X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Salve Hostel

18/1G, Prorizna Street, Floor 6, Apt. 46, Kiev, Ukraine

kort og rutebeskrivelse


61%Vurdering

  • 60%Værdi for pengene
  • 60%Sikkerhed
  • 60%Område
  • 70%Personale
  • 60%Atmosfære
  • 60%Renlighed
  • 60%Faciliteter

Oversat af Google Med bil: indtastning Kiev du nødt til at flytte til Kreschatyk gaden. I Kreschatyk gade skal du når svinget til Bogdana Khmelnytskogo str., (Gå til shopping-mall "ЦУМ«, som ligger i hjørnet), og drej her. Når du er i Bogdana Khmelnytskogo str., Skal du dreje til højre til Pushkinskaya str., Og efter 400 meter drej til Prorizna gaden. Efter 300 tur til Patorzhynskogo gaden (der er PireusBank i hjørnet), og efter 20 meter til venstre, du skal se en jern hamret hegn. Park tæt på det og komme inden for hegnet. Du skal finde en dør af mørkt træ der. Push '46' på hus samtaleanlæg og vores manager skal åbne en dør og bidrage til at parkere bilen.

Fra lufthavnen: Du kan bruge taxa af vores transfer service. Omkostningerne skal være den samme.
Desuden kan du bruge offentlig transport. Til det formål du nødt til at finde en bus med påskriften »Atass-Boryspil 'ved afgangen fra lufthavnen og tage bussen. Du er nødt til at droppe ud fra bussen i 'Kharkivska' metrostation, tage metroen og nå 'Zoloti Vorota "(Golden Gates) station. Forlader metro tog du skal dreje til venstre, skal du bruge rulletrappe og forlader stationen drej til venstre. Når du er i Vladimirskaya Str., Drej til venstre. Så du kommer til lyskrydset og krydse Vladimirskaya gade, gå ned ad Prorizna gaden. Efter 100 meter i den modsatte side af gaden, du skal se PireusBank i hjørnet. Kryds vejen og gå direkte til Patorzhynskogo gaden. Efter 20 meter skal du se en jern hamret hegn. Du skal finde en dør af mørkt træ der. Push '46' på hus samtaleanlæg og vores manager skal åbne en dør for dig.

Fra banegården: Tag en undergrundsbane i "Vokzalna 'station og komme til" Teatralna' station, skal du bruge transit kors og komme til 'Zoloti Vorota' station. I denne station gå direkte til exit. Brug rulletrappen og at komme ud af stationen drej til højre, og da den nåede Vladimirskaya gade, drej til venstre. Så du kommer til lyskrydset og krydse Vladimirskaya gade, gå ned ad Prorizna gaden. Efter 100 meter i den modsatte side af gaden, du skal se PireusBank i hjørnet. Kryds vejen og gå direkte til Patorzhynskogo gaden. Efter 20 meter skal du se en jern hamret hegn. Du skal finde en dør af mørkt træ der. Push '46' på hus samtaleanlæg og vores manager skal åbne en dør for dig.
Derudover kan du bruge vores transfer eller taxikørsel.