X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Porto Spot Hostel

Rua Gonçalo Cristóvão 12, Porto, Portugal

kort og rutebeskrivelse


94%Vurdering

  • 96%Værdi for pengene
  • 95%Sikkerhed
  • 88%Område
  • 97%Personale
  • 95%Atmosfære
  • 95%Renlighed
  • 95%Faciliteter

Oversat af Google Adresse: Rua Goncalo Cristovao 12.

Med fly, tage metro / sporvogn til centrum, frakørsel Trindade Station. Uden for stationen drej til højre og derefter første vej til højre. Walk for omkring 400 MTS, vil du finde os på din venstre side. Vi er den beige bygning, lige ud over den røde bygning på hjørnet.
Med tog, hvis du ankommer til Campanha eller Sao Bento station, bør du tage metro / sporvogn retning Trindade, frakørsel Trindade Station. Uden for stationen drej til højre, 50 meter, og derefter første vej til højre. Walk for omkring 400 MTS, vil du finde os på din venstre side. Vi er den beige bygning, lige ud over den røde bygning på hjørnet.

Med bil, hvis du kommer fra nord (A3, A4) tage A20 retning Porto-Antas / Gaia-Freixo. Og derefter tage den første afkørsel til Antas. Hvis du kommer fra syd (A1), passerer broen og gå lige på den høje måde, og tage afkørslen til Antas. Du vil ankomme til Rua Fernao Magalhaes, vil du passere en have på din højre side og bagefter (50m), skal du dreje til højre, Rua Nova Sao Crespim. Hold på denne gade, og drej til venstre på tredje lys, Rua da Alegria. Så gå lige til omkring 300 m, når du ankommer til en lille trekantet torv, på din venstre side, drej til højre på lys til en meget stejl nedkørsel, Rua da Escola Normal. Drej til venstre for enden af ​​denne gade, og derefter din tvunget til at dreje til højre. Du finder os på højre hånd (andet hus).