Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Passenger Ship Avanti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Oosterdok , Jetty 2

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
* Gå fra Hovedbanegården, det tager omkring 10 til 15 minutter at komme til Avanti. Forlader stationen ved fronten, du krydser den store bro og drej til venstre. Du gå langs Prins Hendrikkade mod IJ-Tunnel. Lige før tunnelen finder du Oosterdok på din venstre. Avanti er fortøjet på Jetty 2 lige ved siden af ​​den historiske VOC skibet.
Et andet letgenkendeligt nabo er Nemo, en stor grøn bygning, der ligner et skib. Den er bygget lige på toppen af ​​IJ-Tunnel.

* Med bil, de ting at gøre, er at komme til den cirkulære motorvejen (Ring A10) i Amsterdam. Fra den nordlige side af A10 tager du frakørsel S116 (Centrum) og gå gennem IJ-Tunnel. Ved enden af ​​tunnelen, du dreje til højre ved lyskrydset på Prins Hendrikkade. Umiddelbart efter lysene er der et busstoppested. Drej til højre umiddelbart efter busstoppestedet (før broen), og du vil gå rundt om hjørnet, ned til moler i Oosterdok.

* Parkeringsplads direkte ved siden af ​​moler er begrænset og dyrt (3,40 per time!). Det er muligt at bruge disse rum kort tid at losse og derefter parkere i en anden del af byen, hvor parkering er billigere eller endda gratis. Gratis parkering er kun et par stoppesteder fra Oosterdok.

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.