X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Ráday

Ráday utca 31 K, Budapest, Ungarn

kort og rutebeskrivelse


ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oversat af Google Fra Nyugati Railway Station tager Metro 3 (blå Metro) mod Kőbánya-Kispest retning. Stå af ved Kalvin Square efter fire stoppesteder. Når rulletrapperne bringer dig op til tunnel finde en udgang til Ráday Street. Gå videre og på højre side finder du Ráday 31 / k.. Du er nødt til at dreje til højre ind i en kort blindgyde alley, som fører dig til huset. Bemærk venligst, at 'K "er skrevet på to forskellige gates - den du leder efter, er lige foran dig på din vej til huset. (Den anden er på det højre hjørne, og bogstavet 'K' over porten er større).

Fra Keleti banegården tage Metro 2 (Red Metro) mod Deli pályaudvar retning. Stå af ved Deák Square efter tre stop og skift til Metro 3 (blå Metro).

Fra Deák Square rejser to stop med Metro 3 mod Kőbány-Kispest retning, og stå af på Kalvin Square. Når rulletrapper bringe dig op til tunnel vælge en udgang til Ráday Street. Gå videre og på din højre finder du Ráday 31 / k.. Du er nødt til at dreje til højre ind i en kort blindgyde alley, som fører dig til huset. Bemærk venligst, at 'K' er skrevet på to forskellige gates - den du leder efter, er lige foran dig på din vej til huset. (Den anden er på det højre hjørne, og bogstavet "K" over porten er større).

Fra Deli banegård tage Metro 2 / Rød Metro / mod ORS Vezér Tere. Stå af ved Deák Square efter tre stop og skift til Metro 3 (blå Metro). Fra Deák Square rejse to stop med Metro 3 mod Kőbánya-Kispest og stå af på Kalvin Square. Når rulletrapper bringe dig op til tunnel vælge en udgang til Ráday Street. Gå videre og på højre side finder du Ráday 31 / k.. Du er nødt til at dreje til højre ind i en kort blindgyde alley, som fører dig til huset. Bemærk venligst, at 'K' er skrevet på to forskellige gates - den du leder efter, er lige foran dig på din vej til huset (den anden er på det højre hjørne, og bogstavet 'K' over porten er større).

Fra Ferihegy Lufthavn

Med taxa
Et velorganiseret taxi service arbejder på Budapest Lufthavn, kan du nemt finde deres booth lige uden for lufthavnen. De opererer med faste priser omkring 6000 Ft.

Ved minibus
I lighed med andre lufthavne, på Budapest Lufthavn en "shuttle service" kaldet "Airport Minibus 'er i drift. Billetter kan købes i de kontorer, der ligger i terminalerne.
Kontorerne i begge terminaler er til din rådighed døgnet rundt. Busserne afgår afhængigt af antallet af passagerer. Hver bus bærer de passagerer, der rejser til den samme retning

Med bus og metro
Budapest Lufthavn er relativt godt også tilgængelige med offentlig transport. Passagererne er taget af en direkte busforbindelse fra Terminals, kaldet 'Bus 200' til Kőbánya-Kispest metro terminal. Bussen kører ganske ofte, mellem 10 og 20 minutter, selv på søndage og helligdage.

Fra Kőbánya-Kispest metro terminal rejser otte stoppesteder og stå af på Kalvin Square.
Når rulletrapper bringe dig op til tunnel vælge en udgang til Ráday Street. Gå videre og på højre side finder du Ráday 31 / k.. Du er nødt til at dreje til højre ind i en kort blindgyde alley, som fører dig til huset. Bemærk venligst, at bogstavet 'K' er skrevet på to forskellige gates - den du leder efter, er lige foran dig på din vej til huset. (Den anden er på det højre hjørne, og bogstavet "K" over porten er større).

Med bil
Her kan du finde GPS koordinater Ráday lejlighed: N 47 ° 48527 E 19 ° 06.459.
Den nærmeste metrostation (Metro 3) på Kalvin Square, i begyndelsen af ​​Ráday Street. Her kan du også finde stop sporvogn 47 og 49, bus 9 og 15. Hvis du nærmer dig lejligheden fra Kalvin Square det vil være på din højre side. Den anden ende af gaden fører til "Store Ring", en af ​​Budapests vigtigste veje, hvor sporvogn 4 og 6 kører selv i løbet af natten. Hvis du kommer til den flade fra denne retning vil du finde det på din venstre side.