X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Residencia Malaga Backpackers

c/ Jeronimo Bobadilla N�4, Málaga, Andalucia, Spanien

kort og rutebeskrivelse


68%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 70%Sikkerhed
  • 65%Område
  • 78%Personale
  • 69%Atmosfære
  • 57%Renlighed
  • 61%Faciliteter

Oversat af Google Fra bussen eller togstation BY CITY BUS

Hvis du er kommet med bus eller tog tage bybus N1 eller 3 fra Heroes de Sostoa Avenue busstoppestedet mod Avenue de la Paloma (spørg buschauffør). Stå af ved Heltenes de Sostoa - Bda Girn busstoppested. Du er tættere på. Walk yderligere 30 meter og drej til højre ved det første hjørne (du kan se en minimarked) - du er på Jeronimo Bobadilla gaden og vandrerhjemmet vil være på din højre side af gaden N.4.

Vandrerhjemmet Indgangen er den ene med store sorte dør. På væggen over døren er der et lille skilt: Residencia Malaga BACKPACKERS

Fra bussen eller togstation OM MUND

Fra busstationen gåtur gennem togstationen - vandrerhjemmet er kun omkring 15 minutter væk.
RENFE train station vil være på din højre side. Ophold på Heroes de Sostoa gaden og følg vejen ligeud hele vejen til CEPSA gas station, som vil være på din venstre side. Jeronimo Bobadilla street starter lige på tværs af vejen i den modsatte retning fra tankstationen.

FRA LUFTHAVN
Hvis du ønsker at komme med bus, skal du tage bussen N19 og stå i La Paloma Aveneu Bda Girn. Ser til avenue du skal gå til venstre og krydse gaden i byggeriet, vil du se en butik, kaldet Euro Cien. Du skal krydse La Paloma Avenue indtil du ser en kaldet supermarked: Supercor gå videre, og du ankommer til Osorio Valdes Street, fortsætter lige ud og drej til venstre i næste hjørne er Jeronimo Bobadilla Street, vi er i nummer 4. Meddelelsen om døren siger: Residencia Malaga Backpackers.
Hvis du ønsker at tage en taxa omkostningerne er omkring 20 og du nødt til at fortælle taxachaufføren navnet på gaden er Jeronimo Bobadilla N4, foran Cepsa De Paso Gas Station (Alaska) og dens placering er mellem Heltenes de Sostoa og Av. de la Paloma. Meddelelsen om døren siger: Residencia Malaga Backpackers.

MED BIL fra Cadiz
Tag Exit Malaga Centro Puerto (center port). Drej til højre i det første avenue, Juan XXIII. Gå lige langs alléen 1300 meter. Kryds broen og drej til højre, gå lige 200 meter og drej til venstre. Denne gade er Jeronimo Bobadilla. Gå lige 80 mts og den sorte dør er vandrerhjemmets. Du kan parkere på gaden, er det gratis at gøre det.

I bil fra BARCELONA
Tag Exit 238-A Center. Drej til højre i det første avenue, Juan XXIII. Gå lige langs alléen 1300 meter. Kryds broen og drej til højre, gå lige 200 meter og drej til venstre. Denne gade er Jeronimo Bobadilla. Gå lige 80 mts og den sorte dør er vandrerhjemmets. Du kan parkere på gaden, er det gratis at gøre det.

VIGTIGT: udskrive kortet, hvor vi angiver busstoppesteder og ophold steder, dermed kan du finde os lettere.