X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Red Nest Hostel Valencia

Calle Paz 36, Valencia, Spanien

kort og rutebeskrivelse


85%Vurdering

  • 85%Værdi for pengene
  • 87%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 86%Personale
  • 79%Atmosfære
  • 83%Renlighed
  • 83%Faciliteter

Oversat af Google Fra busstationen:
Fra lande uden for busstationen fange nummer 8 bus (i retning af Malilla) og stå af på Calle La Paz (Carrer Pau i Valencia sprog). Vi er på den anden side af vejen i nummer 36 Calle La Paz.

Fra lufthavnen:
Med metro: Fang den røde (# 3) eller grøn (# 5) line og stå af på Colon metro stop. Når du kommer ud af metrostationen gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutningen af ​​Plaza Alfonso Magnanimo. Drej til venstre, og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencian sprog) Vi er på venstre side, nummer 36.

Taxi: En taxa fra lufthavnen vil koste omkring 15-20

Fra Valencia Nord togstation (Estacion del Norte):

Til fods: Gå ud af togstationen og drej til højre ad Calle Xativa. Denne vej bliver til Calle Colon. Gå ned, indtil du kommer til metro stop. Gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutningen af ​​Plaza Alfonso Magnanimo. Drej til venstre, og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencian sprog) Vi er på venstre side, nummer 36.

Med metro:
Fange den underjordiske linje 3 mod 'Palmaret "eller" Rafelbuol'or nummer 5 kommer til at' Ayora «. Stå et stop senere på Colon. Når du kommer ud af metrostationen gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutningen af ​​Plaza Alfonso Magnanimo. Drej til venstre, og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencian sprog) Vi er på venstre side, nummer 36.

Fra Valencia JS banegården (Estacion Joaquin Sorolla):

Til fods: Gå ud af togstationen, og gå lige fra calle San Vicente til Calle Xativa. Trun lige fra denne gade, og du vil se, at hans vej bliver til Calle Colon. Gå ned, indtil du kommer til metro stop. Gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutningen af ​​Plaza Alfonso Magnanimo. Drej til venstre, og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencian sprog) Vi er på venstre side, nummer 36.

Med metro:
Fange den underjordiske i Bailen stoppe, og tage linie 5 mod 'Maritim-Serreria «. Stå et stop senere på Colon. Når du kommer ud af metrostationen gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutningen af ​​Plaza Alfonso Magnanimo. Drej til venstre, og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencian sprog) Vi er på venstre side, nummer 36.