X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Riad Dar Kaotar

Bab Hilane Boutouil 30 Derb El Ferrane, Marrakech, Marokko

ingen bedømmelse

 • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Bag hans blinde vægge, efter at skubbe døren du 'll opdage RYAD DAR KAOTAR, et gammelt hus, totalt renoveret af traditionelle lokale standard, og omdannet til en komfortabel seng og morgenmad. Du 'll prøve de magiske af Marrakech Medina. Den nemme adgang til huset er ikke almindeligt for et hus beliggende i MEDINA A bevogtet parkering, Bab Hilane gate og voldene i byen er fjernt for kun 100 meter. Den største Jemaa el Fna sted er på 10 minutter til fods. Se plan for adgang på webstedet.

Denne Ryad (600 kvadratmeter i 3 niveauer) består af 4 soveværelser åbne til en gårdhave, en stor salon og en terrasse, der vender Marrakech. Fra tre niveauer terrassen kan du se Atlas bjergkæden. De fire soveværelser er udstyret med spise og CLIM, med dobbelt senge, eget bad, toilet og påklædningsværelse.

Youll værdsætte stilheden i huset, den traditionelle arabiske mynte te ceremoni, solen bad på terrassen, og støjen kommer udefra life.The hele byen Marrakech til at sove, mens den sidste prier opkald fra Muaddhin er ringer fra minareten til minaret. En haunting rygte kommer fra medina. Da tusind år Marrakech sove beskyttet af sin ramparts.From terrassen foran byen kan man se mirakel. På det første lys i morgen mirakel af farver, dufte, parfume af krydderier, mynte og jasmin lugter, kommer fra lille sti i mellem høje walls.Minarets, grønne fliser fra et palads tag, palme treere gå ud af en gårdhave, alle er belyst af den opgående sol. Midt på dagen, få Marrakech hans ånde kvalt af heat.At daggry, ligesom ved et trylleslag Marrakech dreje rød. En intens liv forføre den rejsende. Man, Kvinder, æsler betalt for meget, der kører børn, sælger, håndværker, er fortrængning i gaderne. I midten af ​​det, kan du opdage en af ​​de Ryad, stille og roligt, med friskhed af sit springvand.

Dette er en af ​​kontrasten af ​​byen Marrakech. Glødende, åben, støjende, i gaderne og i basarerne, og tæt eller mystisk ind i husene. De indvendige vægge Ryad er dækket af antikke keramik kaldet zelliges og en rød okker vægbeklædning pasta kaldet Tad latke. I midten af ​​gårdhaven er der springvand, som giver den nødvendige friskhed ved huset.

I rez af vejen er der en buet køkken og to store værelser. Ved to trapper, kommer man til første sal, hvor der er to værelser hvoraf et af mere end 5 m 30 under loftet og en stor stue med to kupler og en pejs. Værelserne og lounge er alle indrettet i typisk og traditionel marokkansk stil.

Det sidste man når til den øverste terrasse på tre niveauer, omgivet af skulpturelle jern hegn i maurisk stil

Soveværelser kan lejes af enkeltpersoner, grupper eller virksomheder for holydays, seminarer, arrangementer. Huslejer er til rådighed efter dag, weekend, uge ​​eller month.Price efter den sæson 36-90 euro i soveværelse med dobbeltseng og ved nat for to personer, morgenmad inkluderet. Mulighed for leje ryad i eksklusivitet og 8 personer efter season.Prices på anmodning. Se detaljer på vores hjemmeside riad-darkaotar

Dit GUARANREE: Den Ryad er officielt registreret som en Guest House ved Marrakech Tourism Delegation.We er medlem af Marrakech og Syd Gæstehuse i Marrakech AMHMD Antal patent: 45.502.035. RC n86552. IF 69.210.144. CNSS 7.242.655.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Aircondition
 • Morgenmad inkluderet
 • Kabel tv
 • dvd'er
 • Gratis internetadgang
 • Gratis WiFi
 • Hårtørrere
 • Faciliteter til tøjvask
 • Lounge
 • måltider Tilgængelige
 • Mulighed for at lave te og kaffe


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Riad Dar Kaotar Located at Bab Hilane Boutouil 30 Derb El Ferrane, , Marrakech.
Riad Dar Kaotar
Morocco
Marrakech MARRAKECH MAROC MARRAKECH MAROC Bab Hilane Boutouil 30 Derb El Ferrane
0% 9
31.6291215 -7.9763102
Riad Dar Kaotar
    Værelser til rådighed     Deluxe Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc