X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Residence Le Corniole

Viale Michelangelo, 142, Arezzo, Italien

kort og rutebeskrivelse


ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oversat af Google Med bil:
Highway Exit A1 Arezzo, dække motorvejen tilslutning i retning af centrum af en by, overskredet Kaserne i Arm af politifolkene (til venstre) er nået i en runde, hvor til højre han er meget synlig en fodgængertunnel, at fodre tunnel og exit fra den samme ene gå til venstre, langs bagsiden af ​​stationen fastholde dig på venstre side, oversteg den første lampe opretholde til dig på venstre, indtil man når til en passage reguleres fra lampen, hvor du skal gå til venstre, udholdt på siden dygtige af vejen og foder underføring til udslip af at gå til højre på allé Michelangelo, du dække 250 meter ca, til det antal 142 vil du finde på din venstre en trafik ø og på det rigtige en åbnet port med over vores standarder. Velkommen til ... du er ankommer til dig.

Med tog:
Station FS af Arezzo, forladt stationen, og du til fods direkte til højre i allé Michelangelo efter 250 meter ca kan du se antallet 142, hvor på venstre fundet en trafik ø og på højre porten med over vores standarder. Velkommen til ... du er ankommer til dig!

Med fly:
Peretola lufthavn i Firenze, Galileo Galilei i Pisa, Fiumicino i Rom, Guglielmo Marconi i Bologna. Tage et tog eller en befragtning bil eller en taxa derefter følg indikationerne end bragt tilbage her baseret på udvalgte midler.