X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Panama by Luis

Coco del Mar, Calle Benito Reyes Testa, San Francisco, Panama City, Panama

kort og rutebeskrivelse


88%Vurdering

  • 89%Værdi for pengene
  • 100%Sikkerhed
  • 83%Område
  • 89%Personale
  • 86%Atmosfære
  • 80%Renlighed
  • 89%Faciliteter

Oversat af Google Fra lufthavnen: Fra Tocumen lufthavn, kan du få en taxa for US $ 30,00 for 1 eller 2 personer. Alternativt kan du få en lufthavnsbus hvid bus fra uden for de internationale ankomster. Du kan også bede i turist oplysninger reception om shuttle service. Disse busser kører indtil 08:00 Eller fjerne stress ved at bede om en Afhentning i lufthavnen. Ring og spørg efter gruppe satser. Vi opkræver kun $ 20 per person med gruppe satser til rådighed.

Med taxa:
Fortæl chaufføren: Panama af Luis Hostel
Cincuentenario Avenue, Coco del Mar
4TA Sur Avenue, tager sreet modsat Mcdonalds på Via Cincuentenario. Derefter hostel beliggende på venstre hånd, to gulv hus med masser af farver og et skilt: Panama af Luis Hostel.Med bus:
Fra den internationale lufthavn:
Vi anbefalede du kun tage bussen i dagtimerne, som kan tage 1-2 timer afhængigt af trafik og koster 0,25 cent. Du er nødt til at forlade lufthavnen og gå op til hovedvejen. Derefter tager en bus, der skal sige "Tocumen-Transistmica 'på forsiden. Fortæl buschaufføren, du ønsker at stå af på La Estatua Roosevelt. Derfra tage en anden bus, der skal siger "Panama Viejo" eller "Avenida Balboa« og fortælle den driver, du ønsker at stå af på 'La Bomba Delta (tankstation) i Avenida Cincuentenario. Når du er der, krydse gaden til venstre og tage den første venstre. Du vil se Hostel Panama af Luis til venstre omkring 40 meter ned. Edificio Da Vinci er til højre. Hit buzzer og velkommen til Panama af Luis.