X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Riad Soumia

38 derb Lhabib el Magni, Marrakech, Marokko

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Oplev RIAD Soumia for en charmerende tur, hvor du vil blive glad for afsluttet alliance af BELDI arkitektur og moderne komfort.

Begavede arkitekt kreativitet, knowhow marrakchi håndværkere, brug af ædle materialer, 'tadelackt, Bejmat, zellige,' osv ... og andelen harmoni gør et enkelt sted i Medina. Tre smukke soveværelser og en suite, alle er forskellige, åbne på en gårdhave viste ved ekstremt smuk front og kiggede kærligt af lys og sol kolonner.

Dette magiske sted er forfrisket af et springvand, dekoreret med friske kronblade roser, hvis sarte hvisker forhindrer ikke at høre fredeligt liv rasle, med en sats på bønner opkald og synger fugle.

RIAD Soumia terrasse over den overraskende syn af byen, med kæde Atlas hovedtræk, snedækkede om vinteren, privilegeret sted til morgenmad og nat drømme. Lad dig værner med cedertræ parfumer, jasmin, roser og farver i Marrakech i solnedgangen ....

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Morgenmad inkluderet
  • Gratis WiFi


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Riad Soumia Located at 38 derb Lhabib el Magni, , Marrakech.
Riad Soumia
Morocco
Marrakech 40 000 - MARRAK 38 derb Lhabib el Magni
0% 11
31.6204560 -7.9853950
Riad Soumia
    Værelser til rådighed     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc