X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Pura Vida Hostel Rio de Janeiro

Rua Saint Roman #20, Rio de Janeiro, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


83%Vurdering

  • 85%Værdi for pengene
  • 84%Sikkerhed
  • 84%Område
  • 88%Personale
  • 84%Atmosfære
  • 81%Renlighed
  • 77%Faciliteter

Oversat af Google Personal Car / Taxi Transfer fra Pura Vida Hostel:
Hvis du ønsker at komme til vandrerhjemmet så hurtigt og sikkert som muligt, kan du bestille en overførsel med os! Vi vil sørge for du få afhentet og bragt direkte til vandrerhjemmet i en privat bil / taxa! Bare send os en mail på info@puravidahostel.com.br for flere detaljer og priser.

Fra lufthavnen eller Bus Station:
Du kan tage bussen kaldet REAL Auto Onibus Premium til Copacabana. Det er en blå bus, og det koster omkring BRL 13 dollar. Vær sikker på at fortælle buschaufføren, du har brug for at komme til Copacabana, specielt Rua Sa Ferreira / Posto 5 på Copacabana Beach på Avenida Atlantica (hovedgaden i Copacabana, der løber langs stranden). Når du få droppet, vil du være mindre end 2 gader væk fra vandrerhjemmet. Du kan også tage en markant førerhus og give den adresse / placering af Pura Vida Hostel til føreren.

Fra Subway:
Sørg for at du er på vej i retning af Zona Sul - Normalt ville du få rabat på metrostationen General Osorio, men det er i øjeblikket lukket på grund af byggeri. Heldigvis vi er omkring 4-5 blokke væk fra den nærmeste metrostation Cantagalo (som nu er den sidste metro stop for Zona Sul). Når du afslutter metrostation Cantagalo, gå mod stranden på Rua Xavier de Silveira. Når du rammer Avenida Nossa Senhora de Copacabana, tage en højre og følg gaden indtil du kommer til Rua Sa Ferreira. Tag en ret på Rua Sa Ferreira og derefter tage den næste til højre på Rua Saint Roman. Gå op ad bakken (IKKE hele vejen op), og vandrerhjemmet er placeret til højre. Der er et skilt, der siger Pura Vida. Husnummeret er 20.