reservationen uden beregning. Hvis reservationen bliver annulleret inden 72 timer før ankomst vil du blive opkrævet 1 nat ophold. Samme dag aflysninger, udeblivelser eller tidlig check ud vil resultere i 1 nat afgift. Betaling: kreditkort vil blive opkrævet på ankomstdagen.
Check ind: 13:00
Check ud: 11:00
»For at bekræfte din reservation, kræver vi et gyldigt kreditkort. Hvis der er et problem med dit kort, kan vi nødt til at kontakte dig for at bekræfte dit kort. Hvis du ikke svare på vores e-mail inden for 2 hverdage din reservation kan blive aflyst som følge heraf. "

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Morgenmad inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Orange Fitness Located at Tsitsernakaberd Highway, House 7/1, Yerevan.
Orange Fitness
Armenia
Yerevan 0082 Tsitsernakaberd Highway, House 7/1
0% 1
40.1584100 44.5042419
Orange Fitness
    Værelser til rådighed     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc