Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Our Melting Pot

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 8.9
 • Sikkerhed 8.9
 • Område 9.1
 • Personale 9.3
 • Atmosfære 8.1
 • Renlighed 8.4
 • Faciliteter 8.1

Område

3rd floor Wang Mart Bldg, #37 Polaris Street, Bel-air Village

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra nogen af ​​de 3 terminaler i Ninoy Aquino International Airport, tage en kupon / lufthavn taxa at undgå at blive flået af skrupelløse chauffører. (Det er stadig en mulighed for at tage en tilslutningsafgift taxa, hvis du ankommer, når solen er stadig op, og du kan få øje på de mere pålidelige operatører på basis af den liste, der findes i de sidste linjer i denne skrive-up.)

Vores nøjagtige adresse er:
4. sal Mavenue Bldg, 7844 Makati Avenue cor. Guerrero Street, Barangay Bel-Air, Makati City

Mavenue bygning, hvor vi ligger er et par skridt efter Wendys og 7-11 (disse kan findes på din højre, hvis du kommer fra lufthavnen) og lige ved siden af ​​Great Eastern Hotel.

Bemærk venligst, at hvis du står ser ned på hjørnet af Makati Avenue og Guerrero Street, med Great Eastern på din venstre og en gammel ikke-descript bygning på din højre, i stueetagen af ​​bygningen, spot SOCIALICIOUS TEA og YAKINUKU Japanese Restaurant. Der er en entre, i den midterste del af bygningen, venstre side af restauranten, der fører til elevator / trappe til 4. sal, hvor vi ligger.

Bemærk venligst, at taxachaufføren ikke vil vide noget om vores SMELTEDIGEL hostel. OMP signages stadig nødt til at blive sat op, når renoveringen af ​​hele bygningen er færdig.

[Fra lufthavnen eller MIA vej, taxachauffør tager normalt den vigtigste avenue kaldet EDSA. Efter ca 5-10 minutter på at motorvejen, det gør en venstre på AYALA AVENUE, derefter til højre på MAKATI AVE. Når du er kommet forbi Mandarin Hotel langs Makati Avenue, du er på højst 5 minutter væk fra vandrerhjemmet. Når du se St. Giles hotel, mere to blokke vil du finde Mavenue bygning på din højre, på hjørnet af Guerrero Street.

Yderligere instruktioner:

1. For ændringer i din ETA i vandrerhjemmet, kan du finde tid til at opdatere dine reservationsdetaljer eller email os på forhånd. Vi modtager gæster anytime af dag / nat, men det ville fungere godt for både dig og vandrerhjemmet ledelse, hvis de nye eller faktiske tidspunkt for din ankomst er kendt, andet end standard tid findes i systemet.

2. Ved ankomsten til Ninoy Aquino International Airport, tilslutningsafgift taxier er lettere (billigere) at finde, hvis du går op afgang området, hvor taxachauffører losse afrejsende passagerer; Men hvis din ETA er over 19.00 er dette ikke længere situationen. Bare kø for at få en tilslutningsafgift eller kupon taxa lige uden for ankomsthallen. Eller endnu bedre, få en lufthavn taxi og undgå stress i forhandlinger med taxachaufførerne. Den anslåede billetpris til vandrerhjemmet ved hjælp af denne særlige taxi er mellem P350-P450.

3. Fra lufthavnen til vandrerhjemmet ved hjælp af almindelige tilslutningsafgift taxier, bør den maksimale billetpris være omkring P250.00 selv på tung trafik. Men hvis du ikke kan med held forhandle brugen af ​​apparatet af føreren eller chance på en uærlig, der kan drive dig rundt i cirkler i Metro Manila, kan din billetpris gå op til tusind pesos (P1,000.00) eller mere.

4. Dit sikkerhedsforanstaltning, når du bruger almindelige tilslutningsafgift taxier er at vælge mere pålidelige taxa aktører såsom: R & E, E & E, MGE, N & S, P & A, 24/7, München, Tai, Sturdy, Basic D'Avis, T & I, Polland, Verden og Dollar. I almindelighed, behøver du ikke at forhandle med deres chauffører til at sætte ned deres målere, selv om det naturligvis er der altid nogle undtagelser.
 • Værdi for pengene 8.9
 • Sikkerhed 8.9
 • Område 9.1
 • Personale 9.3
 • Atmosfære 8.1
 • Renlighed 8.4
 • Faciliteter 8.1
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.