Hostelworld.com

Residence Le Corniole

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Viale Michelangelo, 142

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Med bil:
Highway Exit A1 Arezzo, dække motorvejen tilslutning i retning af centrum af en by, overskredet Kaserne i Arm af politifolkene (til venstre) er nået i en runde, hvor til højre han er meget synlig en fodgængertunnel, at fodre tunnel og exit fra den samme ene gå til venstre, langs bagsiden af ​​stationen fastholde dig på venstre side, oversteg den første lampe opretholde til dig på venstre, indtil man når til en passage reguleres fra lampen, hvor du skal gå til venstre, udholdt på siden dygtige af vejen og foder underføring til udslip af at gå til højre på allé Michelangelo, du dække 250 meter ca, til det antal 142 vil du finde på din venstre en trafik ø og på det rigtige en åbnet port med over vores standarder. Velkommen til ... du er ankommer til dig.

Med tog:
Station FS af Arezzo, forladt stationen, og du til fods direkte til højre i allé Michelangelo efter 250 meter ca kan du se antallet 142, hvor på venstre fundet en trafik ø og på højre porten med over vores standarder. Velkommen til ... du er ankommer til dig!

Med fly:
Peretola lufthavn i Firenze, Galileo Galilei i Pisa, Fiumicino i Rom, Guglielmo Marconi i Bologna. Tage et tog eller en befragtning bil eller en taxa derefter følg indikationerne end bragt tilbage her baseret på udvalgte midler.

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU
Residence Le Corniole Located at Viale Michelangelo, 142, , Arezzo.
Residence Le Corniole
Italy
Arezzo Italy 52100 Viale Michelangelo, 142
0% 21
43.4584718 11.8800294
Residence Le Corniole
    Værelser til rådighed

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev, og få de bedste tilbud på hostels og nyheder sendt direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig.