X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Porto Downtown Hostel

Praça Guilherme Gomes Fernandes no. 66, 1st floor, Porto, Portugal

kort og rutebeskrivelse


86%Vurdering

  • 84%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 96%Område
  • 91%Personale
  • 82%Atmosfære
  • 78%Renlighed
  • 80%Faciliteter

Retninger:


Directions

Det er kun 10 minutters gang fra bus, tog eller metro station


Fra São Bento train station (one stop væk fra Campanha station):

Hvis du ankommer i Porto med tog orlov i s. Bento station. Én gang i de vigtigste foran døren, drej til højre indtil du kan se Aliados avenue, drej til venstre, kryds det og derefter gå op i retning af Clerigos Tower (Clerigos street) altid på højre side af gaden, og når du passerer tårnet, du skal holde på højre side af gaden, der ikke krydser vejen! I toppen af gaden, har du et lyskryds, og du dreje til højre på hjørnet. Du vil være i praça Guilherme Gomes Fernandes.

Bemærk: Hvis du kom ud i Campanha, kan du bare skifte tog til Sao Bento eller fange metro.

Fra lufthavnen: metro eller bus

Metro: Tag den lilla linje indtil hovedbanegården Trindade. (billet z4) én gang i den primære indgang, du går rundt i rådhuset (den store bygning på venstre side af stationen) og gå ned ad Avenida dos Aliados om faldende retning og drej til højre i det andet lyskryds (du har Det guarany kaffe i hjørnet). Der vil du være i Rua de Ceuta (gå rundt om TUNEL) og skal gå op ad gaden indtil slutningen, vender tilbage i slutningen, og du vil være i praça Guilherme Gomes Fernandes.
bus: tage bus 601 eller 602 til Cordoaria haven, som er ved siden af det gamle universitet og kvadratisk (sidste stop). Vi er en 2 minutters gang fra here.once du er på Cordoaria, har universitetet på din venstre side (den store grå bygning) skal du gå til højre, krydser aflytning og du vil blive i praça Guilherme Gomes Fernandes.

Fra busstationen (internorte, rede expressos, renex)

Som vi har et par forskellige, ved de forskellige steder, du skal bare bede om Clerigos Tower eller São Bento train station eller andre kontrolpunkter) og følg derefter de andre retninger.

På pladsen du kun at se efter n o 66, at det er over en butik i et hjørne. Navnet på vandrehjem er synligt umiddelbart i glasset. I tvivl tilfælde bede om vores adresse.
Control Points: padaria Ribeiro, Praça dos leoes eller sygehus dos Clerigos.

Med taxi, giver netop dem denne retninger på portugisisk:

Praça Guilherme Gomes Fernandes - (A Quinta da leitaria do Paco, Casa da moeda, padaria Ribeiro, hospital privado dos Clerigos) ----- av.aliados virar à Direita subindo en Rua de Ceuta até à Rua José Falcão, virar à Esquerda e fica 50 metrotog á frente, numero 66 do lado esquerdo por cima Duma Loja, na esquina.På pladsen du kun at se efter n o 66, at det er over en butik i et hjørne. Navnet på vandrehjem er synligt umiddelbart i glasset. I tvivl tilfælde bede om vores adresse.

Control Points: padaria Ribeiro, Praça dos leoes eller sygehus dos Clerigos.