Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Residencia Malaga Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 5.3
 • Sikkerhed 5.1
 • Område 5.3
 • Personale 5.3
 • Atmosfære 4.5
 • Renlighed 3.7
 • Faciliteter 4.2

Område

c/ Jeronimo Bobadilla N4

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra bussen eller togstation med bybus

Hvis du er kommet med bus eller tog tage bybus N1 eller 3 fra Heroes de Sostoa Avenue busstoppested mod Avenue de la Paloma (spørg chaufføren). Stå af ved Heltenes de Sostoa - Bda Giron busstoppested. Du er tættere på. Walk yderligere 30 meter og drej til højre ved det første hjørne (du kan se et minimarked) - du er på Jeronimo Bobadilla gaden og vandrerhjemmet vil være på din højre side af gaden N.4.

Vandrerhjemmet indgangen er den ene med store sorte dør. På over døren væg er der et lille skilt: RESIDENCIA Malaga Backpackers

Fra bussen eller togstation OM MUND

Fra busstationen gå gennem togstationen - vandrerhjemmet er kun omkring 15 minutter væk.
RENFE train station vil være på din højre side. Ophold på Heroes de Sostoa gaden og følg vejen ligeud hele vejen til CEPSA gas station, som vil være på din venstre side. Jeronimo Bobadilla street starter lige på tværs af vejen i den modsatte retning fra tankstationen.

FRA LUFTHAVN
Hvis du ønsker at komme med bus, skal du tage bussen A og stå af i La Paloma Aveneu Bda Giron. Ser til avenue du skal gå til venstre og krydse gaden, vil du se en butik, kaldet Euro Cien. Du skal krydse La Paloma Avenue indtil du ser et supermarked kaldet: Supercor gå videre og du ankommer til Heroes de Sostoa Avenue, fortsæt lige ud og drej til venstre i det næste hjørne dette er Jeronimo Bobadilla Street, er vi i nummer 4.. seddel på døren siger: Residencia Malaga Backpackers.
Hvis du ønsker at tage en taxa koster omkring 20, og du er nødt til at fortælle taxachauffør navnet på den gade er Jeronimo Bobadilla N4, foran Cepsa De Paso Gas Station (Alaska) og dens placering er mellem Heltenes de Sostoa og Av. de la Paloma. Meddelelsen om døren siger: Residencia Malaga Backpackers.

MED BIL fra Cadiz
Tag Exit Malaga Centro Puerto (center-port). Drej til højre i den første avenue, Juan XXIII. Gå lige langs avenue 1300 meter. Kryds broen og drej til højre, gå lige 200 meter og drej til venstre. Denne gade er Jeronimo Bobadilla. Gå lige 80 mts og den sorte dør er vandrerhjemmets. Du kan parkere på gaden, er det gratis at gøre det.

I bil fra BARCELONA
Tag Exit 238-A Center. Drej til højre i den første avenue, Juan XXIII. Gå lige langs avenue 1300 meter. Kryds broen og drej til højre, gå lige 200 meter og drej til venstre. Denne gade er Jeronimo Bobadilla. Gå lige 80 mts og den sorte dør er vandrerhjemmets. Du kan parkere på gaden, er det gratis at gøre det.

VIGTIGT: udskrive kortet, hvor vi angiver busstoppesteder og opholdstilladelser steder, og dermed kan du finde os lettere.
 • Værdi for pengene 5.3
 • Sikkerhed 5.1
 • Område 5.3
 • Personale 5.3
 • Atmosfære 4.5
 • Renlighed 3.7
 • Faciliteter 4.2
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.