X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Pousada Rios

rua do farol 190, ilha cotijuba, Belem, Brasilien

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Pousada Rios ligger på Ilha Cotijuba lige uden Belém og køres af en ung og venlig hollandsk-brasilianske par, der taler engelsk, tysk, hollandsk, spansk og portugisisk.
Lha Cotijuba har 15 km øde ferskvands strande og et rigt dyre- og planteliv. En perfekt alternativ for folk wo lad være har tid til at besøge Marajo ø.
Øen får en masse turist fra Belem i weekender og helligdage.
Øen har en lille medicinsk indlæg med 24 t læger til stede for regelmæssige problemer, for nødsituationer er der en speedbåd, der bringer dig til byen. Der er også en politistation på øen.
Der er ingen bank eller hæveautomater på øen.
Det er heller ikke muligt at betale med kreditkort, betaling kun kontant
Der er ingen internet på øen.
Vivo har det bedste signal på øen for mobiltelefonen.

Pousada Rios har i alt 18 lejligheder al med badeværelse fra basis i Luxe. Vi har en smuk have med masser af skygge fra frugt og palmer. Her kan du nyde vores afslappede atmosfære og smag lokale eller internationale retter fra vores restaurant. I løbet af ugen udviklingsværdien er virkelig rolig. I weekenderne er der meget mere aktivitet i barer på stranden foran pousada. Du kan slentre rundt på strandene, gå en tur i junglen og mangrover, eller fiske med lokale fiskere. På øen er der næsten ingen forbrydelse så ITs sikkert for udlændinge at udforske øen på egen hånd.

Vi tilbyder også JUNGLETRIPS til en anden ø tæt på cotijuba. Her vi bo i et lille fiskersamfund med omkring 15 familier. Du vil få en masse kontakt med den lokale befolkning og smage lidt af der daglige liv, de tager os ud fiskeri, fangst af hesterejer, udforske mangrover etc. Det hele er under vejledning af en af ​​ejeren af ​​pousada Rios som taler engelsk , hollandsk, tysk og Portugues. Vi bo på en typisk fishermenhouse på Riveredge i mangrover, du sover i en hængekøje eller på en luft Matras, er måltider inkluderet.
* dagstur rs 150 2 personer
* overnight jungletrip rs 400 2 person
* 2 nætter jungletrip RS 500 2 person

med en miximum på 6 personer

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • BBQ
  • måltider Tilgængelige
  • Restaurant
  • Håndklæder inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Pousada Rios Located at rua do farol 190, ilha cotijuba, , Belem.
Pousada Rios
Brazil
Belem Para 66065-730 rua do farol 190, ilha cotijuba
0% 2
-1.2166443 -48.5334777
Pousada Rios
    Værelser til rådighed     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc