X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Riad Soumia

38 derb Lhabib el Magni, Marrakech, Marokko

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Oplev RIAD Soumia for en charmerende tur, hvor du vil blive glad for den afsluttede alliance af BELDI arkitektur og moderne komfort.

Gifted arkitekt kreativitet, ved, hvor Marrakchi håndværkere, brug af ædle materialer, 'tadelackt, Bejmat, Zellige,' osv ... og andel harmoni gør et enkelt sted i Medina. Tre smukke soveværelser og en suite, alle forskellige, åbne på en gårdhave viste ved ekstremt smukke front og kiggede kærligt af lys og sol kolonner.

Denne magiske sted opdateres af et springvand, dekoreret af friske kronblade roser, hvis sarte hvisker forhindrer ikke at høre fredeligt liv rasle, med en sats på bønner opkald og synger af fugle.

RIAD Soumia terrasse over den overraskende syn af byen, med kæde Atlas hovedtræk, snedækkede om vinteren, privilegeret sted for morgenmad og nat drømme. Lad dig værner med cedertræ parfumer, jasmin, roser og farver Marrakech i solnedgangen ....

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Morgenmad inkluderet
  • Gratis WiFi


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Riad Soumia Located at 38 derb Lhabib el Magni, , Marrakech.
Riad Soumia
Morocco
Marrakech 40 000 - MARRAK 38 derb Lhabib el Magni
0% 11
31.6204560 -7.9853950
Riad Soumia
    Værelser til rådighed     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc