X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Rio Drake Farm

700m west from the airport, Drake Bay, Costa Rica

kort og rutebeskrivelse


83%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 80%Sikkerhed
  • 80%Område
  • 100%Personale
  • 90%Atmosfære
  • 80%Renlighed
  • 70%Faciliteter

Oversat af Google Rio Drake Farm ligger i den sydlige del af Costa Rica, i Osa-halvøen ved siden af ​​stranden og landingsbane i Drake Bay. Du kan få adgang os med fly, båd, bus eller bil. Herunder finder du de rutebeskrivelser.

Med fly: Dette er den nemmeste og hurtigste måde at Drake Bay. Sansa og Nature Air har daglige flyvninger fra San Jose til Drake Bay. Vi anbefaler Sansa, der flyver fra den internationale lufthavn Juan Santamaria direkte til Drake Bay. Lad os vide om dit ankomsttidspunkt, og vi vil samle dig op i bil (gratis service).

Med bus og båd: Gå med bus (TRACOPA) klokken 5 fra San Jose (eller 7 er fra Neily hvis du kommer fra Panama) til Palmar Norte. Der, tage en kollektiv taxi til Sierpe og derefter en båd på 11.30 Drake Bay. Der er en anden båd på 15:30, men vi anbefaler at tage det første, fordi det er billigere, og du ankommer til dag. Lad os vide om dit ankomsttidspunkt, og vi henter dig i bil (gratis service).

Med bus (kun mandag-lørdag): Tag en bus fra San Jose (TRACOPA) til det sydlige Costa Rica og forandring på Chacarita til Bus til Jimenez (3 pm). Hvis du kommer fra Panama, tage bussen kl 14:00 fra Neily til Puerto Jimenez. Kom ud i Rincon før broen, og skift til bus til Drake Bay (16:45). Hvis du kommer fra La Palma, tage bussen kl 11:30 eller 16:30 til Drake Bay. Spørg chaufføren til at lade dig ud ved indgangen til lufthavnen. Lad os vide før om dit ankomsttidspunkt, så vi kan samle dig op i bil fra bus station (gratis service).

Med bil: Følg Interamericana syd for Costa Rica indtil Chacarita. Der drej til højre og følg gaden indtil Rincon, hvor du drejer til højre igen, efter tegnet til Drake Bay. I El Progreso, følge vores skilt til højre, indtil lufthavnen. Pass porten og kører i venstre side af landingsbanen, hvor du finder os i slutningen. Vi anbefaler kraftigt 4x4.