X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Poco Loco Hostel

Taczaka 23, Poznan, Polen

kort og rutebeskrivelse


88%Vurdering

  • 84%Værdi for pengene
  • 89%Sikkerhed
  • 89%Område
  • 87%Personale
  • 89%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 84%Faciliteter

Oversat af Google Vi gør pick ups fra lufthavnen og togstationen!

Med bil: dreje til højre fra Caponiera Roundabout, det vigtigste punkt i Poznań, i hovedgaden i byen SW. Marcin. Du passerer den første skillevej med Niepodległości Street. På din venstre side du passerer University bygninger og et slot. Du ankommer til en anden korsvej med lys. Der, drej til højre ind i Kościuszki Street. Derefter tager den første vej til venstre, og der er vi på vores Taczaka Street. Ved enden af ​​gaden, på venstre side finder du nummer 23 og Poco Loco Hostel.

Med fly: Vi kan samle dig op med vores Locobus! Bare ring. Den anden mulighed er at tage en hurtig bus no. L, der går til Caponiera rounabout og derfra følge anvisningerne vist ovenfor (10 minutters gang tid) eller gøre det en lille smule hurtigere ved at tage en sporvogn til én stop.

Med tog: Vi kan samle dig op fra Poznań banegården. Bare ring! Men du kan også komme gående (15 minutters gang tid). Du forcere trapperne i viadukten foran hovedindgangen til stationen. Du drej til højre og du går, indtil du når en park til venstre. Du fortsætter på Powstańcw Wielkopolskich Street, der starter i midten af ​​parken. Fortsæt indtil du ankommer til Ratajczaka Street. Der kan du dreje til venstre og derefter igen til venstre. Du er på Taczaka Street og nej. 23 er Poco Loco Hostel.