X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Riad So Cheap So Chic

Derb Dabachi, 38 Derb Moulay Abdelkader Medina Mar, Marrakech, Marokko

kort og rutebeskrivelse


71%Vurdering

  • 77%Værdi for pengene
  • 69%Sikkerhed
  • 74%Område
  • 71%Personale
  • 71%Atmosfære
  • 66%Renlighed
  • 66%Faciliteter

Oversat af Google Nærmeste busstation er kun 10 minutter væk eller 5 minutter med taxi samt til togstationen.
Hvis du ankommer fra busstoppestedet på Place de Foucauld, krydse disse haver og indtast Djemaa El Fna, holde Maroc posthuset på din højre, fortsætter med at gå gennem pladsen og ikke tage nogen sidegader. Holde fortovscaféer på din højre og appelsinjuice står på din venstre side, fortsætter med at gå lige mellem disse, passerer Chez Chegrouni Restaurant på højre hånd. Hold på at gå lige og vejen snævrer og har en overdækket gangbro, som er starten på Derb Debachi. Når undercover færdig, drej til venstre ved den anden vej på din venstre side, Derb Moulay Abdelkader, det er afmærket. Denne gade har en undercover af vinstokke, følg denne kortvarigt og tage det første til højre, følg denne i ca 50m og tage det første på venstre hånd. Riad vores hus er ca 20metres på højre side af denne gade, nummer 38 tydeligt markeret på hoveddøren.

Den nærliggende små butikker alle kender stedet og er nyttige, hvis du spørger langs vejen for retninger. Du kan blive kontaktet af childen, som vil tilbyde at vise dig vejen, og vil bede om penge til deres hjælp. Hvis du vælger at acceptere deres hjælp, er det rimeligt at tilbyde op til 20 dirhams selvom Thye kan bede dig om op til 100 for deres hjælp,

Hvis dette er fortsat vanskeligt du give os et ring, og vi er glade for at arrangere at møde dig på pladsen.