X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Peniche Surf Lodge

Rua Casal de Viola 6, Papoa, Peniche, Portugal

kort og rutebeskrivelse


96%Vurdering

  • 98%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 96%Område
  • 98%Personale
  • 98%Atmosfære
  • 94%Renlighed
  • 96%Faciliteter

Oversat af Google PenicheSurfLodge
Casal dos Violas, Av. Mariano Calado
Papoa strand, Peniche

Hvis du gerne vil have en gratis afhentning fra busstationen bedes txt (00351) 91 259 05 74 eller 91 283 48 46 eller email os: surfpeniche@gmail.com
På bussen det første stop i Peniche er i byen (et busstoppested). , Ophold på bussen for at gå til stationen i Peniche.

Fra busstationen vigtigste carpark: Drej til højre, derefter til højre igen, følg vejen lige over rundkørslen til det næste kryds, har du Intermarche på din venstre.
Havet på tværs af vejen, det er Bay.Turn venstre, gå 200m lige op ad vejen på tværs af en mini-rundkørsel, indtil du ser en gul gamle vandtårn, dette er Papoa stranden, vi er på tværs af vejen.
Kig efter et tegn RUA DOS PESCADORES på hjørnet af gaden, på din venstre overfor vand tower.We er det meget næste drejning væk fra hovedvejen bag en anden hostel.

GPS koordinater:
LAT: 39.3676446
LONG: -9,37803268432617
Hvis du er i en bil med GPS kan det ikke vise vores gade (Casal do viola), men Av. Mariano Calado er den vigtigste vej til at være på fra IP6 gå ligeud på thel3rd rundkørsel, mod midten og sygehuset er: Estrada Marginal Norte fortsætte, pass Intermarche på din venstre, strand på din højre og indtaste byportene gå ligeud over en mini rundkørsel op til vandtårnet, modsat på gadehjørnet er et tegn Rua dos Pescadors vi står bag en anden hostel, tage det næste venstresving (en indkørsel) fra de vigtigste road.On venstre er en underskrive Casal Dos Violas.

PenicheSurflodge er på gaden lige før krydset af Estrada
Marginal Norte og Rua da Libertade (Ajuda), så du kan indstille din GPS til at bringe dig til dette kryds.

Hvis du er i en taxa bede om Papoa Beach og den gamle gule vandtårn vi er på tværs af vejen bag et hostel lige efter Rua dos Pescadors.