Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pousada Favelinha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 10.0
 • Sikkerhed 10.0
 • Område 9.7
 • Personale 9.7
 • Atmosfære 9.7
 • Renlighed 9.4
 • Faciliteter 9.1

Område

Rua Antonio Joaquim Batista, casa 13, Entrada: Rua Almirante Alexandrino 2023

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Der er to måder at komme til vandrerhjemmet - nedefra eller ovenfra:

Nedefra den måde begynder ved "Largo do Machado'-pladsen, der er bekvemt placeret i bydelen Catete / Laranjeiras og har en metrostation af samme navn.

Der er en lille bus (RIO Total) afgår direkte foran kirken på pladsen i løbet af hele dagen indtil 11 pm - det efterlader cirka hver 10 minutter og koster R $ 2, -. Det tager kun fem minutter med denne bus til toppen af ​​den blindgyde gaden (Rua Pereira da Silva), der er i begyndelsen af ​​favela.

Blot bo i bussen, indtil det bliver på toppen af ​​en lille bakke i slutningen af ​​en blind vej. Kom ud lige efter det har vendt og klatre op ad bakken til pousada - vil du finde tegn, der vil vise dig den nøjagtige retning, eller bede en af ​​de lokale, der heldigvis vil vise dig vejen til 'pousada ";)!

Det vil tage cirka 5 minutter, men er det en stejl stigning på omkring 75 meter. Heldigvis nok, vil du være i stand til at nyde en kold øl eller caipirinha på toppen af ​​terrassen af ​​"Pousada Favelinha ret bagefter;)

-------------------------------------------------- -----------------

Kom der ovenfra, er smuk: Gaden bil i Santa Teresa 'Bondinho' tager dig fra City Centre eller fra Lapa direkte til den øverste indgangen til favela. Bussen 206 også blade fra metrostationen 'Central' eller fra Lapa at gå uphll. Fortæl chaufføren til at lade dig ud modsat 'Falete «. Adressen er "Rua Almirante Alexandrino 2023« og adgang er gennem akademiets Asuncao CENAM '

Et par hvide minibusser også tage den samme vej fra "Arcos da Lapa", så spørg dem, hvis de går ind i den retning, "Silvestre 'at være i den rigtige bus;)

Indgangen af ​​kollegiet er indgangen til favela på samme tid.
En kort trappe fører op en lille bakke, hvor man kan slappe af og tager allerede i den fantastiske udsigt. Så ITs downhill cirka tre minutter, indtil du se vandrerhjemmet.

Hvis du tager en taxa, også fortælle chaufføren adressen på Colegio Asuncao CENAM: Rua Almirante Alexandrino 2023

=============================================

Lufthavns Transfer: Hvis du giver os dine ankomst datoer (flynummer, byen af ​​oprindelse, ankomst tid), vil vi gerne hente dig i lufthavnen. Denne service er gratis for ophold på to uger eller mere, ellers vil vi nødt til at opkræve 70 reais (som stadig er meget billigere end en almindelig lufthavnstransport med taxi). Vores chauffør vil tage dig direkte til vandrerhjemmet og vil også hjælpe dig med din bagage på den korte sti til hotellet.

Hvis du ønsker at blive afhentet, bedes du sende os en mail til os, når du har foretaget reservationen!

Har du en god tur! Andreia og Holger
 • Værdi for pengene 10.0
 • Sikkerhed 10.0
 • Område 9.7
 • Personale 9.7
 • Atmosfære 9.7
 • Renlighed 9.4
 • Faciliteter 9.1
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.