Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ráday

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Ráday utca 31 K

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra Nyugati Railway Station tage Metro 3 (blå Metro) mod Kőbánya-Kispest retning. Stå af ved Kálvin Square efter fire stoppesteder. Når rulletrapperne bringe dig op til tunnel finde en udgang til Ráday Street. Gå videre og på højre side finder du Ráday 31 / k. Du er nødt til at dreje til højre ind i en kort blindgyde alley, som fører dig til huset. Bemærk, at "K" er skrevet på to forskellige porte - den du leder efter, er lige foran dig på din vej til huset. (Den anden er på det højre hjørne, og bogstavet "K" over porten er større).

Fra Keleti banegården tage Metro 2 (rød Metro) mod Déli pályaudvar retning. Stå af ved Deák Square efter tre stop og skift til Metro 3 (blå Metro).

Fra Deák Square rejser to stop med Metro 3 mod Kőbány-Kispest retning og stå af på Kalvin Square. Når rulletrapperne bringe dig op til tunnel vælge en udgang til Ráday Street. Gå videre og på din højre finder du Ráday 31 / k. Du er nødt til at dreje til højre ind i en kort blindgyde alley, som fører dig til huset. Bemærk, at 'K' er skrevet på to forskellige porte - den du leder efter, er lige foran dig på din vej til huset. (Den anden er på det højre hjørne, og bogstavet 'K' over porten er større).

Fra Deli banegård tage Metro 2 / Rød Metro / mod Ors Vezér Tere. Stå af ved Deák Square efter tre stop og skift til Metro 3 (blå Metro). Fra Deák Square rejser to stop med Metro 3 mod Kőbánya-Kispest og stå af på Kalvin Square. Når rulletrapperne bringe dig op til tunnel vælge en udgang til Ráday Street. Gå videre og på højre side finder du Ráday 31 / k. Du er nødt til at dreje til højre ind i en kort blindgyde alley, som fører dig til huset. Bemærk, at 'K' er skrevet på to forskellige porte - den du leder efter, er lige foran dig på din vej til huset (den anden er på det højre hjørne, og bogstavet 'K' over porten er større).

Fra Liszt Ferenc Airport

Med taxa
Et velorganiseret taxi service arbejder på Budapest Lufthavn, kan du nemt finde deres booth lige uden for lufthavnen. De opererer med faste priser omkring 6000 Ft.

Af minibus
I lighed med andre lufthavne, i Budapests lufthavn en "shuttle service« kaldet »Airport Minibus" kører. Billetter kan købes i de kontorer, der ligger i terminalerne.
Kontorerne i begge terminaler står til din rådighed døgnet rundt. Busserne afgår afhængigt af antallet af passagerer. Hver bus bærer de passagerer, der rejser til den samme retning

Med bus og metro
Budapest Lufthavn er relativt godt tilgængelig også med offentlig transport. Passagererne er taget af en direkte busforbindelse fra terminaler, kaldet »Bus 200 'til Kőbánya-Kispest metro terminal. Bussen kører ganske ofte, mellem 10 og 20 minutter, selv på søn- og helligdage.

Fra Kőbánya-Kispest metro terminal rejser otte stop og stå af på Kalvin Square.
Når rulletrapperne bringe dig op til tunnel vælge en udgang til Ráday Street. Gå videre og på højre side finder du Ráday 31 / k. Du er nødt til at dreje til højre ind i en kort blindgyde alley, som fører dig til huset. Bemærk venligst, at bogstavet 'K' er skrevet på to forskellige porte - den du leder efter, er lige foran dig på din vej til huset. (Den anden er på det højre hjørne, og bogstavet 'K' over porten er større).

Med bil
Her kan du finde GPS koordinater for Ráday lejlighed: N 47 ° 48.527 E 19 ° 06.459.
Den nærmeste metrostation (Metro 3) er på Kalvin Square, i begyndelsen af ​​Ráday Street. Her kan du også finde den stop af sporvogn 47 og 49, bus 9 og 15. Hvis du nærmer lejlighed fra Kalvin Square det vil være på din højre side. Den anden ende af gaden fører til "Store Ring", en af ​​Budapests vigtigste veje, hvor sporvogn 4 og 6 kører selv i løbet af natten. Hvis du kommer til den flade fra denne retning vil du finde det på din venstre side.

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU
Ráday Located at Ráday utca 31 K, , Budapest.
Ráday
Hungary
Budapest 1092 Ráday utca 31 K
0% 1
47.4853524 19.0644818
Ráday
    Værelser til rådighed

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev, og få de bedste tilbud på hostels og nyheder sendt direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig.