X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Riad Dar Kaotar

Bab Hilane Boutouil 30 Derb El Ferrane, Marrakech, Marokko

ingen bedømmelse

 • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Bag hans blinde mure, efter at skubbe døren, vil du opdage Ryad DAR Kaotar, et gammelt hus, fuldstændig renoveret af den traditionelle lokale standard, og omdannet til en komfortabel seng og morgenmad. Du vil prøve de magi Marrakech Medina. Den nemme adgang til huset er ikke almindeligt for et hus beliggende i MEDINA A bevogtet parkering, Bab Hilane gate og voldene i byen er fjernt fra kun 100 meter. Den største Jemaa el Fna sted er på 10 minutter til fods. Se plan for adgang på webstedet.

Dette Ryad (600 kvadratmeter i 3 niveauer) består af 4 soveværelser åbne for en gårdhave, en stor salon og en terrasse mod Marrakech .Fra de tre niveauer terrasse kan du se Atlas bjergkæden. De fire soveværelser er udstyret med spise og klim, med dobbeltsenge, eget bad, eget toilet og omklædningsrum.

Youll værdsætte stilheden i huset, den traditionelle arabiske mynte te ceremoni, solen bad på terrassen, og støjen kommer udefra life.The hele byen Marrakech til at sove, mens den sidste prier opkald fra Muaddhin er ringer fra minareten til minaret. En haunting rygte kommer fra medina. Da tusind år Marrakech gå på vågeblus beskyttet af sin ramparts.From terrassen foran byen kan man se miraklet. På det første lys i morgen mirakel af farver, dufte, parfume af krydderier, mynte og jasmin lugte, kommer fra lille sti i mellem høje walls.Minarets, grønne fliser fra et palads tag, håndflade træerne går ud af en gårdhave, alle er belyst af den opgående solen. På midten af ​​dagen, Marrakech få hans indånder kvalt af heat.At daggry, ligesom ved et trylleslag Marrakech vender rød. En intens liv forføre den rejsende. Man, Kvinder, æsel overbelastede, løb børnene, sælger, håndværker, er fortrængning i gaderne. I midten af ​​det, kan du opdage en af ​​Ryad, stille og roligt, med friskhed af dens springvand.

Dette er en af ​​kontrasten i byen Marrakech. Glødende, åben, støjende, på gaderne og i basarerne, og tæt eller mystisk ind i husene. De indvendige vægge i ZAR er dækket af antikke keramik kaldet zelliges og en rød okker vægbeklædning pasta kaldet Tad latke. I midten af ​​terrassen er der springvand, som giver den nødvendige friskhed ved huset.

I rez af vejen er der en buet køkken, og to store værelser. Ved to trapper, man når første sal, hvor der er to værelser hvoraf et af mere end 5 m 30 under loftet og en stor stue med to kupler og en pejs. Værelserne og stuen er alle indrettet i typisk og traditionel marokkansk stil.

Det sidste man når til den øverste terrasse på tre niveauer, omgivet af skulpturelle jern hegn i maurisk stil

Soveværelser kan lejes af enkeltpersoner, grupper eller virksomheder til helligdage, seminarer, arrangementer. Huslejer er tilgængelige for dag, weekend, uge ​​eller month.Price efter sæsonen 36-90 euro med soveværelse med dobbeltseng og ved nat for to personer, morgenmad inkluderet. Mulighed for leje ryad i eksklusivitet og 8 personer efter de season.Prices på anmodning. Se detaljer på vores hjemmeside riad-darkaotar

Din GUARANREE: Den Ryad er officielt registreret som en Guest House ved Marrakech Tourism Delegation.We er medlem af Marrakech og South Guest Houses i Marrakech AMHMD Antal patent: 45502035. RC n86552. HVIS 69210144. CNSS 7.242.655.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Aircondition
 • Morgenmad inkluderet
 • Kabel tv
 • dvd'er
 • Gratis internetadgang
 • Gratis WiFi
 • Hårtørrere
 • Faciliteter til tøjvask
 • Lounge
 • måltider Tilgængelige
 • Mulighed for at lave te og kaffe


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Riad Dar Kaotar Located at Bab Hilane Boutouil 30 Derb El Ferrane, , Marrakech.
Riad Dar Kaotar
Morocco
Marrakech MARRAKECH MAROC MARRAKECH MAROC Bab Hilane Boutouil 30 Derb El Ferrane
0% 9
31.6291215 -7.9763102
Riad Dar Kaotar
    Værelser til rådighed     Deluxe Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc