Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pura Vida Hostel Rio de Janeiro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 8.3
 • Sikkerhed 8.0
 • Område 8.6
 • Personale 8.7
 • Atmosfære 8.1
 • Renlighed 8.1
 • Faciliteter 8.6

Område

Rua Saint Roman #20

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra lufthavnen eller centrale busstation tage en registreret taxa til Copacabana Beach. Et godt skelsættende punkt for føreren er Posto 5, som welll som Rua Sá Ferreira i Copacabana. Vandrerhjemmet er på Rua Saint Roman, husnummer 20. Gaden, Rua Saint Roman, ligger ud Rua Sá Ferreira, der sidder i mellem de vigtigste gader i Copacabana strand, Avenida Nossa Senhora de Copacabana og Rua Raul Pompeia

Med hensyn til at komme her, vi kun tilbyde overførsler fra Pura Vida til GIG (International Airport), SDU (National Airport), og Novo Rio (Central Bus Station). Vi tilbyder ikke overførsler til Pura Vida Hostel.

Nedenfor har vi listet andre måder at komme her:

PREMIUM autobus 2018: Du kan hoppe på denne bus (du kan holde din bagage med dig, hvis du ikke bærer for meget eller du kan gemme i bussen bagageplads Du vil betale buschaufføren R $ 13- $ 15, som du indtaster i bussen. (vær sikker på du har nogle brasilianske Reals med dig, men ikke udveksle alle dine penge i lufthavnen, fordi det er meget dyrt). Fortæl buschaufføren, du ønsker at gå til Posto Cinco Copbacabana. Når du er på bussen (formentlig omkring 45 minutter til 1 time afhængigt af trafik) bare nyde at se Rio. Du vil vide, når du er i Copacabana som busruten er langs stranden, og du vil se den berømte sorte og hvide boardwalk. Fra Posto Cinco, gå væk fra havet ad Rua Sá Ferreira. vil du se nogle Pura Vida skiltning lige over vejskilte lige så snart du gå på tværs af hovedgaden i Copacanbana, Avenida Nossa Senhora de Copacabana. Ophold på Rua Sá Ferreira, efter en blok og en halv, du vil kommer til gaden Rua Saint Roman. Gå op ad bakken omkring 30 sekunder, og vi er det enorme hus, nummer 20, til højre.

TAXI: Når du kommer til lufthavnen eller centrale busstation, gå til den nærmeste afkørsel og bare bede sikkerhed eller en lufthavn medarbejder hvor taxa stande er. Der er normalt en masse taxa selskaber lige ved siden af ​​hinanden i disse små kontormiljøer. Gå til taxi bevoksninger og de har normalt de priser, der er anført for Copacabana. Priserne vil være mellem R $ 75 R $ 100 (du bliver nødt til at betale denne i kontanter, og du kan tippe cab driveren ligesom R $ 5-R $ 10, hvis du ønsker). Du vil få en kvittering og derefter vil du gå ud og hovedet til taxa linje. Du kan vise chaufføren adressen for Pura Vida Hostel og den skelsættende eller referencepunkt er Posto Cinco Copacabana.

METRO: Sørg for at du er på vej mod syd, i retning af Zona Sul. Exit på generalforsamlingen Osario metrostation og være sikker på at følge skiltning mod Rua Sá Ferreira. Vær sikker på at komme ud på Rua Sá Ferreira og hovedet mod Lifeguard Tower 5 (Posto Cinco) i Copacabana. Før du rammer Avenida Nossa Senhora de Copacabana, tage en venstre på Rua Saint Roman. Gåtur op ad bakken omkring 30 sekunder, og vi er det enorme hus, nummer 20, til højre.

Adresse på Hostel:
Pura Vida Hostel
Rua Saint Roman, 20
Copacabana

Der er en buzzer på dæksiden (højere op) ved siden af ​​døren, blot trykke på knappen og receptionisten vil åbne døren for dig. For check-in vil du brug for et billede-ID, betaling af restbeløbet (vi tager kontanter eller kreditkort), og en R $ 20 indbetaling (som er returneret til dig ved check-out).
 • Værdi for pengene 8.3
 • Sikkerhed 8.0
 • Område 8.6
 • Personale 8.7
 • Atmosfære 8.1
 • Renlighed 8.1
 • Faciliteter 8.6
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×