X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Red Nest Hostel Valencia

Calle Paz 36, Valencia, Valencia, Spanien

kort og rutebeskrivelse


93%Vurdering

  • 89%Værdi for pengene
  • 95%Sikkerhed
  • 95%Område
  • 95%Personale
  • 89%Atmosfære
  • 94%Renlighed
  • 90%Faciliteter

Oversat af Google Fra busstationen:
Fra lande uden for busstationen fange nummer 8 bus (i retning af Målilla) og stå af på Calle La Paz (Carrer Pau i Valencia sprog). Vi er på den anden side af vejen i nummer 36 Calle La Paz.

Fra lufthavnen:
Med metro: Fang den røde (# 3) eller grøn (# 5) linje og stå af på Colon metro stop. Når du kommer ud af metrostationen gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutningen af ​​Plaza Alfonso Magnânimo. Drej til venstre, og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencian sprog) Vi er på venstre side, nummer 36.

Taxi: En taxa fra lufthavnen vil koste omkring 15-20

Fra togstationen:
Til fods: Gå ud af togstationen og drej til højre ad Calle Xativa. Denne vej bliver til Calle Colon. Gå ned, indtil du kommer til metro stop. Gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutningen af ​​Plaza Alfonso Magnânimo. Drej til venstre, og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencian sprog) Vi er på venstre side, nummer 36.

Med metro:
Fra Valencia railway station (Estacion del Norte) hovedindgangen, fange metrolinje 3 mod 'Palmaret' eller 'Rafelbuol'or nummer 5 kommer til at' Ayora. Stå et stop senere på Colon. Når du kommer ud af metrostationen gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutningen af ​​Plaza Alfonso Magnânimo. Drej til venstre, og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencian sprog) Vi er på venstre side, nummer 36.