X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Our Melting Pot

4th/Floor Mavenue Building, #7844 Makati Avenue co, Guerrero Street, 1209 Makati City, Manila, Filippinerne

kort og rutebeskrivelse


91%Vurdering

  • 92%Værdi for pengene
  • 92%Sikkerhed
  • 90%Område
  • 94%Personale
  • 90%Atmosfære
  • 92%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Fra nogen af ​​de 3 terminaler i Ninoy Aquino International Airport, tage en kupon / lufthavn taxi at undgå at blive flået af skrupelløse chauffører. (Det er stadig en mulighed for at tage en tilslutningsafgift taxa, hvis du ankommer, når solen er stadig op, og du kan få øje på de mere pålidelige operatører på grundlag af listen findes i de sidste linjer af denne opskrivning.)

Vores nøjagtige adresse er:
4. sal Mavenue Bldg, 7844 Makati Avenue cor. Guerrero Street, Barangay Bel-air, Makati City

Mavenue bygning, hvor vi ligger er et par skridt efter Wendys og 7-11 (disse kan findes på din højre, hvis du kommer fra lufthavnen) og højre ved siden Great Eastern Hotel.

Bemærk venligst, at hvis du står kigger ned på hjørnet af Makati Avenue og Guerrero Street, med Great Eastern på din venstre og en gammel ikke-descript bygning på din højre, bare gå et par skridt foran fra det hjørne, indtil du finder indgangen til vandrerhjemmet på højre som er den første (ikke mærkede) silver ståldør.

Facing the ståldør, vil du finde SHINE GIRL SALON på din venstre. Også ved siden af ​​ståldør på
Den øverste højre hjørne, vil du finde en buzzer / dørklokke samt en skiltning for GUERRERO gade, der er på sort baggrund. Du vil også bemærke den indledende af vandrerhjemmet (OMP) umiddelbart oven på GUERRERO ST. Indtast thru ståldør og gå et par skridt mod elevatoren i venstre hjørne. Tryk på 4 for at nå 4. sal, hvor vi ligger.

Bemærk venligst, at taxachaufføren ikke vil vide noget om vores SMELTEDIGEL HOSTEL. OMP signages stadig skal sættes op, når renoveringen af ​​hele bygningen er færdig.

[Fra lufthavnen eller MIA road, normalt taxachauffør tager hovedgaden kaldet EDSA. Efter ca 5-10 minutter på at motorvejen, der gør det en venstre på AYALA AVENUE, derefter til højre på MAKATI AVE. Når du er kommet forbi Mandarin Hotel langs Makati Avenue, er du højst 5 minutter væk fra vandrerhjemmet. Når du ser St. Giles Hotel, to flere blokke du vil finde Mavenue bygning på din højre, på hjørnet af Guerrero Street.

Yderligere instruktioner:

1.. For ændringer i din ETA i vandrerhjemmet, bedes finde tid til at opdatere dine reservationsdetaljer eller email os på forhånd. Vi får gæster helst tidspunkt af dagen / natten, men det ville fungere godt for både dig og vandrerhjemmet ledelse, hvis de nye eller egentlige tidspunkt for din ankomst er kendt, end standard tid findes i systemet.

2.. Ved ankomsten til Ninoy Aquino International Airport, er tilslutningsafgift taxier lettere (billigere) at finde, hvis du går op de ønskede området, hvor taxachauffører losse afgående passagerer, men hvis din ETA er hinsides 19.00 er det ikke længere situationen . Bare kø for at få en tilslutningsafgift eller kupon taxi lige uden for ankomsthallen. Eller endnu bedre, få en lufthavn taxi og undgå stress i overenskomstforhandlingerne med taxachauffører. Den anslåede billetpris til vandrerhjemmet ved hjælp af denne særlige taxi er mellem P350-P450.

3.. Fra lufthavnen til vandrerhjemmet ved hjælp af almindelige tilslutningsafgift taxier bør den maksimale billetpris være omkring P250.00 selv på tung trafik. Men hvis du ikke kan med held forhandle brug af måleren hos føreren eller chancen på en uærlig, der kan drive dig rundt i cirkler i Metro Manila, kan din billetpris gå op til et tusinde pesos (P1, 000.00) eller mere.

4.. Din garanti Når du bruger almindeligt afmålt taxier er at vælge mere pålidelige taxa operatører såsom: R & E, E & E, MGE, N & S, P & A, 24/7, München, Tai, Sturdy, Basic, D'Avis, T & I, Polen, World og Dollar . Generelt behøver du ikke at forhandle med deres chauffører til at sætte ned deres målere, selv om der naturligvis er der altid nogle undtagelser.