X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Salve Hostel

18/1G, Prorizna Street, Floor 6, Apt. 46, Kiev, Ukraine

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 90%Værdi for pengene
  • 89%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 91%Personale
  • 87%Atmosfære
  • 90%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Med bil: indtastning Kyiv du nødt til at flytte til Kreschatyk gaden. I Kreschatyk gade, du skal nå op tur til Bogdana Khmelnytskogo str.., (Gå til Shopping-Mall 'ЦУМ', som ligger i hjørnet), og drej her. Når du er i Bogdana Khmelnytskogo str.., Bør du dreje til højre til Pushkinskaya str.., Og efter 400 meter drej til Prorizna gaden. Efter 300 tur til Patorzhynskogo gaden (der er PireusBank i hjørnet), og efter 20 meter til venstre skal du se et strygejern hamret hegn. Park tæt på det og komme indenfor hegnet. Du skal finde en dør af mørkt træ der. Push '46 'på hus intercom og vores manager skal åbne en dør og bidrage til at parkere bilen.

Fra lufthavnen: Du må bruge taxi af vores transfer service. Omkostningerne skal være den samme.
Desuden kan du bruge offentlig transport. Til det formål du nødt til at finde en bus med inskription 'Atass-Boryspil' ved afgangen fra lufthavnen og tage den bus. Du er nødt til at droppe ud fra bussen i 'Kharkivska' metrostation, tage metroen og nå 'Zoloti Vorota "(den gyldne Gates) station. Forlader metro tog, du skal dreje til venstre, skal du bruge rulletrappe og forlader stationen drej til venstre. Én gang i Vladimirskaya str.., Drej til venstre. Så kan du nå lyskrydset og krydse Vladimirskaya gade, gå ned ad Prorizna gaden. Efter 100 meter i den modsatte side af gaden, du skal se PireusBank i hjørnet. Krydse vejen og gå direkte til Patorzhynskogo gaden. Efter 20 meter skal du se en jern hamret hegn. Du skal finde en dør af mørkt træ der. Push '46 'på hus intercom og vores manager skal åbne en dør for dig.

Fra banegården: Tag en undergrundsbane i 'Vokzalna' station og komme til 'Teatralna' station, skal du bruge transit cross og komme til 'Zoloti Vorota' station. I denne station gå direkte til exit. Brug rulletrappen og komme ud af stationen drej til højre, og da den nåede Vladimirskaya gade, drej til venstre. Så kan du nå lyskrydset og krydse Vladimirskaya gade, gå ned ad Prorizna gaden. Efter 100 meter i den modsatte side af gaden, du skal se PireusBank i hjørnet. Krydse vejen og gå direkte til Patorzhynskogo gaden. Efter 20 meter skal du se en jern hamret hegn. Du skal finde en dør af mørkt træ der. Push '46 'på hus intercom og vores manager skal åbne en dør for dig.
Derudover kan du bruge vores overførsel eller taxikørsel.