X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Ostello di Perugia centro

Via Bontempi,13, Perugia, Italien

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 85%Værdi for pengene
  • 89%Sikkerhed
  • 96%Område
  • 91%Personale
  • 81%Atmosfære
  • 85%Renlighed
  • 84%Faciliteter

Oversat af Google Med Tog
Fra togstationen Perugia-Fontivegge du kan nå det historiske centrum med MiniMetro (stå af ved det sidste stop Pincetto og holde din billet, som du skal bruge den til at forlade stationen). Når du afslutter, til venstre tage escelators. På toppen, tage en anden til venstre og går op ad trappen, som vil føre til en lille tunnel. Som du afslutter tunnelen, drej til højre. Du er nu i Piazza Matteotti. Tage nogen af ​​de næste tre gader til venstre og alle vil føre til Corso Vannucci. Tag en ret på Corso Vannucci, og det bliver til Via Bontempi. Vi er på Via Bontempi 13.. (Læs nedenfor for en anden option)

Med bus (eller bus fra togstationen)
Busser til centrum af Perugia ankommer Piazza Italia. Piazza Italia er i den modsatte ende af Corso Vanucci. Gå ned Corso Vannucci, og som det viser forsigtigt til højre, bliver det Via Bontempi. Vi er placeret på Via Bontempi 13..

Med bil
Fra E45 du afslutte på Prepo og følge retningen for centret frem til indgangen af ​​ZTL zone. Park og gå til Piazza IV Novembre (se anvisningerne ovenfor). Parkering i den gamle bydel er ikke gratis. En komfortabel og økonomisk løsning kunne være at du den gratis parkering for MiniMetro (Portanuova) og fortsæt med minimetro op til midten. Når du er i den gamle by, vil du ikke brug for bilen.