X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Royal Hotel - Brasov

Str. Poiana lui Neagoe, FN, Brasov, Rumænien

ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Royal Hotel er et af de hoteller i Poiana Brasov skisportssted over at se de berømte skiløjper, meget efterspurgt af verdensomspændende turister. Tæt på Miorita Lake, Royal Hotel giver høj klasse indkvartering i Poiana Brasov på bedste priser. Royal Hotel er et af de hoteller i Poiana Brasov over at se de berømte skiløjper, meget efterspurgt af verdensomspændende turister. Tæt på Miorita Lake, Royal Hotel giver høj klasse indkvartering i Poiana Brasov på bedste priser. Hotellet består af lejligheder, enkelt- og dobbeltværelser ajour udstyret til den perfekte hoteller i Poiana Brasov. Hotellets restaurant og vinkælder er de ideelle steder at starte eller afslutte din dag på Royal Hotel i Poiana Brasov. Traditionelle køkken eller internationale retter, klassiske eller specielle menuer, på anmodning, skal nydes på Royal restaurant. Overnatning inkluderer køleskab, minibar, kabel-tv, telefon, restaurant, bar og mødefaciliteter til 50 personer.

Et kreditkort er påkrævet for at sikre reservationen. Du har op til 3 dage før ankomst for at annullere reservationen uden beregning. Hvis reservationen bliver annulleret inden 72 timer før ankomst vil du blive opkrævet 1 nat ophold. Samme dag aflysninger, udeblivelser eller tidlig check ud vil resultere i 1 nat afgift. Betaling: kreditkort vil blive opkrævet på ankomstdagen.
Check ind: 13:00
Check ud: 11:00
»For at bekræfte din reservation, kræver vi et gyldigt kreditkort. Hvis der er et problem med dit kort, kan vi nødt til at kontakte dig for at bekræfte dit kort. Hvis du ikke svare på vores e-mail inden for 2 hverdage din reservation kan blive aflyst som følge heraf. "

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Morgenmad inkluderet
  • Minibar
  • Restaurant


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Royal Hotel - Brasov Located at Str. Poiana lui Neagoe, FN, , Brasov.
Royal Hotel - Brasov
Romania
Brasov 500001 Str. Poiana lui Neagoe, FN
0% 0
45.5962634 25.5363464
Royal Hotel - Brasov
    Værelser til rådighed     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc